Şimdi Ara

Asus P5K-SE Sorunlar ve Çözümleri [1008 biosu eklenmiştir] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
338
Cevap
2
Favori
39.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şöle bir göz gezdirdim bunları okuyan birisi kartı çok sorunlu gibi görecek
    neyse kartı konuyu açtığım günden beri kullanmaktayım
    son bios yüklü işlemcim imzamda yazıyor sorunsuz bir şekilde oc. 3.0 ghz da kullanıyorum
    stabil hiç bir sorunun yok size yardımcı olmaya çalışcam bir ara bu aralar çok yoğunum
    herkese iyi forumlar
  • Pc isteyen arkadaşlara akrabalara toplayıp gönderiyorum. malzeme aldığım yerde istediğim board olmadığı için bu board (asus p5k se) aldım. sorun boardda tam olarak ta 1394 veri yolu kablosunu takınca ortaya çıkıyor hatta optik ile birlikte ethernet kartını da görmüyor. 1394 kablosunda hata yok denedim. board da hata var bios update ile düzelmiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker54

Pc isteyen arkadaşlara akrabalara toplayıp gönderiyorum. malzeme aldığım yerde istediğim board olmadığı için bu board (asus p5k se) aldım. sorun boardda tam olarak ta 1394 veri yolu kablosunu takınca ortaya çıkıyor hatta optik ile birlikte ethernet kartını da görmüyor. 1394 kablosunda hata yok denedim. board da hata var bios update ile düzelmiyor...

Biraz daha açarsanız seviniriz.
    1394 kablo ve optik nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: trkocaer

arkadaşlar şöle bir göz gezdirdim bunları okuyan birisi kartı çok sorunlu gibi görecek
    neyse kartı konuyu açtığım günden beri kullanmaktayım
    son bios yüklü işlemcim imzamda yazıyor sorunsuz bir şekilde oc. 3.0 ghz da kullanıyorum
    stabil hiç bir sorunun yok size yardımcı olmaya çalışcam bir ara bu aralar çok yoğunum
    herkese iyi forumlar

trkocaer,
    sorunlar ve çözümlerle ilgili paylaşımlarını bekliyoruz.
  • Kart güzel bende 6 aydır falan kullanıyorum sıkıntı yaşatmadı E2140 var bende 430mhz fsb ye kadar zorlanmadan çıkardım. Günlük 333 mhz de kullanıyorum. Sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız olmuş bu kart ile ama bana sorarsanız fiyatına göre güzel kart.
  • Arkadaşlar bir tavsiye verirmisiniz.. GIGABYTE GA-EP35C-DS3R (rev. 2.1) almak istiyorum ama 132 dolar bu anakarta E2160 yapıp OClemek amacım.. sizce P5K-SE alsam 32 dolar kar yapsam nasıl olur?

72 dolarlık işlemciye iki katı pahalı anakart takasım yok açıkçası o bakımdan kararsızım siz ne dersiniz?
  • Bu kartta 533 Mhz Ram desteği yok.667 ve üstünü destekliyor.Kartı çok ileriye dönük çıkarmışlar LPT portu ve mouse için PS/2 portu yok.Ama maşallah 12 tane usb var

Genel olarak güzel bir kart ama 533 mhz ramleri olan ya ramlerini değiştirir benim gibi ya da başka alternatiflerlere bakar
  • imzamda validation var, bi bakın.

aylardır kullanıyorum, en ufak bir problem yok. 1394 portunu da onboard etherneti de kullanıyorum, şu an 0901 bios yüklü, günlük 3,36 ghz kingston 800 mhz belleklerle. bence yeterince iyi, özellikle 95 usd gibi bir rakam düşünüldüğünde.

