Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende aynı kartı kullanıyorum P5k-e Wifi lakin bugun windows 7 yuklemek ıstıyorum ama sıtesınde driver ları yok bı bılgısı olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pccmptrpc

arkadaşlar bende aynı kartı kullanıyorum P5k-e Wifi lakin bugun windows 7 yuklemek ıstıyorum ama sıtesınde driver ları yok bı bılgısı olan varmı ?

Evet arkadaşlar bende win7 yi kuracam. Asus'un sitesinde driverları yok. Kuran arkadaşlar hangi driverları kurdu?
  • Vista driverlarının çoğu uyuyormuş deneyen veya Win7'yi kuran arkadaşlardan yardım bekleniyor
  • arkadaşlar 2*500gb caviar black aldım raid yapacağım cd den boot edemiyor sistemi sorun nedir acaba ankart asus p5k-e wifi ap.raid yapacağım diskleri normal raid konfigurasyonundan tanıttım cd den başlaması için cd rom birinci yaptım ve sistemi yeniden başlatıp kuruluma geçim diyorum maalesef sistem kurmaya geçmiyor.please press any key boot device gibi birşey çıkıyor zaten öyle kalıyor.sata kabloları anakartın kırmızı girişlrinde bootable olanlar onlar iki tane siyah sata girişi var onlarda data diski zaten.anlamadım herşey normal gidiyor sistemi kurmaya gelince boot etmiyor.

normal kurulumu yapıyor fakat raid için maalesef cd den boot etmiyor.

reboot and select proper boot device
    or insert boot media selected boot device and press any key
    yazısı çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih22 -- 29 Ekim 2009; 13:44:26 >
  • win 7 kurdum herşeyi kendi buldu en ufak bir tanıtma yapmadım hiçbir drivere..sadece içim rahat etmedi ekran kartının sürücüsünü yeniden kurdum..sorun yok yani
  • disket bulun disketten yapın benimde başıma gelmişti disketten yapmıştım.nasıl yaptın diye sorarsanız inanın unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih22

arkadaşlar 2*500gb caviar black aldım raid yapacağım cd den boot edemiyor sistemi sorun nedir acaba ankart asus p5k-e wifi ap.raid yapacağım diskleri normal raid konfigurasyonundan tanıttım cd den başlaması için cd rom birinci yaptım ve sistemi yeniden başlatıp kuruluma geçim diyorum maalesef sistem kurmaya geçmiyor.please press any key boot device gibi birşey çıkıyor zaten öyle kalıyor.sata kabloları anakartın kırmızı girişlrinde bootable olanlar onlar iki tane siyah sata girişi var onlarda data diski zaten.anlamadım herşey normal gidiyor sistemi kurmaya gelince boot etmiyor.

normal kurulumu yapıyor fakat raid için maalesef cd den boot etmiyor.

reboot and select proper boot device
    or insert boot media selected boot device and press any key
    yazısı çıkıyor.

arkadaşlar raid sıfırı yaptım en sonunda.sorun falan yokmuş aslında tek problem cd yi boot için sürerken ön yükleme yazmayışıymış.tekrar denediğimde cd yi sürüp kazara herhangi bir tuşa bastım raid 0 gerçekleşti.tek problem yazının yani ön yükleme için bir tuşa basın çıkmaması oldu aslında. ama halloldu çok şükür.bilgi vereyim dedim iyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mateach

win 7 kurdum herşeyi kendi buldu en ufak bir tanıtma yapmadım hiçbir drivere..sadece içim rahat etmedi ekran kartının sürücüsünü yeniden kurdum..sorun yok yani

valla dostum ben sadece wireless driver kendim kurdum. tanımadı onu..

gerisini şıp diye tanıdı..

kurabilirsiniz arkadaşlar gönül rahatlığı ile..

taznımadı direve olursa ki olmaz uyumluluk modundan vista sp2 seçer kurarsınız..

