Şimdi Ara

ASUS P526 KULLANICILARI (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
1
Favori
98.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozaboy

merhabalar,
    sonunda bende P526 sahibi oldum.
    Forumun tamamına yakınını okudum.
    Öncelikle bazı arkadaşların kart hafızası ile ilgili sorununa Asus kendi sitesinde çözüm bulmuş. destek kısmındaki programı "telefona" kurarsanız telefon 8GB kadar kart desteği sağlıyor.

benim ilk incelemede 2 sorunum var yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim.
    1- IGO programını çalıştırıp çıktıktan sonra , telefon sessize geçiyor ve sadece titreşiyor. telefonu kapatıp açınca normal çalmaya başlıyor.
    2-bluetoth ile dosya gönderebilmeme rağmen dosya alı bi şekilde beceremedim. cihaz ekle yapmama rağmen dosya alamıyorum.

yardımcı olursanız sevinirim.

dostum sorunsuz igo 08 aşağıdaki linkte

http://rapidxxxxxshare.com/files/172935833/iGO831.rar (aradaki x leri kaldırmayı unutmayın)

rardan çıkan igo831 klasörünü sd karta kopyalayın kuruluma gerek yoktur direk karttan çalıştırın isterseniz program files a kısayol atın ...

• quote:

Orjinalden alıntı: bg13

quote:

merhabalar,
    sonunda bende P526 sahibi oldum.
    Forumun tamamına yakınını okudum.
    Öncelikle bazı arkadaşların kart hafızası ile ilgili sorununa Asus kendi sitesinde çözüm bulmuş. destek kısmındaki programı "telefona" kurarsanız telefon 8GB kadar kart desteği sağlıyor.

benim ilk incelemede 2 sorunum var yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim.
    1- IGO programını çalıştırıp çıktıktan sonra , telefon sessize geçiyor ve sadece titreşiyor. telefonu kapatıp açınca normal çalmaya başlıyor.
    2-bluetoth ile dosya gönderebilmeme rağmen dosya alı bi şekilde beceremedim. cihaz ekle yapmama rağmen dosya alamıyorum.

yardımcı olursanız sevinirim.

dostum sorunsuz igo 08 aşağıdaki linkte

http://rapidxxxxxshare.com/files/172935833/iGO831.rar (aradaki x leri kaldırmayı unutmayın)

rardan çıkan igo831 klasörünü sd karta kopyalayın kuruluma gerek yoktur direk karttan çalıştırın isterseniz program files a kısayol atın ...

BULURSANIZ İNDİRİRSİZİN . BU TOPİCTE ÇOK PAYLAŞIM YAPTIM SÖMÜRÜCÜ ZİHNİYET VE EMEĞE SAYGISIZLIK NEDENİYLE TÜMM BAŞLIKLARIMI KALDIRDIM. İGO8 PAYLAŞIMI YAPMAK SİTE KURALLARINCA YASAKTIR. HADİ MADEM YAPTIN BARİ ALINTI YAZIN..

LİNKİMİ KALDIRDIM ..
    navigasyon program paylaşımı yasaktır.

• benim sorular havada kaldı
  • quote:

benim sorular havada kaldı

Kalmaz :) igo daki sorun için Tazmazy ye özelden mesaj at belki yardımcı olur . BlueTooth dan dosya alabilmek için Start\settings\connections da
    Beam a tıkla ve oradaki Receive all incomings beams ı işaretleyebilirsin
  • teşekkürler üstad.
  • rica ederim
  • tazymazy üstad hani sen elini ayaanı çekmiştin ?? tekrar buralarda takılcaanı bilsem yazardım tazymazy den alıntıdır diye...kusura bakmayın...navigasyon programı paylaşmanın yasak olduğunuda bilmiyordum ...

• windows içine touch settings oolarak bir exe atıyor.
    kurduktan sonra soft reset atıyoruz.
    sesli olmasını istiyorsanız enable sound effects e tik atıyoruz.

http://www.4shared.com/file/83673003/5c324204/ASUSGesture.html

• quote:

Orjinalden alıntı: bg13

tazymazy üstad hani sen elini ayaanı çekmiştin ?? tekrar buralarda takılcaanı bilsem yazardım tazymazy den alıntıdır diye...kusura bakmayın...navigasyon programı paylaşmanın yasak olduğunuda bilmiyordum ...

ben hep forumlardayım. gps programı paylasımı yasak forum kuralları böyle yazıyor..
  • tekrar merhaba.

