Şimdi Ara

ASUS P526 KULLANICILARI (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
1
Favori
98.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Trboikot

Merhabalar,

Rusya'da aldığım P526'ı bir şekilde İngilizce'ye çevirmemin yolu var mı ?

Asus'un teknik servisi ile bağlantı kur. Orada ücretsiz halletme imkanın olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tazymazy35

quote:

Orjinalden alıntı: baturayd

benim makine asus p526 arkadaşlar rom yüklemeye calıştı ben durmadım kurcaladım sistemi yükleme yapmaya başladı makine
    ama sonra yarıda kaldı yükleme ve şu anda usb baglanıyor ama yükleme olmuyor şu hata cıkıyor ortalıga

gsmffs at 0x13000000.
    gsmffs doesn' exist
    spin forever.
    use [ fomrat all ] instead

yardımlarınızı bekliyorum rom nasıl yüklenir başka türlü lütfen yardım et asus başlangıc logosu felan cıkmyr sadece siyah ekran
    ayrıca yeni baktım yükleme olmuyor ama tuşlar calışıyor ışık yanıyor basınca lütfen yardım garantisi var ama 1 ay beklemekte var

pm attım .keşke wm6.1 yükledikten sonra bir daha yükleme yapmasaydın anlam veremedim 2 kez neden yükledin.

sağol kardeşim bende pm attım ama olmuyor en iyisi servise vermek ve bişe sorucam arkadaşlar garantiye verdikden sonrra kaç ay sonra geliyor makine ortalama

ve
    bilgisi olan varmı yada başından geçen bir arkadaş
    makine şu anda hiç acılmıyor rom yüklerken yarıda kaldı tüm bilgiler silindi sadece sarj oluyor makine böyle durumda kalan oldumu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baturayd -- 12 Şubat 2009; 12:51:34 >

• arkadaşlar.. p526 ile mms atamıyorum.vodafone hat var.yollamıyor,almıyor..
  • settings/bağlantı ayarlarında
    şebeke ayarlarında vodafone seç.
    otomatik ayarları yapılır.

quote:

Orjinalden alıntı: by_theo

arkadaşlar.. p526 ile mms atamıyorum.vodafone hat var.yollamıyor,almıyor..
  • arkadaşlar bende aranıza katıldım ancak internette sayfalar çok yavaş yükleniyo (trkcell ) hızlı internet hayali ile pda ye geçtim ama tam bir fiyasko yapabilecegim birşey var mı acaba
    not.. operayıda denedim şimdiden teşekkürler
  • şu işi adım adım anlatabilirmisiniz bende 6.1 kullanmak istiyorum ilgili sitelerden romu ve en uygun türkçe yamasını temin ettim ama bundan sonrasında yardıma ihtiyacım var
  • sonunda bende başardım 6.1 daha hızlı tartışılmaz fakat skyfire ile youtube da ses sorunu yaşıyorum çözümü olan ??
  • tazymazy kardeşimiz her zaman yardımlarını eksik etmedi. aman ne olur, tam cihazdan yeni zevk almaya baslamışken elini eteğini çekmesin topiğimizden. paylaşımlarını taktir ediyor , 4 gozle bekliyoruz...
  • merhaba arkadaşlar, ben de yaklaşık 3 aydır p526 kullanıyorum. Bu aralar forum biraz sessiz kalmış. Şu anda filament'in katkısıyla wm6.1 yüklüyorum, kullanmaya başlayınca gözlemlerimi aktarırım.
  • eveeet arkadaşlar, aleti tuğla haline getirmeyi başardım. Olay şöyle gelişti;
    Orjinal romu indirip, 6.1 klasöründeki p526.pim dosyasını buradakinin üstüne yazdırdım. Update'i başlattım. Sonuna kadar herhangi bir hata vermedi, update tamamlandı ve finish tuşuna bastım fakat alet beyaz ekran öylece kaldı. Bir süre bekleyip resetlemek istedim. Kapandı fakat açılmıyor. Şarja bağladım şu anda şarj oluyor. Birkaç kez denedim açmayı ama malesef. Açma tuşuna bastığımda ne bir ışık ne ekranda kıpırtı hiçbir şey yok.

Cihazı açmak için bir yol bilen var mı?

Bu yüzden servise götüren arkadaşlar, serviste nasıl oldu falan diye bir sorgu geldi mi? Ne dediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankemir -- 3 Mart 2009; 8:39:23 >
  • 6.1 in yönergelerinden tekrar kurmayı denedin mi? (orjinal romu bulaştırma)

quote:

Orjinalden alıntı: ankemir

eveeet arkadaşlar, aleti tuğla haline getirmeyi başardım. Olay şöyle gelişti;
    Orjinal romu indirip, 6.1 klasöründeki p526.pim dosyasını buradakinin üstüne yazdırdım. Update'i başlattım. Sonuna kadar herhangi bir hata vermedi, update tamamlandı ve finish tuşuna bastım fakat alet beyaz ekran öylece kaldı. Bir süre bekleyip resetlemek istedim. Kapandı fakat açılmıyor. Şarja bağladım şu anda şarj oluyor. Birkaç kez denedim açmayı ama malesef. Açma tuşuna bastığımda ne bir ışık ne ekranda kıpırtı hiçbir şey yok.

