Şimdi Ara

Asus P535 dil değiştirme ve İşletim sistemi yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir asus p535 aldım fakat açarken ( galiba hafıza kartı takılı olarak açtığım için ) Windows Mobile 5.0 şu an ingilizce. Bunu nasıl Türkçe'ye çevirebilirim.

Bir de Asus'un ücretsiz 6.0 terfi imkanı sağladığını okumuştum bunun için bir yere mi başvuracağız yoksa indirip kendimiz mi kuracağız bu konularda yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.

• Hafıza kartını çıkar cihaza settings menüsünden hard reset at fabrika ayarlarına dönecektir hafıza kartını takmadan aç önce bir türkçe olacaktır. daha sonra takarsın kartı.

Wm6 için hala beklemedeyiz temmuz ayında asus romu dağıtacağını duyurmuştu hiç bi yere başvurmamıza gerek yok internetten indirip kuracağız.

Burdan devam edin. daha iyi olur. Kolay gelsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_9921600/mpage_24/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankardes -- 28 Haziran 2007; 8:09:19 >
  • Teşekkürler hocam verdiğin bilgilerle telefonu Türkçeleştirdim.

Fakat program kuramıyorum.
    Programların nasıl kurulacağını söyleyebilir misin? Ya da bir link var ise verirsen sevinirim.

GPS sinyali artırıcı programla, skype'ı kurmak istiyorum. Birde tavsiye edeceğin bir antivirüs programı var mı? Nereden indirebilirim.

Teşekkürler tekrar yardımların için.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9921600/mpage_24/tm.htm

Dostum üstteki linkte açılmış olan konudan devam et sorularımızı önerilerimizi bulduklarımızı orda paylaşalım daha iyi olur. sana tavsiyem öncelikle üstte verdiğim linkteki ana konuyu 2. sayfadan itibaren oku bir önce çok faydası olacaktır.
  • teşekkürler hocam ama bir saattir o konuyu okuyordum. Daha 9. sayfadaydım sen linki verince 24. sayfaya geçtim.
    Ama sorular ve cevapların birbiri ile alakası yok. Kafam karıştı iyice şimdi İgo kurayım mı kurmayayım mı?
    Ayrıca en iyi antivirüs programı ne nereden indirilir?
    Benim program kuramamın nedeni ise Vista'ymış. Vista için farklı bir Sync programı gerekiyormuş onuda farklı bir forumdan öğrendim.
    Bu sorularıma biliyorsan ve cevap verirsen sevinirim.
  • Vista için mrkutlu arkadaşımız sana veridğim konunun 18. sayfasında gerekli açıklamayı yapmıştı. Aynısını koyuyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: MrKutlu

Vista kullanıcıları;
    Activesync yerine Mobil aygıt merkezi 6.1 (Türkçe)

Windows Vista için Windows Mobile Aygıt Merkezi 6.1 (32-bit)

Asus P535 dil değiştirme ve İşletim sistemi yükseltme

Antivirüs konusunda bişey soyleyemicem çünki ben kullanmıyorum bilgisayarda var zaten.
    İgo kullanmıyorum ben igonun haritası istanbul ankara ve izmir de detaylı diğer şehirlerde detaylı deil bu şehirlerden birinde olmadığım için kullanmıyorum sen bu 3 şehirden birindeysen deneyebilirsin.

Ayrıca gene sana verdiğim linkte cihazı sirf moduna nasıl alacağın anlatılıyor 9. sayfada sirf moduna almanı tavsiye ederim çok iyi sonuç veriyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Miskin KoaLa

SIRF CHIPSET AYARI NASIL YAPILIR

- SifrDemoPPC programını çekip kuruyorsunuz.
    - Çalıştırıyorsunuz.
    - Product Selection ekranında En alttaki, SiRFInstantFix'i seçiyorsunuz ve sağ üst köşeden OK'e basıyorsunuz.
    - Connection ekranı geliyor karşınıza. Port: COM2 Baud Rate :4800 seçili iken Connect diyorsunuz.
    - Connected (NMEA) diyor... Telaşa Mahal yok, devam ediyoruz... :)
    - Done tuşuna basıp bu ekrandan çıkıyoruz.
    - Karşınıza gelen ekranda, SOL ALT KÖŞE'de Setup var. Buraya giriyoruz.
    - Switch to SiRF Binary'ye tıklıyoruz.
    - Şimde tekrar Setup'a girip Serial Comm kısmına girdiğimizde, Port: COM2 Baud Rate 57600 ve en altta Yeşil bir Connected SiRF Binary yazısını görüyoruz :)
    - Done diyip çıkabiliriz.
    - Şimdi Tekrar Setup'a tıklayıp Exit ile programı kapatıyoruz.

Anladığım kadarıyla bu program Sirf Chipseti içerisindeki modu değiştiriyor. (Yani Chipsetin onu kullanan uygulamaya nasıl bilgi göndereceğini)
    Destinatör'ü açtığınızda GPS Ara kısmında Direkt olarak 57600 Sirf olarak buluyor...

Harita üzerinde nasıl sonuç verdiğini deneyemedim. Bakıcaz :)

indirme linki :http://www.sirf.com/SiRFDemo.zip
    Hayırlı uğurlu olsun...

Aradığın herşey orda var. ve sürekli güncel bir başlık

• Teşekkürler hocam çoğu sorunumu halletim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.