Slm arkadaşlar Benimde böyle ekranım olması için ne yapmam gerekiyor Yukarıdaki 2 linkteki prog indirdim...Ekran ve tema olarak siyah oldu ama...Ben özellikle bu saati ve ya launcher i ekranımda görmek istiyorum bu mümkünmü ???.... Yardımcı olursanız mutlu olurum...
arkadaşlar.. forumda da ASUS 'ta da yeniyim.hp 6815 im varken asus aldım.ikisini de kullanan biriyim.1hafta oldu ama asus çok daha pratik ve kibar.sizlerin de desteğiyle asusumu daha güzel hale getirmeye çalışacağım.igo2006 kurulumunu bir türlü başaramamış ve acelecilik yapıp yazıcıoğlunda kurdurmuş olmamdan üzüntü duydum :( tazmanyaz kardeşime de forumlara katılımı ve arkadaşlara yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. hepimize mutlu sağlıklı yıllar diliyorum.
üstadım gerçekten mükemmel paylaşımlar yapıyosun yahu...çok teşekkürler...benm cihaz senin sayende adama benzedi hakkaten
WM6.1 KURUNCA BAZEN KLAVYEDEN YAZI YAZILAMIYOR SÜREKLİ RAKAM BASIYOR BUNU DÜZELTMEK İÇİN ÖNCE BİR REGİSTERY EDİTÖR KURULMASI GEREKİYOR LİNKTEN RESCO EXPLORER KURULURSA HEM IPHONE DEKI GIBI KAYDIRILABILEN BIR DOSYA YONETICISI VE REGISTERY EDITOR SAHIBI OLUNUYOR ( TABI SETUP ESNASINDA REGISTERY EDITOR KURULMASI ICIN YANINDAKI CENTIGE TIKLAMAYI UNUTMAYIN )
BIRAZ CABA ILE MUKEMMEL BIR ASUS A SAHİP OLABİLRSİNİZ ... YAKINDA ASUSTAN REKLAM PARASI İSTİYCEM
Ustad paylaşımların için çok sağol.. MSN artık çalışıyor problem yok...Yalnız bu iphone tarzı kaydırmak için olan programı cihaz çalıştırmadı...pocked Pc için uygun değil tarzı bir hata verdi... bunu çözebilirmiyiz acaba??? Özellikle Telefon rehberi için çok ideal olurdu....
Selamlar..
Hotmail hesabımdaki maillerin düşmesinde bazen sıkıntı yaşıyorum.gönder al dememe rağmen bazen düşmüyor.. 3. parti mail senkronizasyonu yapan, gönder alı'ı tetikleyen bir yazılım kullananız varmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: sysinternal
Selamlar..
Hotmail hesabımdaki maillerin düşmesinde bazen sıkıntı yaşıyorum.gönder al dememe rağmen bazen düşmüyor.. 3. parti mail senkronizasyonu yapan, gönder alı'ı tetikleyen bir yazılım kullananız varmı ?
ben böyle bi problem yaşamadım kullandığım süreç içerisinde...böyle bir yazılım war mı bilmiyorum açıkçası...internet bağlantında bi problem olabilir belki...tazymazy senin mesajını görürse yardımcı olacaktır herhalde...bu arada 2. sayfaya düşmüşüz ölü topic olma yolunda yawaş yawaş ilerliyoruz biraz canlanalım yaw :D
merhaba arkadaşlar
asus p526 kullanıcısıyım ve bluetooth kulaklık alacam. SOUTHWING SA505 acaba uyum sorunu olurmu. 10 saat görüşme/şarkı dinleme şarj süresi var. Tam ben bunu düşünürken. Benim pda nın şarjı normal kulaklık kullandığıma göre daha çabuk bitecek değlmi bluetooth kulaklıktan farklı olarak ve bu süre ne kadar değişir acaba bilgi verirmisin.
asus p526 ile stereo bluetooth kulaklık kullanamazsın...ya da öyle biliyorum diyim yanlış bilgi vermeyim...asus p526 bluetooth 1.2 olduğundan stereo bluetooth kulaklıkla kullanamazsın...daha önceki sayfalara bakarsan cihazıma stereo bluetooth kulaklık takabilirmiyim ?? diye sormuştum ben ve kullanamayacağımı öğrenmiştim...
slm arkadaşlar benim 526 da tek sorunum sesi, sesi açık gösteriyor fakat arama geldiğinde sadece titriyor kapatıp açıyorum ses çıkıyor ama bir süre sonra tekrar aynı sessizliğine bürünüyor :) bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.. ve orjinal zil seslerini kullanıyorum .. teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: gussel
slm arkadaşlar benim 526 da tek sorunum sesi, sesi açık gösteriyor fakat arama geldiğinde sadece titriyor kapatıp açıyorum ses çıkıyor ama bir süre sonra tekrar aynı sessizliğine bürünüyor :) bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.. ve orjinal zil seslerini kullanıyorum .. teşekkürler
direk sorun ve çözümü bilmiyorum ama hard reset atınca düzelir
hard reset attım ama düzelmedi yaa :( teşekkürler
Asus P526 da 4gb veya üzeri bellek kullanan varmı ?
