Şimdi Ara

ASUS P526 KULLANICILARI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
1
Favori
98.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zatem 6.1 yüklü ama türkçe onuda kaldırmayı göze alamam igo yu yükleyemiyorum...
  • tekrar yükleme yapmadan ingilizceye geçiş olabilirmi türkçe romu silinebilirmi........................
  • quote:

Orjinalden alıntı: tazymazy35

quote:

Orjinalden alıntı: mmmdolphin

Mrb arkadaşlar
    Öncelikle burada emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim..Birçok bilgi edindim..

Benimde bazı problemlerim vardı ve WM6.1 yüklemek istedim... Romu indirdim ve kurmaya çalıştım ancak kuramadım...
    Orjinal romu indirdim yazdığınız dosyayı değiştirdim ve kurulumu bilgisayardan başlattım bir kaç dakika içinde p526 nın ekranı siyah oldu bilgisayarın ekranında "Updating Finished" yazısı çıktı... Biraz bekledim bişey değişmedi alttaki "Finish" yazısına tıkladım kurulum ekranı kapandı ama PDA da bir değişiklik olmadı...Yine bekledim olmadı bende PDA dan reset butonuna bastım... Ama PDA Açılmadı ve hala da açamıyorum... Sadece reser düğmesine 2 kez üst üste basınca düğmelerin ışıkları yanıyor..

Galiba ben bu makinayı bozdum ... Bu sorunumda bana yardımcı olabilirmisiniz... İlginize şimdiden teşekkürler...

ส่งเรียบร้อย: 12-12-08 เวลา 15:53 ลบ ตอบข้อความส่วนตัว
    It 's possibly the battery ran out. Try recharge your P526.

-- ข้อความส่วนตัวก่อนหน้านี้ --
    ส่งมาจาก : tazymazy
    ส่งเรียบร้อย : 11-12-08 เวลา 01:26

ÜSTAD ROMU EDİTLEYEN BATTERY SORUNU OLABİİR FULL ŞARJ ETMEYİ DENEYİN DİYOR.
    BAŞKA BİŞEY DİYEMİYORMUŞ..

İlginize teşekkürler... Ama sorun battery değilmiş.. Başka bir batarya taktım olmadı.. Şimdi serviste cihaz... Anakart sorunu olabileceğini söyledi teslim alan şimdilik bekleme modundayım... 1 hafta normal servis süresi var dediler bakalım...

Birde ara NOT yaziim: Ben cihazı MAALESEF düşürdüm...Hatta fırlatmışım gibi bişey oldu... kapağı hatta kasası çizildi değiştirmek için ne yapabiliriz dedim. 120 $ dedi
    Sadece kapak 40$ Bilginiz olsun diye.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmmdolphin -- 17 Aralık 2008; 0:35:04 >

• arkadaşlar asus p526 ya stereo bluetooth kulaklık takabilirmiyim ?? şimiden teşekkürler cevap için...
  • Merhaba arkadaşlar Nav n Go kullanıyorum navigasyon cihazı olarak ama gps konumlama da sorun var. gps konumlanmıyor bulunduğum yere. gps güncelleşmeside yapıldı ama konumlanmıyor bir türlü yardımcı olursanız sevinirim....
  • igo 08 güzel ama sürekli kapanıyor..... bana da çok lazım yan, neredeyse bu telefonun kahrını sırf bunun için çekiyorum ondanda adam akıllı bir performans alamadım...servis zaten cacık oada cabası al sana p526 hoşşik.....
  • arkadaşlar wm 6.1 kuruyordum yüzde 92 de bir hata verdi yükleyici...ardından P526FUU .exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyro hatası verdi windows...aynen o şekil duruyor pc ne yapmalıyım ??
  • ekran aynen bu şekilde ...

• asus mükemmel de benim telefonda sorun var zannedersem... ne yapmam lazım akşama kadar igo 08 ile uğraştım fakat igo açılınca telefon kapanıyor sonra igo otomatik kapanıyor. tekrar yüklüyeceğim ondan sonra asus profosoru izmirli kardeşime igo yu tekrar yükleteceğim mümkünse tüm asusuculara selamlar.............................
  • tazymazy35 @ selamlar dostum,

sayfada ki bütün eski mesajlarını inceledim ancak mesajların sildindiği için birçok dosyaya ulaşamadım. O yüzden bazı konularda yardımını talep edeceğim.

p526 türkçe olarak satın almıştım ve asusun sitesinden türk 6.1.8 rom u yüklemiştim. PDA da ciddi sorunlar vardı bu rom dan sonra birazdaha stabil hale geldi ama hala sorunlar yaşıyorum. Sorunlardan bazıları:
    igo kesinlikle yüklenmiyor 2006 - 2008 fark etmez.
    sürekli kilitleniyor
    tuş klidini açsamda açılmıyor
    dokunmatik ekranı çok kullanışsız ciddi kaymalar var
    performans olarakda gayet kötü

anladığım kadarıyla ingilizce daha stabil çalışıyor. Elimde ki bu aleti ingilizceye çevirmek için nasıl bir yol izlemeliyim? Tarif edebilir misin?
    Sistem bilgisine baktığımda şuan da gördüğüm
    rom tarihi: 2007/12/11
    rom sürümü : v6.1.8.WWE
    ön yükleme sürümü: v6.1.8.WWE
    radyo sürümü: W8.6.64
    pil: R1.3
    genişletimiş rom sürümü: V1.5.8 TRK

Tavsiyelerini beklemekteyim.

