Şimdi Ara

ASUS P526 KULLANICILARI (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
1
Favori
98.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • klavye nedense sürekli rakam yazıyor.kalemle ugraşmak sıkıcı.. sizdede varmı öyle bir sorun 6.1e geçtikten sonra ?
  • Dostum selam,

teşekkürler link için, düzeldi problemim.standart klavye olarak bişey yüklememiştim, standart haliydi.ama şu an sorun düzeldi sağolasın
  • arkadaslar telefona pocket artist kurdum.program iyi guzel ama simdi sadece bakmak icin tikladigim herhangi bir resmi direk bu programla aciyor.
    default acilis programini nereden degistirebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladin_v -- 23 Aralık 2008; 15:21:22 >
  • Arkadaşlar cihazın 2.el temizleri piyasada ganimet gibi sıfırını alacağınıza bence fazla zarar etmeyin yarı fiyatına ben buldum 300 ytl ye nasipse yarın alacağım.
    Asus bir markadır asustan şaşmayın derim sonuçta bunlar masaüstü pc değil tabiki hataları yada sizin bilmediğiniz şeyler olacaktır.
    Bir laptop yada masa üstü pc ile aynı kefeye koyarsanız yanılırsınız.
    Herkese iyi forumlar.

teknomax.org
  • quote:

Orjinalden alıntı: tazymazy35

asus p526 ya çamur atan arkadaşlar varsa eğer işte benim asus p526 ım daha napsın uçakmı yapsın

altyazılı film izlettiriyor
    navigasyon yapıyor
    live messenger e girdiriyor
    youtube izlettiriyor
    oyun oynattırıyor
    forumda gezdiriyor

Bunlara ek olarak şunu söylemek istiyorum.Uyuz oldugum bir cümle var forumda bir kaç defa rastladım.P526 ölü doğmuş bir telefon diyorlar.hayal kırıklıklarının sebebi wi-fi olmaması.. Bende daha önce wifili pda vardı.. Atatürk havalimanında bile rahat rahat kullanamadım.şifreliyi evdeki laptopta buluyor zaten ? internete giricem diye elde telefon nerede daha iyi çekiyor diye koşturmanın hiç alemi yok.işi internette olan zaten bunu bir şekilkde hallediyor.ben Turkcell hat kullanıyorum ve 100mb aylık paket aldım, 9ytl.msn de açık, maillerde düşüyor, dilediğim gibi google mapstede geziyorum haberleride okuyorum.. gerek varmı sinyal peşinde koşmaya :D Alırsın bir paket Edge ile hızlı bir şekilde baglanırsın.. kim ne derse desin pda klavyesiz olmaz.elde kalem arabada mail yazanınız varmı ? yolda yürürken bir mesaj çekmeyi deneyin lütfen kalem ile.. anlarsınız tam olarak ne demek istediğimi.. İşlemciye bu sefer laf atabilirler.. şuan IGO açık, wmplayer live messenger açık edge baglı.. donma yok! P526 6.1 ile yeniden doğdu bu bir gerçek

• tazymazy35,ustad youtube a girmek icin kullandigin browser farkli mi?opera degil sanirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paladin_v

tazymazy35,ustad youtube a girmek icin kullandigin browser farkli mi?opera degil sanirim.

SkyFire browser, java tabanlı ve sorunsuz çalışıyor.
    upload ettim..

http://rapidshare.com/files/176136289/Skyfire_7927-PPC50.CAB.html
  • bütün asusculara selamlar:
    benim sorunum yeni tavsiye edilen igo 08 leri indirdim kurdum hepsi aynı acaba ne yapmam lazım.... açolıyor 15-20 saniye sonra otomatik kapanıyor... lütfen yardımmm
  • ya arkadaşlar ben üye oldugum halde mobile 6.1 linklerini dogru goremiyorum.yada tıkladıgım bazı linkler kırık yada bi kısmı yıldızlı gorunuyo.bunun anlamı nedir????
  • quote:

Orjinalden alıntı: caneralpay

ya arkadaşlar ben üye oldugum halde mobile 6.1 linklerini dogru goremiyorum.yada tıkladıgım bazı linkler kırık yada bi kısmı yıldızlı gorunuyo.bunun anlamı nedir????

Selam

Aradaki boşlugu kaldırıp o şekilde adres satırına yapıştırıp indirmeyi deneyin.

http://rapid share.com/files/152376404/P526_WM6.1_Eng.rar
  • kesinlikle ASUS P526 Çamur atılacak bi pda/telefon deil...Tuş takımı olması çok büyük bi avantaj , ekran boyutuda tuş takımlı bi telefon/pda a göre oldukça büyük(2.6 inç)...wi-fi ihtiyacı kişiden kişiye göre değişiyor...ben bütün internet ihtiyacımı ewde fıstık gbi rahat rahat masaüstü pc mde karşılıyorum...hakkaten şey kadar aletle elinde sinyal kowalamak zor oluyor.. :D film at izle , bi çeviririci al 3 liraya (2.5 to 3.5) istediğin kulaklıkla mp3 dinle , bi 8 gb micro sdhc kart al ne war ne yok at aletin içine , igo yükle müthiş hızla gps kullan ...
  • tazymany bu ekran görüntülerinde siyah tema var ya. onu nerde bulabiliriz. hep siyah tema alıyorum gri gibi renk çıkıyor nedir anlamadım
  • buda benim oğlanın resmi

Bu arada aklıma gelmişken sorayım.. Ekranı korumak için kadıköyde bir türlü sticker bulamamıştım yazıcıoğlu pasajında.Siz nasıl bir çözüm buldunuz bu çizilmeme konusunda ? Sipariş edebileceğimiz bir yer varmı ? Bir kaç yerde görmüştüm ama çok korsan kesim yapıp gönderiyorlar.yapıştırırız birde çıkmaz dert olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sysinternal -- 25 Aralık 2008; 2:54:14 >
  • quote:

arkadaslar telefona pocket artist kurdum.program iyi guzel ama simdi sadece bakmak icin tikladigim herhangi bir resmi direk bu programla aciyor.

sorum araya kaynamasin:)
    bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim.
  • merhaba arkadaşlar benım şöyle bir sorunum var daha önce olmamıştı P525 var elımde 2GBlık hafıza kartı var ıcıne birşey atamıyorum hata verıyor şöyle;
    disk yazmaya karşı korumalı--korumayıkaldırın veye başka bir disk deneyin bunun gıbı bır sorunla karşılaşan varı 1GB lik olanıda denedim olmadı aynı hatayı verıyor nasıl çözerim yardımcı olurmusunuz..?