4 gb kullanıyorum Ama kamera 4 gb a kayıt yapmıyor. Asus bunun için bir yama çıkarmış ancak bunu yükleyince IGO 8 (8,3,2) Karttan başlatınca açılmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: mmmdolphin
Slm arkadaşlar Benimde böyle ekranım olması için ne yapmam gerekiyor Yukarıdaki 2 linkteki prog indirdim...Ekran ve tema olarak siyah oldu ama...Ben özellikle bu saati ve ya launcher i ekranımda görmek istiyorum bu mümkünmü ???.... Yardımcı olursanız mutlu olurum...
Selamlar.
Bildiğim kadarıyla bunlar Home Screen Plus Plus Temaları. Bunun için buraya tıklayabilirsin Ancak orada elemanlar kendi yazılım paketleriyle beraber yüklüyorlar. Eğer siz mevcut proğramlarınızla bu gibi bir ekran tema yapmak istiyorsanız biraz zor bir olay xml dosyalarıyla uğraşmanız gerekiyor ve zaman alan bir olay.
quote:
Orjinalden alıntı: excalibur
4 gb kullanıyorum Ama kamera 4 gb a kayıt yapmıyor. Asus bunun için bir yama çıkarmış ancak bunu yükleyince IGO 8 (8,3,2) Karttan başlatınca açılmıyor.
8GB SanDisk MicroSdHC Kartla sorunsuz kullanıyorum cihaz gayet stabil kartın HC mi?? belki ondan dolayı bi problem olabilir tam bilmiyorum ama ...
quote:
Orjinalden alıntı: bg13
quote:
8GB SanDisk MicroSdHC Kartla sorunsuz kullanıyorum cihaz gayet stabil kartın HC mi?? belki ondan dolayı bi problem olabilir tam bilmiyorum ama ...
Cihaz stabil ancak resim çekerken yer yok hatası veriyor. Yamayı yüklediğimde sorun düzeliyor ancak Tazmany nin linkini verdiği igo8 karttan açılmıyor belki cihaz hafızasından çalışır ama denemedim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bg13
quote:
Cihaz stabil ancak resim çekerken yer yok hatası veriyor. Yamayı yüklediğimde sorun düzeliyor ancak Tazmany nin linkini verdiği igo8 karttan açılmıyor belki cihaz hafızasından çalışır ama denemedim
Format falan atmayı denedinmi yada soft reset vb. şeyler ?? bndede bu tarz ufak problemler oluyodu ama geçti böyle yapınca...
Hard reset attım yama yüklü olunca Karttan çalışmıyor IGO fakat sadece 4 gb da değil 2 gb lık karttada çalışmıyor. Bende yamayı yüklemedenm Kamera kayıtlarını cihaz hafızasına yapıyorum sonradan karta kopyalıyorum yapacak bişi yok sanırım
SLM ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDAN SONRA YİNE BU SAYFAYI ZİYARET EDEBİLDİM.VE SONUNDA BENDE WM6,1 OLDUM ARKADAŞLAR VE BİR SÜRÜ PROGRAM BULDUM...ONLARI SİZLERE VERİCM YANLIZ ARKADAŞLAR WM6.1 YÜKLEDİM VE MSJ DA SORUN VAR SANIRIM SMS YAZARKEN CİHAZ BRAZ GEZ YAZIYOR.BEKLEMEK ZORUNDA KALIYORUM...YANI RESMEN KENDİ YAZDIĞIMI PDA YAZARKEN SEYREDİYORUM.BUNU GİDERMENIN BİR YOLU VARMI ACABA İLGİLENİRSENİZ TEŞEKÜR EDRİM.......
merhabalar, sonunda bende P526 sahibi oldum. Forumun tamamına yakınını okudum. Öncelikle bazı arkadaşların kart hafızası ile ilgili sorununa Asus kendi sitesinde çözüm bulmuş. destek kısmındaki programı "telefona" kurarsanız telefon 8GB kadar kart desteği sağlıyor.
benim ilk incelemede 2 sorunum var yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim. 1- IGO programını çalıştırıp çıktıktan sonra , telefon sessize geçiyor ve sadece titreşiyor. telefonu kapatıp açınca normal çalmaya başlıyor. 2-bluetoth ile dosya gönderebilmeme rağmen dosya alı bi şekilde beceremedim. cihaz ekle yapmama rağmen dosya alamıyorum.
yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: ONURAKAR
SLM ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDAN SONRA YİNE BU SAYFAYI ZİYARET EDEBİLDİM.VE SONUNDA BENDE WM6,1 OLDUM ARKADAŞLAR VE BİR SÜRÜ PROGRAM BULDUM...ONLARI SİZLERE VERİCM YANLIZ ARKADAŞLAR WM6.1 YÜKLEDİM VE MSJ DA SORUN VAR SANIRIM SMS YAZARKEN CİHAZ BRAZ GEZ YAZIYOR.BEKLEMEK ZORUNDA KALIYORUM...YANI RESMEN KENDİ YAZDIĞIMI PDA YAZARKEN SEYREDİYORUM.BUNU GİDERMENIN BİR YOLU VARMI ACABA İLGİLENİRSENİZ TEŞEKÜR EDRİM.......
işlemci yada ram de çok fazla yer kaplayan bi program,oyun vs. arka planda açık ise bu tarz bişey yaşanabiliyor...task manager dan msj yazmadan önce bütün programları sonlandırdığınıza emin olun yine sorun devam ederse bilemiyorum :/