Şimdi Ara

asus p5ld2 deluxe kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu anakarttan bende var asus fakat açılışta o beyaz asus yazısında baya bi bekliyo sizde de bu böylemi yoksa bende mi bir sorun var yada nasıl orayı hızlı atlatabiliriz

• Açılışta biosa girip logonun çıkmasını engelleyebilirsin. Bende kapattım, çünkü gereksiz yere belirli bir süre bekliyorsunuz.
  • bende düz versiyonu var ama onda da bekleme yapıyo. logoyu kaldırırsan bu sefer de ide lerde bekliyo. bios u update ettim hala gelişme yoq.
  • asus yazısını biostan nerden kapatıyoruz peki arkadaşlar
  • bende çok uğraştım o anakartla anakart çok güzel ama ne yapıldıysa yapılsın açılışda bekliyor bıos update yi bende denedim olmadı
  • ok beyler yazıyıda kapattım şu an çok hızlı açılıyo makinam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qformat

ok beyler yazıyıda kapattım şu an çok hızlı açılıyo makinam

ya ben çok uğraştım ama yapamadım bana nasıl olduğunu yazarmısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biosta boot configuration böülüm var oraya gel ordan boot logo bölümüne bas enabled disabled olarak değiştir ok
  • +1
    Bios update yapmanıza falan gerek yok. Anakart üzerinde bir sürü kontrolcü var tek tek onları denetlediği için bekliyorsunuz. Herhangi bir problem yok.
    Ayrıca arkadaş logo yu nasıl kapatacağınızı aşağıda açıklamış
    quote:

Orjinalden alıntı: Qformat

biosta boot configuration böülüm var oraya gel ordan boot logo bölümüne bas enabled disabled olarak değiştir ok

• O kullanmadığınız denetleyicileri AUTO yerine DISABLE yaparsanız onların yüklü olup olmadığını boşuna aramaz.
  • nerden yaparız peki onu açıklarmısın arkadaşım
  • bende bu karttan almayı düşünüyorum ancak (asus p5ld2 deluxe ) ancak deluxe mi alsam yoksa deluxe olmayanı mı alsam diye tereddüt ediyorum...kullanan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz ve arasında ne gibi farklar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 5 Ocak 2006 15:06:35 >
  • peki o logoyu deiştirebilirmiyz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin_ER

bende bu karttan almayı düşünüyorum ancak (asus p5ld2 deluxe ) ancak deluxe mi alsam yoksa deluxe olmayanı mı alsam diye tereddüt ediyorum...kullanan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz ve arasında ne gibi farklar var

UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.