Şimdi Ara

Asus P5KC Ses Sorunu yardim ??? (ACIL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha Bu dun arkadasla yeni aldigi makinayi toplamaya basladik guzel guzel windowsu kurduk her seyi tanittik derken birde baktik ses kartinin Realtek HD audio Yoneticisinden ses geliyo fakat baska hic bi yerden ses alamiyoruz Aygit yoneticisnde Hic bir problem gozukmuyor hersey normal fakat Denetim masasinda ki Ses Efekleri ve Aygitlari kisminda ses kartini gormuyo hersey kapali konumda yeni driverleri indirip yukledik kitapcini A dan Z ye okyup tekrar yuklerdik FORMAT attik fakat hala ses yok yardim pls daha once bu sorunla karsilasan varmi ne yapmaliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TG23 -- 20 Kasım 2007; 21:10:56 >

• bendede aynı anakarttan var ama sorunsuz kullanıyorum.güncel anakart driverlarını kurup birde öyle dene.(intel-inf)
  • cok enteresan ... bios surumun nedir dostum? realtak tan ve asus tan yeni driverleri indirdim fakat bi cozum olmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TG23 -- 20 Kasım 2007; 23:49:53 >
  • Tesekkur ederim yeni driver surumunu indirdik asus un sitesinden sorun giderilde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.