Bildirim
Asus p5ld2 anakart ve sata2 disk kullananlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benimki direk görmüştü. -
windowsda ide modu ahci olarak değiştirip öyle kurmayı dene... -
sp2 entegre edilmiş win kurarsan direkt olarak tanıyor. -
walla aynı sorun yüzünden ben geçenlerde baya uraştım meersem cwp basitmiş
eer sata2 diskini direk görmüosa anakart bios a gir ordan cd den önyüklemeyi etkinleştir kaydedip cık işte cd den ön yüklemeli başlatacak bilgi win xp cd sini tak we ilk yüklenirken hemen altta raid li disk fln yazan bişi cıkcan orda f6 ya bas yazısıda cıkıcak onu gördüdnde bas sora acılıcak yönergeyi izleyip ankartın disketinden raid i yükle artık rahatlıkla windows u kurabilirsin hdd ne kolay gelsin -
quote:
Orjinalden alıntı: trust_fox
Benimki direk görmüştü.
benimkisi de biosda görüyor fakat kurmaya başlamıyor.
disket ile raid kanalından kurmaya çalışıyor yani.
quote:
Orjinalden alıntı: maymunkral
windowsda ide modu ahci olarak değiştirip öyle kurmayı dene...
dediğinizi deniycem.
quote:
Orjinalden alıntı: kaanaydos
sp2 entegre edilmiş win kurarsan direkt olarak tanıyor.
sp2 entegre edili
quote:
Orjinalden alıntı: lykian
walla aynı sorun yüzünden ben geçenlerde baya uraştım meersem cwp basitmiş
eer sata2 diskini direk görmüosa anakart bios a gir ordan cd den önyüklemeyi etkinleştir kaydedip cık işte cd den ön yüklemeli başlatacak bilgi win xp cd sini tak we ilk yüklenirken hemen altta raid li disk fln yazan bişi cıkcan orda f6 ya bas yazısıda cıkıcak onu gördüdnde bas sora acılıcak yönergeyi izleyip ankartın disketinden raid i yükle artık rahatlıkla windows u kurabilirsin hdd ne kolay gelsin
siz benim demek istediğimi anlamamışsınız. amacım zaten sizin anlattığınız gibi disket takarak kurmamak.
-
quote:
Orjinalden alıntı: maymunkral
windowsda ide modu ahci olarak değiştirip öyle kurmayı dene...
kitapçıkda da dediğiniz gibi yazıyomuş yeni gördüm kitapçığı.
raid olarak kurdum ama ben tekrar baştan ahci yaparak kurmayı denicem.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X