Şimdi Ara

ASUS P526 KULLANICILARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
1
Favori
98.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
    yurtdışından hediye cihaz geldi.telefonum olduğundan dayıma hediye etmeyi uygun gördüm.iki gündür bende.türkçeleştirildi.yalnız sormak istediğim bişi var.

GPS nasıl çalışıyor?
    menüden GPS yakalayıcıyı çalıştırdığımda güncellemem gerektiğini söyleyen bi uyarı çıkıyor.güncelledikten sonra da bi sonraki güncelleme tarihini gösterip aynı ekranda kalıyor.

yani bi türlü GPS i çalıştıramadım....

ekstra bi anten ya da başka bişi mi gerekli?

bilgisayarcı olan arkadaşımdan kullanıcı kılavuzlarını edindim.(türkçe) ama GPS ile ilgili 1 kelime dahi yazmıyor.sadece GPS in bulunduğu ilk sayfalarda yazılmış.

yardım istiyorum :(
  • bu cihazda gps çipi var. Donanım olarak gps destekliyor.
    Size düşen uygun bir gps yazılımını alıp kullanmak.
    bu forumda p535 kullanıcı rehberi isimli konuda igo isimli bir program var. İşinizi görecektir.
  • arkadaşlar bu cihazda wifi olmaması çok kötü bence asus 525 kullandım 535 kullandım ama muhakkak bişeyleri eksik koyuyorlar ben bıktım htc tytnII almaya karar verım 535 modelimide yenı sattım ben bu telefonu alıyorum bılgısı olmayan arkadaşlar bunu araştırsın bu paraları sokakta toplamıyoruz paralar yurt dışına çıkıyor arkadaşlar alırsanız bir tel alın ben artık öyle yapıcam kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

bu cihazda gps çipi var. Donanım olarak gps destekliyor.
    Size düşen uygun bir gps yazılımını alıp kullanmak.
    bu forumda p535 kullanıcı rehberi isimli konuda igo isimli bir program var. İşinizi görecektir.

çok teşekkür ederim.ben program ile çalıştığını bilmiyordum.cahillik :)

sitenize de baktım ama videoyu tam izleyemediğimden (int sorunlu) çözüm bulamamıştım
    yardımınız için tekrar teşekkürler...
  • Bu PDA de stlyus kalem var mı yoksa sadece tuşlarla mı işlemler yapılıyor.
  • bende aranıza katıldım.daha gps olayını çözemedim
  • Telefon kadar küçük olunca insanın aklına yokmuş gibi geliyor ama pda kalem var. dokunmatik ekran.

Gps için igo isimli programı kurmanızı öneririm. Forumda download linki var.
  • ya heryerde 526 var 525 satan bi yer yokmu bildiginiz?
  • arkadaşlar ben burunu almak ıstıyorum ama araştırdım en ucuz h i z l i al . c o m da gordum sızın boıldıgını guvenılır başak bır yer varmı?
  • P525 PDA YI h w w w . h i z l i a l . c o m da satılıyor
  • Arkadaşlar,

bende bi tane Rusça P526 var bunu istanbul'da nerde türkçeleştirebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doniss

arkadaşlar ben burunu almak ıstıyorum ama araştırdım en ucuz h i z l i al . c o m da gordum sızın boıldıgını guvenılır başak bır yer varmı?

arkadasım en ucuz yer

shopping.com.tr-

ben ordan aldım 2 gümn sonra kargoladılar.. hemen hemen 150 ytl fark var diğer sitelerle arasında kaçırmadım aldım.. sen de kaçırma.. kaçırmayıınnn
  • bugün kardeşime aldık
    yalnız telefon bi kod istiyor açıldıktan sonra
    pin kodu değil
    ne yazmak gerekiyor oraya bilen varmı ?
  • merhaba,

1 hafta önce p526 aldım ve cihaz çok güzel, fakat ciddi bir sorunum var :((
    daha önce kullandığım cihaz i-mate PPC 2003 işetim sistemli ve senkranizasyonda bir sorun yaşamadım
    fakat p526 nın içinden çıkan activesync 4.5 yükledim, önceki versiyonu kaldırdım, ama
    genede p526 yı pc bir türlü görmüyor. donanım yüklerken hata mesajı veriyor. ama i-mate taktığım zaman
    sorunsuz bağlanıyor....
    işletim sistemim xp....
    başka pclerde denediğim zaman sorun olmuyor....
    lütfen bu konu hakkında yardım....
  • bruer ;
    ben asagıdaki linkten aynı sorundan dolayı programı aldım 2577 isimli klasorun içine attım,
    ancak yasadıgım sorun su, igo'nun masaustune attıgı simgeden programı calistirmaya kalkarsam aynı sorun devam ediyor,
    fakat dosya gezgininden 2577 isimli klasore girip de patch'i tıklarsam ise o zaman program calısıyor.

bunu nasıl cozebilirim,
    yardımcı olmanı rica ederim.

Tşk.

-----------------------------------
    Ivyilmaz ,
    istediğin ilnk aşagıda
    http://rapid share.com/files/70429145/WM6_Fix_June18.rar.html
    rapid ve share kardeştir ...araya bosluk girmesin ..
  • patchi yanlış yere atmışsınız. orjinal dosyada nereye atılacağı yazıyor.
  • yuzbasım, ben orijinal dosyada patchin kendisinden baska bir sey goremedim.
    suna bir el atsan?
  • benimde küçük bir sorunum var.mesajı TUŞ TAKIMI ile yazarken Türkçe karakter istemiyorum.normal telefonlarda çok basit oluyorda bunda nasıl acaba.
    birde harici wi-fi falan takılabiliyormu buna?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siradan -- 14 Aralık 2007; 20:52:10 >
  • Merhabalar,

P526 aldım, cihazda T9 olduğu söyleniyor ama ben bulamadım, menüleri kurcaladım ama gözüme çarpmadı ? Bir yazılım mı yüklemek lazım ? Sizde benzer sorun var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.