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: teutara

imzamda validation var, bi bakın.

aylardır kullanıyorum, en ufak bir problem yok. 1394 portunu da onboard etherneti de kullanıyorum, şu an 0901 bios yüklü, günlük 3,36 ghz kingston 800 mhz belleklerle. bence yeterince iyi, özellikle 95 usd gibi bir rakam düşünüldüğünde.

saygılar

Gerçekten fiyat performans açısından çok iyi kartımız bende sorun yaşamadım hiç.
    Eksiği işe DDR3 desteği yok bu kartta fakat DDR2 DDR3 arasında çok az bi fark var o yüzden üzülmüyorum.
  • imzamdaki sistemdeki 3.45 e kadar çıkardım sorunsuz çalıştı ama orthos testine sokmadım
  • Bende asus p5b vardı.. slotlarında sorun oldu değiştirdim bunu aldım bakalım dun takıldı daha kullanıyorum sorun yok şimdilik..
    tabı ben anlamam pek ınce detaylardan.. ama bilemiyorum memnunum :D 2 gb ram war sıstemde.. 3 olucak 1-2 ıcınde.
  • bios yenilenmiş : 1003
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxhell

bios yenilenmiş : 1003

evet bios yenilen miş asus-p5kc için bu akşam deneyecem, inşallah sorun çıkmaz.
  • arkadaşlar anakart bios aupdate yi nasıl yapıyoruz dosyayı indirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vukleus

arkadaşlar anakart bios aupdate yi nasıl yapıyoruz dosyayı indirdim.

Güzelim her türlü yardımcı oluruz bana ulaş yeterki
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmengi

quote:

Orjinalden alıntı: vukleus

arkadaşlar anakart bios aupdate yi nasıl yapıyoruz dosyayı indirdim.

Güzelim her türlü yardımcı oluruz bana ulaş yeterki

:D abi aradım bugün ulaşamadım ewde yoktun akşamüstü. Anakart üzerinde işlemcinin yanındaki 4 pinli giriş (işlemciye enerji veren giriş olduğunu söylediler) buraya power supply den enerji verdiğim zaman işlemci ve kasa soğutma fanı anlık bir hareketleniyor (pc çalışmıyor) ve duruyor bu power supply i buradan söktüğüm zaman işlemci ve kasa fanı çalışıyor ama haliyle işlemciye enerji gitmediğinden dolayı bilgisayar çalışmıyor. Güç kaynağında bir sorun başka bir anakartta denedim. Diğer parçaları söküp sadece işlemciye enerji verdim yine olmadı. Sanırım anakartımda bir sorun. Daha önce böyle bir sorun yaşayan biri var mı acaba? Anakartı teknik servise verip boşa zaman harcamayayım. Bu sorunun başka bir nedeni olabilir mi? Yoksa kesinlikle anakrttan mıdır?

• heyyyyyyy millet asus a camur atmak istemiyorum iyi oldugu alanlar var ama p5k se gibi ucuz anakartlardan uzak durun yoksa cok basiniz agrir üzülürsünüz , size tavsiyem diger anakartlari alin mesala abit, gigabytte vs benden size dost tavsiyesi
  • @vukleus

Kardeşim geçmiş olsun sorun %90 anakarttan kaynaklanıyor anlattıklarına göre işlemciyede %10 pay bırakmak istiyorum ama sorun anakart gibi. Exa nın yaptığıda çok ayıp gerçekten. İnşallah hatalarını telafi ederler yoksa kırık not alacaklar bizden.
    @konsolbaba

Bahsi geçen kart ucuz olabilir ama çamur atılacak bir kart değil ben fanatik bir gigabyte kullanıcısı iken kullandığım anakart 2 defa arızalandı 1. sinde garantiden yaptırdım 2. sinde garanti bittiğinden kaldırıp çöpe attım. Ardından bir arkadaşıma gigabyte anakart aldırdım aynı şekilde oda senesi dolmadan arızalandı. Ben yine bir hak daha verip gigabyte aldım ama kart rezil çıktı 3 gün sonra değiştirip p5k-se yi aldım aldığım günden beri hiç bir sıkıntı yaşamadım belki asus, gigabyte gibi janjanlı anakart yapmıyor belki bok renginde ama ben tövbe ettim gigabyte almaya. Buda benden bir dost tavsiyesi değil ama yaşanmış bir tecrübe olsun. Abit için birşey diyemiyorum çünkü kullanmadım. P5K-SE fiyatına göre bence çok güzel bir kart ben memnunum.

• cpu da herhangi bir sorun yok başka bir bilgisayarda çalıştı anakartı bugün exa ya teslim edeceğim. bakalım kaç gün sonra cevap verecekler.
  • Yukarıda arkadaşlar bu anakartta 1394 port olduğundan bahsediyor. Kartın özelliklerinde ne kartın üzerinde nede arka panelde bu portdan bahsedilmiyor. ayrıca bende benim kartta göremedim. yerini tarif edecek biri varmı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.