simdeki numaraları ancak numaranın içine girerek kişilere atabiliyoruz.
    diğer telefonlarda olduğu gibi tüm sim kayıtlarını telefona kopyalamayı bulamadım.sanırım yok.
    teşekkürler.
  • arkadaşlar ben asusun kendi romunu indirdim ve içine sitede paylaşılan WM6.1 in içindeki 56 mb lık p526.pim dosyasını koydum ve romu yükledim.Telefonum 6.1 oldu fakat yapcağım şey sadece bu muydu.Sadece 56 mb lık dosyayı mı değiştirmek gerekiyodu yoksa bir şeyleri eksik mi yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerfarukerbay

arkadaşlar ben asusun kendi romunu indirdim ve içine sitede paylaşılan WM6.1 in içindeki 56 mb lık p526.pim dosyasını koydum ve romu yükledim.Telefonum 6.1 oldu fakat yapcağım şey sadece bu muydu.Sadece 56 mb lık dosyayı mı değiştirmek gerekiyodu yoksa bir şeyleri eksik mi yaptım

Eğer yazılım doğru olarak yüklendiyse ve About kısmında "6.1 Professional" yazıyorsa, doğru yapmışsındır, başka yapacak bir şey yok.
  • arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım birkaçtanede benim sorum olacak umarım yardımcı olabilirsiniz

öncelikle şunu belirteyim tüm konuyu sanırım iki kez baştan sona okudum ve bunun sonucunda sadece rom yükseltmesini başarabildim.

gelelim soruma ben wm6.1 yüklemek istiyorum fakat wm6.1 i nereden bulabileceğimi bilmiyorum bu konuda o kadar batım arkadaşlar yüklüyorlar ama ben nasıl yükleyeceğimi anlamadım wm6.1 i bulsam nasıl yükleyeceğimi de bilmiyorum, aynı rom yükler gibi mi yükleniyor buda yoksa farklı bir yöntemmi kullanılıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • tazymazy35 arkadaşım çok saol hiç bukadar erken cevap beklemiyordum sonsuz teşekkürler
    inan 2 gündür google de bulduğum tüm forumları okudum gözlerim bozulacaktı neredeyse:)

benim bir ricam olacaktı senden bu p526 için wm6.1 ile uyumlu çalışan igo ve işe yarar kullanışlı programları nereden bulabilirim? şimdiden ilgin için teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar asus P526 kullanıyorum IGO 2006 yükledim kullanıyorum fakat IGO 08 yüklemelerimde hiç bir zaman başarılı olamadım yüklediğim ya kurulmadı yada kurulduktan sonra yeniden başladı P526 kullanıpta IGO 08 sağlıklı bir şekilde kullanan varsa paylaşabilirmi. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tazymazy35

quote:

Orjinalden alıntı: dark_2707

tazymazy35 arkadaşım çok saol hiç bukadar erken cevap beklemiyordum sonsuz teşekkürler
    inan 2 gündür google de bulduğum tüm forumları okudum gözlerim bozulacaktı neredeyse:)

benim bir ricam olacaktı senden bu p526 için wm6.1 ile uyumlu çalışan igo ve işe yarar kullanışlı programları nereden bulabilirim? şimdiden ilgin için teşekkürler

PM ATTIM

söyleyecek birşey bulamıyorum büyüksün çok çok saol karşılıksız beklentisiz son sürat paylaşım allah tuttuğunu altın etsin. bunlara nete dalıpta bulmaya kalksam herhalde ya asusu mun başını yerdim yada ben kafayı yerdim:))

• arkadaslar htc temasini kullaniyorum cok da basarili.
    Sorum su:oradaki sekmeleri degistirmenin yolu var mi?
    Mesela favorites yerine calendar koymak istiyorum.bu yapiliyor mu?
    Eger yapilamiyorsa baska tema secenekleri var mi bildiginiz?
    mesela samsung i780 basliginda bircok tema linki var,cok da guzel temalar.
    Asus icin temalar var mi?
  • arkadaşlar garmin in pda için son versiyonu nedir bilgisi olan varmı
  • benim makine asus p526 arkadaşlar rom yüklemeye calıştı ben durmadım kurcaladım sistemi yükleme yapmaya başladı makine
    ama sonra yarıda kaldı yükleme ve şu anda usb baglanıyor ama yükleme olmuyor şu hata cıkıyor ortalıga

gsmffs at 0x13000000.
    gsmffs doesn' exist
    spin forever.
    use [ fomrat all ] instead

yardımlarınızı bekliyorum rom nasıl yüklenir başka türlü lütfen yardım et asus başlangıc logosu felan cıkmyr sadece siyah ekran
    ayrıca yeni baktım yükleme olmuyor ama tuşlar calışıyor ışık yanıyor basınca lütfen yardım garantisi var ama 1 ay beklemekte var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baturayd -- 11 Şubat 2009; 15:09:47 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.