Şimdi Ara

ASUS P526 KULLANICILARI (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
1
Favori
98.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende WM 6.5 aradım bulamadım birde su Xt9 nasıl turkcelesiyor?
  • callfilterı hiç bir yerde bulamadım internette nerde bulabilceğimi bilen var mı
  • Bu soruna today plug inleri neden oluyor.

Ekrandaki plug inlerin gereksiz olanlarını kaldırın tekrar deneyin
    sorun çözülebilir.

quote:

Orjinalden alıntı: tedirginsazan

6.1 kuruldu, problem hala devam ediyor :((((((

quote:

kurulumla ilgili bir link varmıdır bildiğiniz :) biraz acemi sayılırım bu rom yükleme konusunda da :)))
    teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: ozaboy

6.1 i kur sorun yaşamazsın

quote:

Arkadaşlar iyi günler,
    bende de P526 var, öncelikle problemim aletin donması, power tuşundan uyku moduna alıyorum, yandaki slide dan tuşları kilitliyorum ki cebimde bi problem çıkmasın, belirsiz bi süre sonra mesela bi sms geliyor slide ı açıyorum alet geri gelmiyor tekrar deniyorum nafile :( restart ediyorum aleti camera tuşunun yanındaki küçük delikten bu seferde son gelen mesajlar, aramalar falan silinmiş oluyor gelen mesajı okuyamıyorum :(
    alete official son versiyon rom yükledim, tüm programları kaldırdım denedim, hard reset attım, sd card ı çıkarıp denedim, virus taraması yaptım kav mobile ile, aklıma gelen faydası olabilcek herşeyi denedim sonuç alamadım, servise gönderdim yok bişey dediler çıldırmak üzereyim çok sevdiğim aletten sırf bu yüzden soğumaya başladım bi yardım lütfen :((
    forumda verilen unofficial romu kursam faydası olurmu acaba?yada zararı olurmu? :) adım adım nası kurulacağının açıklandığı bir yer varmı?
    çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: excalibur

Bu soruna today plug inleri neden oluyor.

sorun çözülebilir.

teşekkürler excalibur fakat onu denemiştim,

telefonu servise gönderdim, 10 gün sonra anakart, keypad, batarya ve kendi dikkatsizliğim sonucu kırılan camera kapağı ücretsiz olarak değişip alet gıcır gıcır elime geldi, burdan Asus Teknik servisine çook teşekkürlerimi sunarım
  • bendede şuan bu cihazdan var. fakat rusça oldugu için kullanamıyorum doğru düzgün.
    Önereceğiniz Turkçe rom ve linki mevcutsa alabilirmiyim..
    Teşekkür ederim..
  • Asusun sitesinde WM6,0 türkçe rom var onu kullanabilirsiniz
  • quote:

Asusun sitesinde WM6,0 türkçe rom var onu kullanabilirsiniz

Official tr rom sadece türkiyeden alınma cihazlara yüklenebilir Rusça olan bi cihaza ( muhtemelen rusyadan alınma ) official tr rom yükleyemessiniz.

Yapmanız gereken custom rom yüklemektir
    yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazymazy35

quote:

Asusun sitesinde WM6,0 türkçe rom var onu kullanabilirsiniz

Official tr rom sadece türkiyeden alınma cihazlara yüklenebilir Rusça olan bi cihaza ( muhtemelen rusyadan alınma ) official tr rom yükleyemessiniz.

Yapmanız gereken custom rom yüklemektir
    yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

peki nereden indirebiliriz.
    link alabilirmyim lütfen.
  • Cihazı aldığımdan beri çok nadir kullanıyordum, daha çok navigasyon amaçlı. Son zamanlarda cihaz sık sık kitleniyor iGo8 artık çalışmıyordu.

WM6.1 i kurmayı uzun süre ihmal ettikten sonra nihayet kurdum. Önce Asus'un sitesindeki orijinal ROMu kurdum. Açılış süresi yaklaşık 1 dakika. Daha sonra yukarıda @rlxhkn 'nda verdiği p257 için olupta p526 ya uyarlanan ROMu kurdum. Açılış süresi haklaşık 45sn. Bu farkı beklemiyorsum doğrusu. İngilizce olması sorun değil benim için. Temada önemli değil hiç dokunmadım.

coreplayer, resco audio recorder, office2007, googlemaps, operamini, iGo8 kurdum. Cihazın performansı öncekiyle kıyaslanamayacak kadar iyi. Artık telefon olarak bunu kullanıyorum. Reset atmam pek gerekmiyor.

Yedek bayarya arayışındayım. Hepsiburada .com da kalmamış. Batarya alan arkadaşımız var mıdır acaba? Nereden kaça aldı yazabilir mi?
  • Aynı problem bendekı P526 da da vardı, ben de yetkili servise gönderdim ama adamlar cihazda bir problem olmadığını, bir sorun göremediklerini yazıp cihazı geri gönderdiler. Windows işletim sistemli PDA ları yıllardan beridir kullanırım. Fakat P526 gibi kötü bir cihaz ve asus teknik servisi gibi bir servis görmedim. P526 dan önceki cihazım HP 6515 ti. Fakat HP6515 te bir sorun çıktı ve servise gönderdim. Adamlar yerine HP6915 gönderdiler (anakart, keypad, batarya ve kamera kapağı değil yeni sıfır bir cihaz). Daha sonra (yaklaşık 1 sene) P526 aldım ve o cihaza 6 ay tahamül edebildim. Ve N95 8 GB aldım. HP 6915 cihazımı babama vermiştim. Babamdan geri almak istiyorum karşılığında N95 i vermeyi teklif ettim ama cihazı çok beğendiği için geri vermiyor :) HP 6915 e kullandığım 1 yıl sürede sadece 1 kere reset attım. O nun dığında cihaz süper çalışıyordu.

