Şimdi Ara

ASUS P535 Mİ YOKSA ETEN X500/M700 MÜ?? HANGİSİNİ SEÇERDİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ETEN X500/M700, ASUS p535 ile kıyaslandığında

p535 in ppc performansı olarak 520 mhz 32 bit 256 mb rom vs. daha güclü olduğunu ama
    x500 ya da m700 ün iletişim islevleri bakımından ( edge, quad band) daha güçlü olduğunu (asusa göre bu konuda eksisi ise kızılötesi olmayışı)

p535 in kamerasının otofokus özelligiyle daha iyi buna rağmen
    x500 ya da m700 ün fm radyo (trafik sinyali de alabilen) özelliğiyle multimediada 1 fazlası oluşunu

p535 in business card tanıması olmasına rağmen
    x500 ya da m700 ün ise dünyada yeni uygulanan business card bar code tanıma özelliğine sahip olması

hangisnin daha iyi ya da daha çok parayı hakkettiğini belirlemeyi de bizlere bırakıyor..

bu arada x500 ve m700 ün pilleri daha iyi, 7saat konuşma süresinden bahsediliyor
    p535 ise sonucta asus.. parca kalitesi muhtamelen şüphe götürmez
    ultravizyon ise sonuçta simdiye kadar asus dist. lerimizden daha cok begeni topladı
    x500/m700 konusunda eklemek lazım micro sd kullanıyorlar ve yuksek kapasitede turkiyede bulmak biraz guc..

M700 e de bir parantez açarak sahip olduğu klavyenin bir artı ya da eksi oluşunu da konuşabiliriz..

Sizce hangisi?????hadi beyler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_edge -- 11 Aralık 2006; 1:07:52 >

• açıkcası şu an qtek s200 kullanan ve eten markasına fransız malı olması sebebiyle antipati duyan biri olmama rağmen bu modeller arasında benim seçimim m700 olurdu...
    *S200 ilk pda deneyimim ve şunu öğrendim : KLAVYE PDA da GEREKLİ BİŞEY...
    *RADYO : keşke benim cihazımda da olsa dediğim bir donanım...
    *Kızılötesi nin benim gözümde pek bir önemi-anlamı-kullanımı yok...Bu yüzden yokluğuda handikap sayılmaz bence...
    *ASUS : 1 sene önce sorsaydınız bu markaya harika derdim ama P 525in bu ülkeye gelme (daha doğrusu gelememe)sürecindeki belirsizlik ve işin yılan hikayesine dönmesi beni ASUS a çok fena gıcık etti...Zira uzuuuuuuuuuunca bir süre bu makinenin (P525) gelmesini bekledim ve en sonunda bir hışımla gidip s200 aldım ,bu sebeplede asus masus dinlemem gider eten 700 alır paşalar gibi msn de yazışırdım (klavyesizlerde biraz zahmetli oluyorda...)

• @the_edge

ipod nano sahibi olmam dolayısıyla kesinlikle mp3,radyo gibi özelliklerde gözüm yok

p525 i inceledim ve beğendim

p535 in artıları klavyeden daha ağır basıyor
    ancak tr ye p535 in beyazı gelmezse ilk işim bir p525 almak olacak ;)

ASUSDAN ŞAŞMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geekking -- 10 Aralık 2006; 21:39:01 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=hPzidwODjE8&mode=related&search=

eten x500 / m700 ekran goruntuleri.. cok iyi hazırlanmıs...
  • bu arada m700 bana da klavyesi bakımından cekici gelse de klavyesiz modeller için şoyle bir secenek de var... bu msjlasmamyı oldukca rahatlatacaktır.. tam ekran klavye programı:

http://www.spbsoftwarehouse.com/products/fsk/screenshots.html?en
  • BEYAZ P535.... gerisi boş,
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_edge

bu arada m700 bana da klavyesi bakımından cekici gelse de klavyesiz modeller için şoyle bir secenek de var... bu msjlasmamyı oldukca rahatlatacaktır.. tam ekran klavye programı:

http://www.spbsoftwarehouse.com/products/fsk/screenshots.html?en

edge hocam bu linkteki 15 günlük deneme sürümü...bunun tam kullanımlı olanını bulabirimiyiz??
  • sitede illagel birşey vermek yasak diye biliyorum o yüzden özelden görüşün
  • Ben şahsen m700 bekliyorum klavye radyo büyük artılar, tasarımı güzel. micro sd ise sorun deil çünkü türkiyede büyük mağazalarda yüksek kapasiteli minisd ve sdmmc de yok. Ayrıca Eten adı yeter be asus neymiş :D
  • eteni bende beendim vala ama kalemini kullanırken sanal klavye si de varmıdır?:D kendi klavyesi haricinde yazılımıda klavye içeriomu m500 lerdeki gibi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.