• Ben cevap vereyim:

Ayarlardan çoklu dil desteğini iptal edin ve Proğram kaldırdan dosyaları dil desteği için yüklenen dosyaları kaldırın

Cihazınız inglizce oldu ve güle güle kullanın.

2. Yöntem Wm6.1 romu kullanın bu rom cihaz üzerinde daha az memory işgal ettiğinden cihazın nefes almasını sağlayacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: excalibur

Ben cevap vereyim:

Ayarlardan çoklu dil desteğini iptal edin ve Proğram kaldırdan dosyaları dil desteği için yüklenen dosyaları kaldırın

Cihazınız inglizce oldu ve güle güle kullanın.

2. Yöntem Wm6.1 romu kullanın bu rom cihaz üzerinde daha az memory işgal ettiğinden cihazın nefes almasını sağlayacaktır.

İlgine çok teşekkür ederim dostum. Şuanda Türkçe dilini kaldırdım. Asusun sitesinden 6.1 i indirdim ve kurulumunu yapmaktayım.
    yüzde 72 de :)
    IGO var mıdır elinde linki gönderebilir misin?
    Ve tavsiye ettiğniiz programlar?
  • Slm Tekrar ,

Asusun sitesinde 6.1 varmı ben dün baktığımda yeni birşey yoktu. Karıştırıyor olmayasın
  • Özür dilerim asusun sitesinden değil bir önceki sayfadan yükledim. Yanlış yazım.
    Şuanda işlemler bitti gayet başarılı görünüyor. O ekran da ki belirttiğim saçma sapan tıklama hatasını yaşamıyorum mesela.
    Ancak unuttuğum bir kısım, yedek almadım. bütün telefon rehberim gitti :(
  • Yeni rom hayırlı olsun,

Pim.vol dosyasını bu işlemlerden önce karta yüklerseniz sorun yaşamazsınız bundan sonra

igo var ama internette nerededir bende bilmiyorum forumlardan kaldırıldı artık.
  • Sağol dostum. Yeni programları yüklemeye başladım şimdide. İşime yarayacağını düşündüğüm bazı programlar.
    Daha sonrada igo'yu deneyeceğim. Bilgilendirme yaparım yine.
    Teşekkürler tekrardan.

iGO MyWay 2006 Plus yükledim cihaza. İlk açılışta son kullancı lisansı olarak aşağı doğru akan bi sözleşme metni var. Metin en üstte akarken duruyor ve cihaz kitleniyor bu konuyla karşılaşan varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phidias -- 19 Aralık 2008; 17:22:49 >
  • arkadaşlar problemimi hallettim bndeki gibi bi problem olursa sizdede aleti pc ye bağlı şekildeyken tekrar upgrade modunu açmak için resertleyin (ok tuşu + reset tuşu) ve wm 6.1 kurulumunu yeniden başlatın...
  • Arkadaşlar,

IGO 2006 da kullanıcı sözleşmesi sırasında ki donma problemini tamamen çözmüş bulunmaktayım. Yapmanız gereken,

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P526

girip, Version GPS_V1.0 isimli gps patch ini indirmek. .exe uzantılı dosyayı hafıza kartına atın ve pda üzerinden çalıştırın. İşlem bittiğinde cihazı resetleyin. daha sonra programlar da ki gps update işlemini yapın. Daha sonra igo yu tekrar açın herhangi bir sorun kalmayacaktır.

ben buldum benn :D:)

• Selamlar herkese,

6.1 e güncelledim bende nihayet.. 28mb free ram görünüyor.6.0 varken ilk açılışta maksimum 21i görmüştüm.. harika.IGO8 de gayet stabil ve hızlı açılıyor.Asusu daha çok sevmeye başladım.. 2 saattir yeni almışım gibi elimde.. SPB Mobil de yükledim.. adam oldu biraz daha ( ama ilaç eksik , elinizde varsa sevinirim.. :) )
    tek problemim var şuan.. maillerim telefona düşmüyor.birde messenger a girdiğimde telefon internet baglantısı kuramadı şeklinde bir uyarı veriyor.hotmailide tanımlayamadım.. hotmail ayarları bulundu next i tıklayın diyor ama değişen birşey yok.maillerini tanımlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba ?

herkese teşekkürler
    @tazymazy35 hemşerim, sana ayrıca teşekkür ederim.
  • Tekrar selamlar..

Sorunun çözümünü buldum.Fixlenmiş Live messenger ı indirdim ve hiç bir problem kalmadı.. eski kullandıgım mesengerda kişiler telefon defterinde karışıyordu.. bunda ayarları yaparken size soruyor telefonda saklansınmı diye.. birde messengerda kişisel iletileride gösteriyor..

Upload ettim, buda benden olsun

http://rapidshare.com/files/175293274/Windows_Live_10.6.0034.0800__Fixed_.cab.html
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.