Neyse, en azından cihazının anakartı değiştiği için şanslısın. Ben şimdi P526 yı sadece navigasyon için kullanıyorum, o da i-go N95 te çalışmadığı için.

quote:

Orijinalden alıntı: tedirginsazan

quote:

Bu soruna today plug inleri neden oluyor.

sorun çözülebilir.

teşekkürler excalibur fakat onu denemiştim,

telefonu servise gönderdim, 10 gün sonra anakart, keypad, batarya ve kendi dikkatsizliğim sonucu kırılan camera kapağı ücretsiz olarak değişip alet gıcır gıcır elime geldi, burdan Asus Teknik servisine çook teşekkürlerimi sunarım

• arkadaşlar bu 526 nın kızılötesi alıcısı neresinde yawww kumanda programı yükleyeceğimm dee eşleştiremiyorumm
  • arkadaşlar bu 526 nın kızılötesi alıcısı neresinde yawww kumanda programı yükleyeceğimm dee eşleştiremiyorumm
  • bildiğim kadarıyla cihazda kızılötesi özelliği yok... sadece settings-> bağlantılar sekmesinde böyle bir ikon var...
  • Arkadaşlar benim çözemediğim bir sorunum var aslında sorun değil sadece merak...

Ben bu aleti bluetooth üzerinden notebook uma bağlanıp internet paylaşımını kullanabilirmiyim...

baya uğraştım fakat bir türlü bağlanamadım...

Bluetooth PAN driver diye bişey var oralarda baya uğraştım...

Konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
  • program altında "internet sharing" var.
  • 1- Dizüstünün internetini telefonda kullanacaksın
    2- Dizüstünü telefon ile internete bağlayacaksın

İkisi de mümkün.
    Hangisi?
  • arkadaşlar bir sorum olacak, özellikle pda konusunda uzman olan arkadaşlara: yaklaşık iki aydır p526 kullanıyorum, aslında güzel telefon ama sanki benim tam kullanamayışımdan dolayı rahat edemediğim bir pda imiş gibi geliyor. bir türlü alışamadım. şimdi bunu elden çıkarıp yerine nokia e63/71 almayı düşünüyorum. aslında BB de iyi olur ama her ay 30-40 lira vermeyi de gerekli görmüyorum. sonuçta kararsız kaldım, 400-500'e kadar bir bütçe ayırdım, siz ne önerirsiniz? sizce p526'yı güncelleyip gerekli yazılımlarla zenginleştirip kullanayım mı yoksa alternatiflerden iyi önerileriniz olabilir mi?

aradığım temel özellikler:
    - emaile rahat ve kolay ulaşım önemli, BB'siz bu işi nasıl rahatça yapabilirim,
    - foto/video çekimi önemli değil, basit bir kamera dahi işimi görür,
    - radyoya ihtiyacım yok, mp3 olsa da olur olmasa da,
    - takvim, kişiler ve yapılacak işler türünden özellikler önemli,
    - ofis dökümanlarını açma, değiştirme, gönderme seçenekleri önemli,
    - laptop ile kolay sync önemli,
    - qwrty klavye iyi olur ama olmazsa olmaz değil..

so, what do you think and say???

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancopur81

arkadaşlar bir sorum olacak, özellikle pda konusunda uzman olan arkadaşlara: yaklaşık iki aydır p526 kullanıyorum, aslında güzel telefon ama sanki benim tam kullanamayışımdan dolayı rahat edemediğim bir pda imiş gibi geliyor. bir türlü alışamadım. şimdi bunu elden çıkarıp yerine nokia e63/71 almayı düşünüyorum. aslında BB de iyi olur ama her ay 30-40 lira vermeyi de gerekli görmüyorum. sonuçta kararsız kaldım, 400-500'e kadar bir bütçe ayırdım, siz ne önerirsiniz? sizce p526'yı güncelleyip gerekli yazılımlarla zenginleştirip kullanayım mı yoksa alternatiflerden iyi önerileriniz olabilir mi?

aradığım temel özellikler:
    - emaile rahat ve kolay ulaşım önemli, BB'siz bu işi nasıl rahatça yapabilirim,
    - foto/video çekimi önemli değil, basit bir kamera dahi işimi görür,
    - radyoya ihtiyacım yok, mp3 olsa da olur olmasa da,
    - takvim, kişiler ve yapılacak işler türünden özellikler önemli,
    - ofis dökümanlarını açma, değiştirme, gönderme seçenekleri önemli,
    - laptop ile kolay sync önemli,
    - qwrty klavye iyi olur ama olmazsa olmaz değil..

so, what do you think and say???

kesinlikle e71 onerırım bb alırsan bis abonelıgı sarttır ınternet ve maıl ıcın e71 de oyle bır sart yok
    gps ıstersen bb da cok zorlanırsın e71 de garmın muhtesem calısıyor
    exchange kullanıyorsan sorunsuz calısıyor
    gmaıl push olarak kuıllanabılırsın
    outlook ıle sorunsuz senkron oluyor
    ofıs dokumanlarını sorunsuz acıyor
    pıl omru cok ıyı

• teşekkür ederim, ben de açıkçası benzer birşeyi düşünüyordum ama kararsız kalmıştım..
  • Arkadaş selam
    Daha önce blackberry kullanıyordum ancak büyük sorunlar yaşayınca asus 526 cihazıma geçtim,526 yı hiç kullanmadım. BlackBerry de çok fazla sayıda telefon ve e-mail adresim onları 526 kopyalamam mümkünmü bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.