Şimdi Ara

ASUS P526 KULLANICILARI (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
1
Favori
98.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tazmazyi baska bi yerden tanıtorum iyi cocuktur kızdırmayın lutfen
  • xt9 turkce yapmak icin yama varmi acaba?
  • Asus p526 kullanıcısıyım. Telefonumda 6.0 yüklü ancak şu anda
    bazı karakterler arapça görünüyor ve activesync ile bağlanamıyorum.
    Bu nedenle 6.1 yüklemek istiyorum. Link ve yapılacaklar konusunda
    yardımlarınızı rica ederim.
    Saygılarımla,
  • quote:

Orjinalden alıntı: arda02

Asus p526 kullanıcısıyım. Telefonumda 6.0 yüklü ancak şu anda
    Saygılarımla,

http://forum.donanimhaber.com/m_26724301/tm.htm

bu linkte rom mevcut, biriki mesaj yukarıda da nasıl kurulacağı anlatılıyor, oradan alıntı yapayım;

p526fuu.exe dosyasına çift tıkla.cihazını boothmode a al data kablosunu tak ve pencerenin en ust sol koseinden renkli ikona tıklıyıp expert mode ile yukleyebilirsin active synce gerek yok. Ayrıca bu rom ana hafızada 55mb bos alan acıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzy_oasis -- 9 Mayıs 2009; 1:20:24 >

• tekrardan bi p526 satın almayı düşünüyorum. eksiksiz kutulu garantili bir cihaz arıyorum tekliflerinizi bekliyorum
  • Çok teşekkürler. Cihazı booth mode a nasıl alıyoruz?

quote:

Orjinalden alıntı: ozzy_oasis

quote:

Asus p526 kullanıcısıyım. Telefonumda 6.0 yüklü ancak şu anda
    Saygılarımla,

http://forum.donanimhaber.com/m_26724301/tm.htm

bu linkte rom mevcut, biriki mesaj yukarıda da nasıl kurulacağı anlatılıyor, oradan alıntı yapayım;

p526fuu.exe dosyasına çift tıkla.cihazını boothmode a al data kablosunu tak ve pencerenin en ust sol koseinden renkli ikona tıklıyıp expert mode ile yukleyebilirsin active synce gerek yok. Ayrıca bu rom ana hafızada 55mb bos alan acıyor.

• Kurulumu yaptım. Çok teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: rlxhkn

p526romingilizce.part01.rar
    p526romingilizce.part02.rar
    p526romingilizce.part03.rar
    p526romingilizce.part04.rar
    p526romingilizce.part05.rar
    p526romingilizce.part06.rar
    p526romingilizce.part07.rar
    p526romingilizce.part08.rar

Partlar 5 er mb lıktır.Hepsini indirip herhangi birinin içindeki p526fuu.exe dosyasına çift tıkla.cihazını boothmode a al data kablosunu tak ve pencerenin en ust sol koseinden renkli ikona tıklıyıp expert mode ile yukleyebilirsin active synce gerek yok. Ayrıca bu rom ana hafızada 55mb bos alan acıyor kesinlikle oneririm..

• Arkadaşlar,
    cihazı 6.1. yaptığıma göre artık 8gb micro sdhc card kullanabilirmiyim?
    Başka bir şey yapmam gerekirmi?
    Teşekkürler...
  • gerekmez. kullanabilirsin.

quote:

Arkadaşlar,
    cihazı 6.1. yaptığıma göre artık 8gb micro sdhc card kullanabilirmiyim?
    Başka bir şey yapmam gerekirmi?
    Teşekkürler...
  • teşekkürler...
  • arkadaşlar bu HTC M2D bizim 526 larda çalışıyormu...
    çalışıyorsa nerde bulabiliriz..
  •  ASUS P526 KULLANICILARI

SPB Mobile Shell v3.0.6411

http://r api dshare.com/files/228414497/SPB.M.S.3.0.6411.Regged.cab.html
    RpdShare

Buyurun gayet güzel!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 23 Mayıs 2009; 12:34:04 >
  • çok hoş.

menü geçişleri ve menülere istediğiniz uygulamaları yükleyebiliyorsunuz widget özelliği ile....
    quote:

Orjinalden alıntı: coaxem

ASUS P526 KULLANICILARI

SPB Mobile Shell v3.0.6411

http://r api dshare.com/files/228414497/SPB.M.S.3.0.6411.Regged.cab.html
    RpdShare

Buyurun gayet güzel!!