Cihazı açmak için bir yol bilen var mı?

Bu yüzden servise götüren arkadaşlar, serviste nasıl oldu falan diye bir sorgu geldi mi? Ne dediniz?

• Denemedim ama, aleti bilgisayara bağlayınca da hiçbir tepki yok. Sadece şarj ışığı yanıyor. Başka hayat belirtisi maalesef yok.
  • Arkadaşlar 6.1 clean Pdamobiz 2.4 olan versiyonu tele attığımda Telefon fonksiyonu devre dışı kalıyor yeşil arama tuşu devre dışı kalıyor :( iki kez denedim ama bi türlü çözemedim teli aradığımda başka telden telefon çalmıyor ama öbür telde çalıyor resmen ama 526 da tık yok bööle bi sorunla karşılaşan oldumu acaba Teşekkürler...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tazymazy35

quote:

benim makine asus p526 arkadaşlar rom yüklemeye calıştı ben durmadım kurcaladım sistemi yükleme yapmaya başladı makine
    ama sonra yarıda kaldı yükleme ve şu anda usb baglanıyor ama yükleme olmuyor şu hata cıkıyor ortalıga

gsmffs at 0x13000000.
    gsmffs doesn' exist
    spin forever.
    use [ fomrat all ] instead

yardımlarınızı bekliyorum rom nasıl yüklenir başka türlü lütfen yardım et asus başlangıc logosu felan cıkmyr sadece siyah ekran
    ayrıca yeni baktım yükleme olmuyor ama tuşlar calışıyor ışık yanıyor basınca lütfen yardım garantisi var ama 1 ay beklemekte var

pm attım .keşke wm6.1 yükledikten sonra bir daha yükleme yapmasaydın anlam veremedim 2 kez neden yükledin.

sağol kardeşim bende pm attım ama olmuyor en iyisi servise vermek ve bişe sorucam arkadaşlar garantiye verdikden sonrra kaç ay sonra geliyor makine ortalama

ve
    bilgisi olan varmı yada başından geçen bir arkadaş
    makine şu anda hiç acılmıyor rom yüklerken yarıda kaldı tüm bilgiler silindi sadece sarj oluyor makine böyle durumda kalan oldumu acaba ?

Selamlar ,

Cihazım 1 aydır serviste.. 6.1 yüklerken kapandı ve simsiyah oldu.Üzerinde 6.1 vardı ama çok yükle kaldır yaptım temiz kurulum yapmak istedim.. bu şekilde oldu.Napalım artık.

Servisten gelmesini bekliyorum.. Gelirse.. Adamlar birde sen buna 6.1 yuklemişsin derse, garanti dışı işlem olarak ücret talep edebilirler.Gerçi bir aydır ses çıkmadı ama bilmiyorum keyifsiz bir durum.

• skyfire sağaltta bulunan menü tuşunda yeralan;
    actions/mute audio

tıkla,sağ altta ses ikonu çıkar.

quote:

Orjinalden alıntı: cheste

sonunda bende başardım 6.1 daha hızlı tartışılmaz fakat skyfire ile youtube da ses sorunu yaşıyorum çözümü olan ??
  • arkadaşlar.p526ya wm6.1 kurdum.uzun süredir kullanıyorum.süper.tazmanyaz kardeşimin yardımıyla.ancak şöyle bir sıkıntım var.eskiden sıfırlama "hard reset" için menüde biyerlere gidiyordum ama şu an yapamıyorum.yardım edin.i music yüklemiştim kaldırdım ama telefon beklemeye aldığında ben açtığım her seferinde
    " cannot execute/storage card/program files/music/imusic.exe " diye mesaj çıkıyor. igo çalışmıyor. hard reset nasıl atıcam?6.1 kalır mı?

• Sol taraftaki yön tuşunu yukarı it ve reset at (Yön tuşundan elini çekmeden reset at) sonraki ekrandaki soruya evet de (yeşil telefon açma tuşuna basarak)
  • hallettim dostum.teşekkür ederim
  • divx player olarak alltyazı destekli TCMP core player kullanıyorum.
    görüntü zaman zaman donma yapıyor.
    buffering ayarları ilede oynuyorum ama ozaman donma olmamakla birlikte yavaş gösterim yapıyor.
    çözümü yada altyazı destekli divxplayer önerebilen var mı?
    selamlar.
  • forum resmen taban yaptı.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.