Şimdi Ara

Asus P5GC-MX/1333 anakart ile ilgili yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle anakart başlıktaki gibi asus gc-mx/1333 yeni alınmış bir anakart. Bende everestin bir kasası var ve bu kasanın önünde küçük bir lcd panel var bunu anakartta nereye takacağımı bilmiyorum.
    Ayrıca hdd-power ve reset butonlarının ve ledlerinin anakarttaki yerlerini de doldurdum ama lcd panele yer kalmadı. yada başka bir yere takılıyor ama ben bilmiyorum.
    Ayrıca bu lcd panelde mic-speak-ve fan yazan birkaç tane kablo var bu panel kasa sıcaklığını falan gösteriyormuş extra birkaç işe daha yarıyormuş ama nasıl umarım anlayan birileri vardır..

kasanın resmi budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrforevers -- 28 Şubat 2008; 19:51:36 >

• İnternetten resmini bulmaya çalış, anlamadık nedir bu lcd panel. Standart spesifikasyonlarda yok böyle birşey bildiğim kadarı ile, özel bir ek özelliktir o.
  • kasanın resmini ekledim..
  • usb den bağlanıyor olabilir, windowsa da yazılımını kuruyorsundur, o şekilde çalışıyordur, kasa içine usb bağlantısı olabilir onun kabloları, bak bakalım, 4 tane tek kablo mu, ya da 4lük veya 8lik blok mu, nasıl birşey, kasanın tam modeli ne, linki varsa versene üretici sitesinden
  • kasanın tam modeli EVEREST 603LA ama üreticisiyle ilgili detaylı birşey bulamadım umarım sen bulursun,
    ben yine de kabloları tarif etmeye çalışayım;anakarta taktığımız power düğmelerinin ve ledlerin ince kablolarına benziyor hatta takendisi sanırım ama tek bir farkla bunlar tek tek kablolar sanırım bunlardan bazıları ön panele takılan ses ve mikrofo olabilir..
  • şimdi yukardaki panelden çıkan kabloları takip et, kaç tane tekli konnektör var?
  • üstad sanırım bunun mantığını anlar gibiyim;şimdi 1 adet power supleyden güç alması için kablo var, 1 tane Hdd için var bunu da normal gelen hdd ledinin kablosunu bu panel kablosuyla birleştirmişler ki bu durumda göstergeden hdd ile ilgili bilgi de alabileceğim sanırım,1 tane fan için dişi uç var sanırım bu da fanlardan birini buna takacağım anlamına geliyor,bir de sensör gibi birşey var bu da sıcaklığı verecek sanırım ben bi montaja başlıyayım takıldığım anda burdayım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • parçalar tamam fakat bu sefer de sata dvd vd hdd nin azizliğine uğadım makinaya nasıl tanıtacağım flopy olmadan bilmiyorum..
  • Satayı tanır sorun olmaz, senin anakartta zaten ICH7 chipseti olsa gerek, AHCI desteği olmasa gerek, acaba jmicron ile mi vermişlerdi bu desteği, hatırlamıyorum, aynı bu anakarttan sata harddiskli sistem kuruvermiştim ben birine, bios ayarlarından aktif ise ahci yi kapat, sata yı ide moduna al,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.