Canavar gibi maaşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 27 Aralık 2009; 10:53:08 >
  • eski anakartım özleyecem onu kıymetini bilin
  • Herkese Selamlar,
    Anakartımda çözemediğim bir problemim var yardımcı olcak arkdaşlar varsa şimdiden çok teşekkür ederim.
    Bilgisayarı ilk açtığımda ağ bağlantısını tanımıyor makinayı ikinci veya üçüncü resetleme sonunda ancak ağ bağlantısı otomatik gelior.anakartı ilk aldığımda bu problem yoktu biosu güncelledikten sonra mı oldu anlamadım vista ve win7 de denedim aynı hatayı alıyorum. eski bios ayarlarına dönsem (biostan fabrika ayarları) nasıl olur?herkese tşkler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkertan -- 6 Ocak 2010; 0:35:07 >
  • Mrb.
    Asus Support'a girip LAN Driverını güncelledinmi? ( Version 11.10.5.3 )
    Olmassa diğer driverlarını da oradan güncellemeyi deneyebilirsin?
    Ben Win7 de öyle bir sorun yaşamadım ama bir dene istersen bunları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayqi

Mrb.
    Asus Support'a girip LAN Driverını güncelledinmi? ( Version 11.10.5.3 )
    Olmassa diğer driverlarını da oradan güncellemeyi deneyebilirsin?
    Ben Win7 de öyle bir sorun yaşamadım ama bir dene istersen bunları..

siteden update yaptım bende yüklü olan sürümü aynı ama indirdikten sonra yüklediğimde daha üst versiyon olarak gösterdi kurulumda.bende eskisini kaldırıp download yaptığımı yükledim şimdilik sorun yok gibi görünüyor çok teşkkür ederim yardımın için :):):):):)

• arkadaşlar bu kartın win7 x64 wifi driver ı çıktımı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redrock81

arkadaşlar bu kartın win7 x64 wifi driver ı çıktımı acaba?

win7 driver yok..

vista driver indir ve uyumluluk modundan vista sp2 yi seç..

ben win7 x32 de sorunsuz kullanıyorum..
  • arkadaslar sistemimde Asus P5K-E Wifi-AP anakart var.

Bu anakartın Wifi özelliğini nasıl kullanabilirim? Wifi kurulumu nasıl yapılıyor? Anlatabilirseniz sevinirim.

Anakartta 1012 Bios yüklü. İşletim sistemim Windows XP SP3 32 bit (şimdilik Win 7 kurmayı düşünmüyorum)

Wi-Fi AP kurulumu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dezignerZ -- 21 Şubat 2010; 13:30:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yvz sLm

arkadaslar sistemimde Asus P5K-E Wifi-AP anakart var.

Bu anakartın Wifi özelliğini nasıl kullanabilirim? Wifi kurulumu nasıl yapılıyor? Anlatabilirseniz sevinirim.

Anakartta 1012 Bios yüklü. İşletim sistemim Windows XP SP3 32 bit (şimdilik Win 7 kurmayı düşünmüyorum)

Wi-Fi AP kurulumu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

eğer driver yüklendi ise ve evinizde kablosuz bir ağ var ise sol altta bildirim simgesinde bağlantı var uyarısı alırsınız..

burayı tıklayıca ağınızı görür şifrenizi girip bağlan dersiniz ve ağa bağlanırsınız..

ama muhakkak anakart kutusundan çıkan anteni arka girişe takın. Altın uçlu girişe..
  • P5K-E WIFI ve Seagate 410as ikilisini AHCI veya RAID modda kullanan arkadaşlar var mı? Varsa Ayarlar ve bios sürümü konusunda bilgi verebilir misiniz? Ben bir türlü başlatamadım sistemi ahci veya raid modunda. Aşağıdaki konuda sorunumu yazdım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
    http://forum.donanimhaber.com/m_38473135/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38473135
  • Win7'de bir donanım hariç bütün donanımların sürücüsünü kendi kurdu.
    O donanımın ne olduğunu hala bulamadım.
    Wi-Fi için de sürücü buldum ama çevremde Wi-Fi olamdığı için kullanmıyorum.
    Çalışıp çalışmadığını da bilmiyorum.
  • win7 64 bitle sorunsuz çalışıyor...
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.