Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle verdiğiniz bilgiler çok hoş lakin ufak bir düzeltme yapmakta yarar olduğunu düşünüyorum eğer yanlış anlamışsam kusuruma bakmayın lakin 2*1 + 2*1 kullanın derken 4 slotu birden kullanmaktan bahsetmiş oluyorsunuz anladığım kadarıyla lakin böyle kullanmanız durumunda hız artışı değil hız kaybı yaşanır. ramlerde en hızlı ve stabil çalışma sadece 2 slotun kullanıldığı kombinasyonlardır. dual modda çalışır yani 2 misli band genişliğini 2 slottan sağlar 4 slotuda doldurursanız bu band genişliğini kaybedersiniz. ve buda performansı yarı yarıya geri götürmekdemektir.

Saygılarımla,

quote:

Orjinalden alıntı: theistman

yakın geleceğe kadar 8gb ramleri tam anlamıyla kullanabilen işletim sistemleri olacağını sanmadığım için 2*2 kitlere sıcak bakmıyorum hatta vista ultimate 64 bit kullanmıyorsanız 32 bit xp de bile max 3gb adreslenebiliyorken ve tam donanımlı bir ev bilgisayarın max 1.5 gb ram yediğini test edip görmüşken gereksiz derim 2*2 + 2*2, performans istiyorsan 64 bit Vista Ultimate ve 2*1 + 2*1 kullan belirgin farkı görürsün

• Yeni 1301 nolu bios çıkmış. Deneyen var mı acaba? Update edeceğim ama beta version yazdığı için çekiniyorum.
  • arkadaşlar problemim var.overclock yapınca pci-e portunu x1 olarak görüyor.pci-e frekansını 100 e sabitliyorum pci-e spread spec. u disable yapıyorum yine olmuyor ne yapmam lazım
  • arkadaşlar asus p5kc anakartım bozuldu.şimdi p5k-e wifi almayı düşünüyom.2.el satan varmı??

Edit: Anakartı aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutarslan.com -- 13 Mayıs 2009; 17:04:35 >
  • Ben 1301 kullanıyorum sorun yok

kolay gelsin
  • 1301 kullanıyorum şuan için en ufak sorun yok
  • arkadaşlar 1305 nolu bios'u kullanan var mı? 1301 sitede görünmüyor. Nasıl indirdiniz?
  • 1305 biosu indirdim gayet stabil çalışıyor sorunsuz.

asus.com.tr sitesinden dosyayı bilgisayarına indir,

asus uptade programı ile indirdiğin dosyayı bilgisarına yükle!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan_Bey -- 23 Temmuz 2009; 10:20:49 >
  • arkadaşlar asus p5k-e wifi ap anakarta

2x4 gb yani 8 gb 1066 mhz ddr2 ram takılabilirmi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan_Bey

arkadaşlar asus p5k-e wifi ap anakarta

tabiki takabilirsin
  • Arkadaşlar anakartımızın kutusundan ek usb girişleri ve e.sata girişleri olan bir parça çıkıyor ayrıca. Bunda 2,5 harici harddisk çalıştırabilen var mı..
  • Yakın zamanda 2x2 1066mhz'lik ddr2 ram almayı düşünüyorum...

Bu anakartta sorun çıkaran, ya da tam tersine kullanıp da performansından çok memnun kaldığınız modeller var mıdır, nelerdir ? Tavsiye bekliyorum açıkçası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ((UĞUR))

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan_Bey

arkadaşlar asus p5k-e wifi ap anakarta

tabiki takabilirsin

bilgine teşekkürler..

• Arkadaşlar. Bu anakartta kullanabileceğim overclock yapabileceğim 2x2 1066 mhz ram hangi model önerirsiniz.
  • Sorduk ama du bakalım birisi çıkar inşallah
  • Ben Ocz Repair 4 GB 1066 Mhz RAM Aldım Bakalım Buraya Tekrar Durumu Yazıcam.
  • Benim de elime Dominator geçecek haftaya büyük ihtimal, ben de yazarım... Kendi sorularımıza kendimiz cevap verecez anlaşılan
  • RAM'i almış Bulunmaktayım Değerler Aşağıda.

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA
  • Benim de Dominator elime geçti (1066mhz 2x2gb)

Hiçbir sorun yok şuana kadar, q9550 gelinde oc kasacam, bakalım nasıl tepki verecek bu ikiliye bizim emektar anakart
  • Arkadaşlar bu ankartla win7 kullanıp sorun yaşayan var mı..

wireless i bende tanımadı.. kullananlar ne yaptı acaba..
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.