Şimdi Ara

ASUS P526 KULLANICILARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
1
Favori
98.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben pazartesi günü p535 imi satıp p626 ya terfi ettim. İş gereği çok araba kullandığımdan tuş takımına ihtiyacım vardı.

yorumlarım:
    Tuş takımı araba kullananlar için gerçekten gerekli.
    Yandaki navi key gereçkte acayip kullanışlı. Neredeyse pda kalemini kullanmanıza gerek kalmıyor. Gene araba kullanırken acayip faydalı.
    İgo, lingosoft, vb birkaç program kurdum. Hızda bir düşme olmadı. İşlemci hızına takılanlar endişe etmesinler.
    Telefona eklenen launcher dedikleri menü gerçekten kullanışlı olmuş. Navi keyle beraber kullanıldığında baya işime yaradı. Hemen her türlü ayara ulaşılabiliyor.

Eksisi yokmu var.
    Bu telefona wireless gerekirdi. Gerçi 3 aylık p535 deneyimimde sadece bir kere wireless kullandım ama olsun. Lazım falan olur.
    Yanında verilen kılıfın asma yeri olsa iyi olurdu.
    Bazı menüleri onaylamak için onay tuşu var mı bilmiyorum ya da bulamadım ama öyle bir tuş olsa iyi olurdu.

• İşlemciyi bilmem ama bu zamanda piyasaya çıkmış üstelik PPC kategorisinde yer alan
    bir cihazda Wireless ve 3G desteği olmaması büyük eksiklik.
  • Arkadaşlar işlemci konusunda herkesin içi rahat olsun yaklaşık 3 gündür kullanıyorum hiç kasılma yaşamadım .Tuş takımı özellikle arabadayken hayat kurtarıyor.Dizaynıda bir ppc ye göre bence çok kibar görenler hemen ön incelemeye alıyor
    İgo kurdum ve cpu kasılmadan gayet rahat cagrı alıyor .
    Araba kiti bence 535 den daha kibar ve kullanıslı telefonun ekranı yan durabiliyor ( bazı arkadaslar yolculara klip izletiyorlarmıs o bakımdan ).Kutudan 2 adet stylus cıkıyor .
    Şiddetle tavsiye ederim ...

• Arkadaşlar,
    cihaz shopping.com.tr de 707 ytl hatta havale ile 672 ytl, kaçırılmayacak kadar ucuz, hepsiburada da 832 ytl idi.

http://www.shopping.com.tr/product.aspx?ProductId=267305
  • o fiyatta bence bir sorun var. Ya yanlış girilmiş ya da ürün normal yollarla ithal edilmemiş.
    Eğer ürün göndereceklerine inanıyorsnaız fiyat gerçekten çooook ucuz
  • dostum meraba.bende de ASUS P526 var.hardwareiderror hatası bende de veriyor.cözebildinmi.yardımcı olursan sevinirim
  • bence beş para etmez 200 mhz bence yetersiz ve wireless olmaması çok büyük kayıp.. gprs de bence şuan operatörlerde pahalı..
  • Bu hatayı ne zaman veriyor. eğer igo kurduğunuzda veriyorsan gereken patch dosyasını kopyalamamışsınızdır.

Yakuptutuncu: Cihazı kullanıyor musun? Yada hiç bu işlemciye sahip bir cihaz kullandın mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: lvyilmaz

dostum meraba.bende de ASUS P526 var.hardwareiderror hatası bende de veriyor.cözebildinmi.yardımcı olursan sevinirim
  • patch dosyasını bulamadım.bulabileceğim bir link biliyormusun.daha önce i-mate jam,g-smart i300 ve asus p525 kullandım.hiç birinde böyle yapmamıştı.
  • Ivyilmaz ,
    istediğin ilnk aşagıda
    http://rapid share.com/files/70429145/WM6_Fix_June18.rar.html
    rapid ve share kardeştir ...araya bosluk girmesin ..
  • yakuptutuncu ,

Paket Adı Paket Ücreti

İnternet XS Paket(2MB) 25 kontör
    İnternet S Paket(10MB) 100 kontör
    İnternet M Paket (50MB) 200 kontör

Cok da pahalı değil bence ( tabi herkesin bütcesı ayrı ama bmw alan adam benzınden kacmasın bence ) yani aylık ucretlendırme tablosu yukarıda yaygın bır operatorun konturlu hatlar ıcın .Ayrıca tekrar altını cızerek soyluyorum ben makınayı 1 haftadır kullanıyorum ve gayet stabil calısıyor almak ısteyen veya dusunen arkadasları bence yanıltmayalım .
    Saygılar ...
  • Arkadaşlar,

Kimse kimsenin cihazını kötülemesin. Herkes zevkine göre cihaz alsın diye bu kadar firma ve bu kadar model var. Burada kişinin öncelikleri önemli. Şöyle ki;
    1. Gün içinde çok sık araç kullanıyorsanız (tuş takımını çok ararsınız), Wi-Fi yerine gprs bana yeter diyorsanız ve gps e ihtiyacınız varsa P526 alın. Ki ben öyle yaptım.
    2. Tuş takımı sizin için çok önemli değilse, gps ve wireless kullanmak istiyorsanız p535 alın.
    3. Bedava nette gezeceğim, tuş takımı olan bir PDA ya sahip olayım, gps le işim olmaz diyorsanız p525 alın.

Wireless özelliği genelde sadece kişiye kendini iyi hissettirir, benim telefonumda bu özellik var diye. İlk zamanlarda çok kullanılır 1-2 ay sonra aklınıza bile gelmez genellikle. İstisnalar olabilir. Bkz madde 2 ve 3 :))

Yakın zamanda p527 çıkacak herkes rahat edecek:))

Hepinize iyi günler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda02 -- 18 Kasım 2007; 23:50:33 >

• p527 Türkiye ye gelecek mi?
  • 1-2 ay içinde gelir sanıyorum. Asus Türkiye de iyi bir pazar payına sahip. Tüketicilerin ürünü talep edeceğini düşüneceklerdir. Aksi halde başkaları bir şekilde getirecek zaten. I-Phone da olduğu gibi...
    Ancak P527 de WLAN, Bluetooth v2.0 ve FM radyo da olduğunu düşünürsek fiyatınında 1200 YTL den aşağı olacağını düşünmüyorum.
    Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda02 -- 19 Kasım 2007; 12:27:29 >
  • Vallaha ben bu ürünün bu fiyata garantili satılabileceğini sanmıyorum ..Arada nerden baksanız yaklasık 150 ytl oynuyor .
    Ama tabi tercih ve güven meseles ..Şahsen ben uzak dururum et ve yahni meselesi ...

quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Arkadaşlar bu ürün distribütör firma garantili mi?
    Fiyat çok ama çok uygun, almayı düşünüyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: sathaner

Arkadaşlar,
    cihaz shopping.com.tr de 707 ytl hatta havale ile 672 ytl, kaçırılmayacak kadar ucuz, hepsiburada da 832 ytl idi.

http://www.shopping.com.tr/product.aspx?ProductId=267305

• Navigasyon bir arabada bu kadar mı güzel durur!!!

ASUS P526 KULLANICILARI

ASUS P526 KULLANICILARI

ASUS P526 KULLANICILARI

• dostum bruer cok tesekkur ederim.ellerine saglik.
  • Ivyilmaz ,
    Hic önemli değil , herzaman ...
  • Gercekten bu telefon arabaya cok yakısıyor ...Metalik şeritlerinden olsa gerek ...Tabi civic inde hakkını yememeli ...
  • renk uyumu harika gorunuyor. sol tarafa monte etmekte oldukça mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.