• sayın coaxem sbp mobile shell paylaşımınız için çok teşekkürler.
  • onemli degil boyle guzel programlar buldukca paylasacagim :)

igo8 calisan linkini verebilecek arkadas varmı acaba? En son TR haritası var elimde ancak deneme fırsatı bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 27 Mayıs 2009; 18:15:54 >
  • Arkadaşlar iyi günler,
    bende de P526 var, öncelikle problemim aletin donması, power tuşundan uyku moduna alıyorum, yandaki slide dan tuşları kilitliyorum ki cebimde bi problem çıkmasın, belirsiz bi süre sonra mesela bi sms geliyor slide ı açıyorum alet geri gelmiyor tekrar deniyorum nafile :( restart ediyorum aleti camera tuşunun yanındaki küçük delikten bu seferde son gelen mesajlar, aramalar falan silinmiş oluyor gelen mesajı okuyamıyorum :(
    alete official son versiyon rom yükledim, tüm programları kaldırdım denedim, hard reset attım, sd card ı çıkarıp denedim, virus taraması yaptım kav mobile ile, aklıma gelen faydası olabilcek herşeyi denedim sonuç alamadım, servise gönderdim yok bişey dediler çıldırmak üzereyim çok sevdiğim aletten sırf bu yüzden soğumaya başladım bi yardım lütfen :((
    forumda verilen unofficial romu kursam faydası olurmu acaba?yada zararı olurmu? :) adım adım nası kurulacağının açıklandığı bir yer varmı?
    çok teşekkürler

• 6.1 i kur sorun yaşamazsın

quote:

Orjinalden alıntı: tedirginsazan

Arkadaşlar iyi günler,
    bende de P526 var, öncelikle problemim aletin donması, power tuşundan uyku moduna alıyorum, yandaki slide dan tuşları kilitliyorum ki cebimde bi problem çıkmasın, belirsiz bi süre sonra mesela bi sms geliyor slide ı açıyorum alet geri gelmiyor tekrar deniyorum nafile :( restart ediyorum aleti camera tuşunun yanındaki küçük delikten bu seferde son gelen mesajlar, aramalar falan silinmiş oluyor gelen mesajı okuyamıyorum :(
    alete official son versiyon rom yükledim, tüm programları kaldırdım denedim, hard reset attım, sd card ı çıkarıp denedim, virus taraması yaptım kav mobile ile, aklıma gelen faydası olabilcek herşeyi denedim sonuç alamadım, servise gönderdim yok bişey dediler çıldırmak üzereyim çok sevdiğim aletten sırf bu yüzden soğumaya başladım bi yardım lütfen :((
    forumda verilen unofficial romu kursam faydası olurmu acaba?yada zararı olurmu? :) adım adım nası kurulacağının açıklandığı bir yer varmı?
    çok teşekkürler

• kurulumla ilgili bir link varmıdır bildiğiniz :) biraz acemi sayılırım bu rom yükleme konusunda da :)))
    teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: ozaboy

6.1 i kur sorun yaşamazsın

quote:

Arkadaşlar iyi günler,
    çok teşekkürler

• 6.1 kuruldu, problem hala devam ediyor :((((((

quote:

kurulumla ilgili bir link varmıdır bildiğiniz :) biraz acemi sayılırım bu rom yükleme konusunda da :)))
    teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: ozaboy

6.1 i kur sorun yaşamazsın

quote:

Arkadaşlar iyi günler,
    çok teşekkürler

• arkadaşlar netin altını üstüne getirdim ama P526 cihazım için hala WM6.5 bulamadım.rom sürümünün eng olması lazım. bulursanız lütfen mail atın..
    c.alpay86@gmail.com
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.