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspertxt -- 25 Aralık 2008; 23:54:45 >
  • quote:

quote:

quote:

arkadaslar telefona pocket artist kurdum.program iyi guzel ama simdi sadece bakmak icin tikladigim herhangi bir resmi direk bu programla aciyor.

sorum araya kaynamasin:)
    bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

http://rapidxxxshare.com/files/176708563/fileexplorerext.rar

rar password = tazymazy

BUNU KURDUĞUN ZAMAN WİNDOWSUN KENDİ FİLE EXPLORER IN SAĞ KLİK İNE EXTRA SEÇENEKLER GELİYOR AÇMAK İSTEDİĞİN DOSYAYA KALEMLE BASILI TUT SAĞ KLIK MENUSU ACILINCA " OPEN WITH PROGRAM " SEÇ AÇILAN MENUDEN AÇMAK İSTEDIĞIN PROGRAMI SEÇ ALTTA 2 SECENEK VAR " ASSOCIATE SELECTED PROGRAM WITH THIS FILE TYPE " ONUN YANINDAKI KUTUCUGA CENTIK AT OPEN I TIKLA İŞLEM TAMAMDIR SEÇTİĞİN PROGRAM SEÇTİĞİN DOSYA TİPİ İÇİN DEFAULT OLARAK AYARLANMIŞ OLUYOR

cok tesekkurler.tam olarak aradigim buydu.
    tazymazy bir numara,asus onunla gurur duyuyor:)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sysinternal

buda benim oğlanın resmi

Bu arada aklıma gelmişken sorayım.. Ekranı korumak için kadıköyde bir türlü sticker bulamamıştım yazıcıoğlu pasajında.Siz nasıl bir çözüm buldunuz bu çizilmeme konusunda ? Sipariş edebileceğimiz bir yer varmı ? Bir kaç yerde görmüştüm ama çok korsan kesim yapıp gönderiyorlar.yapıştırırız birde çıkmaz dert olmasın.

ben kullanmıyorum eskiden çok takıntım vardı bu koruyuculara artık sallamıyorum

Geçen gün ekranı temizledimde.. malum yanağa deymekten kirleniyor.sağ üstteki çarpı işaretine tıklamaktan hafif bir iz kalmış orada.. o yüzden dedim ekran koruyucusu.. başkada kullanan yok heralde baksana :D bizde sallamayalım bari
    bizde sallamıyalım bari :D

• beyler resim bakmak için hangi programı kullanıyorsunuz

ben eyephoto mu nedir onu denedim hiç hoşuma gitmedi. i bilmem ne vardı o da acayip karışık ve güzel değildi. resco nun ki ise zaten standart acaba şöyle kaydırmalı sürtmeli doğru düzgün bildiğiniz bir resim gösterici var mı ?

iphone çok hoşuma gidiyor ama açıkçası asusumdan da vazgeçmek istemiyorum. birde mesela contact ve arama ekranı olarak phone ex diye bi program çok güzel tuşları kullanımı engelliyor ama zaten ben tuşları yön tuşu olarak kullanıyorum acaba msg bölümü içinde öyle güzel programlar var mı. arama ve kişiler için inesoft unda güzel bir programı var ama isimleri soyadı adı şeklinde sıraladığı için ben kullanamıyorum

kısacası benim derdim asusumdan vazgeçmemek ve biraz sistemi cilalamak

bu arada siyah ekran tema olayı güzel olduda tek renk sipsiyah oldu resimlerdeki gibi alt barın mesela üstü değişik renk altı siyah olma ihtimali yokmu.ç

• SPB MENU \ SETTINGS \ SPB MOBILE SHELL kısmında bulunan " Show the Now Screen when device wakes up" seçeneği seçili olduğunda, yani telefonun bir tuşuna felan bastıgınızda ekranın siyah menulu hale dönüşmesi olayı, açık olan messenger offline a düşüyordu.O seçeneği kaldırınca sorun düzeldi..
    Kullanan varsa bu shelli bilginiz olsun..

Ayrıca bende şöyle bir durum daha var.. Messengerda online durumdayken telf. görüşmesi yaparsam msn kopuyor ve tekrar baglanması biraz zaman alıyor.Sizdede bu durum varmı ?
  • Arkadaşlar 2. sayfadayız.. dahada düşeceğiz bu gidişle diplere..

Küçük bir tip , uygulamak isteyebilirsiniz..

IE yi açtığımızda karşımıza çıkan varsayılan Asusun atadığı sayfa yerine Windows Mobile'ın sayfasını koyabiliriz ki aslında bu sayfa orjinaldir, satıcılar bu sayfayı kendileri değiştirir.

adres satırına :
    file://\windows\default_0409.htm yazın ve daha sonra Menu\Araçlar\seçenekler \ ana sayfa kısmında mevcut olanı kullan ( use current) i seçin.

Bu arada hepinizede güzel bir yıl dilerim.. kalın sağlıcakla
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.