Şimdi Ara

ASUS P526 KULLANICILARI (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
777
Cevap
1
Favori
98.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar , asus p526 modelini tavsiye edermisiniz birkac hafta icinde almayı düşünüyorum fakat donmalar, takılmalar görülüyomuş sık sık reset atmalar oluyormuş bu doğrumudur galiba herkes wm 6.1 e gecmiş,sanırım enbüğük eksiği wlan olmağışı..

saygılar.
  • 6.1 e geçtikten sonra takılma fazla olmuyor. işlemcisi biraz yavaş (200 mhz). ben divxlerde fazla olmamakla birlikte donma problemi yaşıyorum. ekranı 2,6. para problemi yoksa daha büyük ekranlı bir pda tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: caspertxt

merhaba arkadaşlar , asus p526 modelini tavsiye edermisiniz birkac hafta icinde almayı düşünüyorum fakat donmalar, takılmalar görülüyomuş sık sık reset atmalar oluyormuş bu doğrumudur galiba herkes wm 6.1 e gecmiş,sanırım enbüğük eksiği wlan olmağışı..

saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozaboy

6.1 e geçtikten sonra takılma fazla olmuyor. işlemcisi biraz yavaş (200 mhz). ben divxlerde fazla olmamakla birlikte donma problemi yaşıyorum. ekranı 2,6. para problemi yoksa daha büyük ekranlı bir pda tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: caspertxt

merhaba arkadaşlar , asus p526 modelini tavsiye edermisiniz birkac hafta icinde almayı düşünüyorum fakat donmalar, takılmalar görülüyomuş sık sık reset atmalar oluyormuş bu doğrumudur galiba herkes wm 6.1 e gecmiş,sanırım enbüğük eksiği wlan olmağışı..

saygılar.

yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen omap 850 işlemci çift çekirdeklidir ve 400 mhz hızında çalışır qualcom 7200 (400 mhz ) ile aynı sınıftadır
    overclockla 500 mhz e denk gelen hızlarda çalışabiliyor

Mantıklı düşünürsen ozaboy normal 200 mhz le bırak o pda de çalışmayı wm6.1 i ayağa bile kaldıramazsın.

Divx lerde donma problemine katılmıyorum .Birkaç mesaj yukarıda vermiş olduğum resimlerdeki film KUNGFU hustle filmi ve hiç convert edilmeden core playerda açıyorum mp4 olarak.
    tek dezavantajı dediğin gibi 2.6 " ekran olması En büyük avantajı ise tus takımının olması.STAR II chıp set e sahip olması
    bence piyasadaki en başarılı gps asus ta .WM 6.1 düzgün kurulduğu taktirde kesinlikler reset sorunu yaşanmıyor

Elinize geçen her programı tel hafızasına kurarsanız abuk subuk program doldurursanız p526 değil her pda donma yapar.
    Ben abartmadan söyleyebilirim en son soft resetimi 3 ay önce yaptıM .Hard reset daha hiç yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazymazy35 -- 19 Mart 2009; 12:23:52 >

• BEyler herkese selam 6.1 linkini tekrar verebilen olur mu acaba ?

Teşekkürler
  • pm den attım (tazymazy alıntıdır)

quote:

Orjinalden alıntı: bruer

BEyler herkese selam 6.1 linkini tekrar verebilen olur mu acaba ?

Teşekkürler
  • tazymazy35 @ ve ozaboy @ cevap için teşekürederim

alırsam zaten ilk işim wm 6.1 yükemek olucak tabi sizin yardımlarınızla.
  • Ozaboy ,teşekkürler ...
  • Arkadaşlar ,

WM6.1 yükledim bundan sonra , opera 9.5 kurdum ,operadan sonra makinamın touch pad kilitlendi hiçbirşekilde çalışmıyor .Hard reset atmadan önce yapmam gereken birşeyler var mı ?
    Operayı sildim geçmedi problem .
  • quote:

Arkadaşlar ,

WM6.1 yükledim bundan sonra , opera 9.5 kurdum ,operadan sonra makinamın touch pad kilitlendi hiçbirşekilde çalışmıyor .Hard reset atmadan önce yapmam gereken birşeyler var mı ?

geçmiş olsun arkadaş...vala benim aklıma hard reset atmaktan başka birşey gelmiyor...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ,

geçmiş olsun arkadaş...vala benim aklıma hard reset atmaktan başka birşey gelmiyor

hard reset attım ,başka türlü çözemedmi .
  • Selamlar..

