Şimdi Ara

ASUS P526 KULLANICILARI (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
1
Favori
98.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • altyazı destekli bilmiyorum ama divx player kullanıyorum ben...altyazıları video ya gömüp öyle izliyorum genelde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozaboy

forum resmen taban yaptı.

sömürücü zihniyet. farklı birşey beklenirmi..
  • abi hayıtdır,msana bu kadar sıkıntı veren ne oldu?

inan, en hızlı yardıncı olan, mesajla çözüm yollayan abimizsin, gecen bi ricada bulundum cevap veremedin. birileri fazlaca canını sıkmış olmalı?
  • Bende yeni katıldım aranıza :) Emektar HP Ipaq 6315i degistirdik :)

Saolsun forumda WM 6.1 ve tazymazy35'in verdiği tüm yanıtları silmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 11 Mart 2009; 22:56:45 >
  • herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.Pda konsunda oldukça tecrübem var işim gereği yıllardır kullanırım meraklı da birisiyimdir cihazıum 4 - 4 lük olsun isterim tüm yabancı forumları takip ederim yazarım.Maksat herkes yararlansın ama bıktırdılar abuk subuk konuşanlar pm den olsun burdan olsun . Tüm paylaşımlarımı sildirdiler sonunda .
  • quote:

Orjinalden alıntı: tazymazy35

herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.Pda konsunda oldukça tecrübem var işim gereği yıllardır kullanırım meraklı da birisiyimdir cihazıum 4 - 4 lük olsun isterim tüm yabancı forumları takip ederim yazarım.Maksat herkes yararlansın ama bıktırdılar abuk subuk konuşanlar pm den olsun burdan olsun . Tüm paylaşımlarımı sildirdiler sonunda .

Haklısın soylenecek cok fazla bir soz yok... Yapan arkadaslar utansın
  • herkesin asus u tukır tıkır çalışıyor sanırım çıt çıkmıyor postta :))))))))))))))))))))
  • ben sattım cihazı siz satmayın. aldığımdan beri tıkır tıkır çalışan bir telefondu. şarj süresi oldukça iyidi. şimdi para yok alamıyorum bişi ama siz siz olun telefonunuza dikkat edin satmayın.
  • Asus p526 mın 64 mb olan ramını artırmak istiyorum , Bu konuda fikri olan birileri varmı ?
  • hocam sen elini çekince forumdan yetim kaldı buralar))))

quote:

herkesin asus u tukır tıkır çalışıyor sanırım çıt çıkmıyor postta :))))))))))))))))))))
  • aradığım çoğu şeyide burdan bulabiliyorum......

www.freewarepocketpc.net

quote:

Orjinalden alıntı: ozaboy

hocam sen elini çekince forumdan yetim kaldı buralar))))

quote:

herkesin asus u tukır tıkır çalışıyor sanırım çıt çıkmıyor postta :))))))))))))))))))))

• asus p535 forumu bu konuda kendini aşmış-122 sayfa.
    .sanırım ram aynıdır.

http://forum.donanimhaber.com/m_9921600/mpage_122/key_/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: excalibur

Asus p526 mın 64 mb olan ramını artırmak istiyorum , Bu konuda fikri olan birileri varmı ?
  • yaklaşık 6 aydır 6.1 ingilizce romunu kullanıyorum, çok ama çok memnunum.. cihaz gözle görülür derece hızlandı ve stabil çalışmaya başladı.. eski rom ile kullanırken neredeyse hergün reset atarken şimdi ayda bir atıyorum o da belki... cihazını alanlar veya 6.1 e geçmeyenler varsa hemen geçsinler bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzy_oasis

yaklaşık 6 aydır 6.1 ingilizce romunu kullanıyorum, çok ama çok memnunum.. cihaz gözle görülür derece hızlandı ve stabil çalışmaya başladı.. eski rom ile kullanırken neredeyse hergün reset atarken şimdi ayda bir atıyorum o da belki... cihazını alanlar veya 6.1 e geçmeyenler varsa hemen geçsinler bence...

doğru söylüyosun arkadaşım 6.1 cihazı uçuruyor...8gb kart kullanıyorum halen gayet stabil...
  • 128 ram şu an uyumsuz.

İlgilenen varsa cihazım halen satılıktır. Eşsiz dir :))))
  • gittigidiyor.com da en son 390 a gitmiş.

http://urun.gittigidiyor.com/ASUS-P526-PDA-GPS-GSM-KUTUSUNDA-TEMIZ_W0QQidZZ16244112

quote:

128 ram şu an uyumsuz.

İlgilenen varsa cihazım halen satılıktır. Eşsiz dir :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozaboy -- 17 Mart 2009; 20:13:09 >
  • wm6.0 la işe yaramaz biliyorsunuz . wm6.1 türkçe + 3 navigasyon yazılımı + vs vs vs ben 375 istiyorum + full destek :))))
  • seninki kaçmaz)))

quote:

wm6.0 la işe yaramaz biliyorsunuz . wm6.1 türkçe + 3 navigasyon yazılımı + vs vs vs ben 375 istiyorum + full destek :))))
  • CIHAZIMI İSTEYEN OLURSA 375 TL YE VEREBİLİRİM
    İŞTE EKRAN RESİMLERİ.

ASUS P526 KULLANICILARI

ASUS P526 KULLANICILARI

ASUS P526 KULLANICILARI

ASUS P526 KULLANICILARI

ASUS P526 KULLANICILARI

ASUS P526 KULLANICILARI

ASUS P526 KULLANICILARI

ASUS P526 KULLANICILARI

ASUS P526 KULLANICILARI

ASUS P526 KULLANICILARI

ASUS P526 KULLANICILARI

ASUS P526 KULLANICILARI

ASUS P526 KULLANICILARI

ASUS P526 KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazymazy35 -- 18 Mart 2009; 0:15:55 >

• abi hakkaten senin cep kaçmazda 2nci bi işe yaramaz :)

geçen bi mesaj atmıştım abi. 6.1 tr için yavaşlatıyor demiştin. eger bi çozumu varsa ve diğer kullanabileceğimiz programlar için bi pm de banada atarsan sevinirim. arkadaslar arasında daha hızlı pm leşiriz, her nekadar çıban olacaklar olsada...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.