Uzun bir süre sonra tekrar yazıyorum.Malum cihaz servisteydi.6.1 kurarken kapandı ve bir daha açılmadı.Board vs değişmiş.. Şimdi tekrar kurdum 6.1. güzel çalışıyor şuan.. Tek sorun maillerde dil kodlaması sorunu var.Onu çözemedim.Bulunca yazıcam burayada..
  • 6.1 konusunda bana da yardımcı olur musunuz? Link bulamadım bir yerden buldum bu seferde telefon özelliği çalışmaz oldu :(
  • 6.1 konusunda bana da yardımcı olur musunuz? Link bulamadım bir yerden buldum bu seferde telefon özelliği çalışmaz oldu :(
  • gönderdiğimle olmadı mı?
  • p526romingilizce.part01.rar
    p526romingilizce.part02.rar
    p526romingilizce.part03.rar
    p526romingilizce.part04.rar
    p526romingilizce.part05.rar
    p526romingilizce.part06.rar
    p526romingilizce.part07.rar
    p526romingilizce.part08.rar

Partlar 5 er mb lıktır.Hepsini indirip herhangi birinin içindeki p526fuu.exe dosyasına çift tıkla.cihazını boothmode a al data kablosunu tak ve pencerenin en ust sol koseinden renkli ikona tıklıyıp expert mode ile yukleyebilirsin active synce gerek yok. Ayrıca bu rom ana hafızada 55mb bos alan acıyor kesinlikle oneririm..

• Arkadaşlar bende P526'mı üzülerek satıyorum...
    Cihazın yanında 8GB Sandisk micro SdHC kart mevcut + 1 GB kart daha mevcuttur...
    WM 6.1 kuruludur...
    Igo mevcuttur...
    Her türlü Program,Oyun,Video mevcuttur...
    ilgilenenler :http://forum.donanimhaber.com/m_31027387/tm.htm bakabilir
    teşekkürler :)
  • arkadaşlar bende bu p526 sahibi oldum bugün ban bunla kulanabilecegim tema oyun prg ne varsa bulabilecegim bir site söyelebilirseniz sevinirm
    bup526 ya ıphone tema yapabilirmyiz acaba arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dargmen -- 19 Nisan 2009; 21:22:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dargmen

arkadaşlar bende bu p526 sahibi oldum bugün ban bunla kulanabilecegim tema oyun prg ne varsa bulabilecegim bir site söyelebilirseniz sevinirm

HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM AMA YANLIŞ POST A GELDİN :)
    bu post ta kimse paylaşım yapmaz sömürücüler çoğunluktadır zaten mesaj tarihlerinden de anlayabilirsin.
  • bir kaç densiz için bu kadar olumsuz tavır hoş değil...

quote:

Orjinalden alıntı: tazymazy35

quote:

arkadaşlar bende bu p526 sahibi oldum bugün ban bunla kulanabilecegim tema oyun prg ne varsa bulabilecegim bir site söyelebilirseniz sevinirm

bu post ta kimse paylaşım yapmaz sömürücüler çoğunluktadır zaten mesaj tarihlerinden de anlayabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozaboy

bir kaç densiz için bu kadar olumsuz tavır hoş değil...

quote:

Orjinalden alıntı: tazymazy35

quote:

olumsuz değil sadece gerçeği söyledim arkadaşım .
    "" Hayır yanılıyorsun bu post ta birsürü paylaşım yapan arkadaş var postumuz sürekl icanlı herkese yardımcı oluyoruz asus u olan arkadaş bu başlığa girince aradığı herşey ibulabiliyor saatlece google gezmesine gerek kalmıyor diyorsun sen sanırım..........."""

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.