Şimdi Ara

ASUS P5LD2 O.C. SORUNU???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR P4 630 CPU M VAR P5LD2 ANAKARTIM 2X 512 CORSAİR DDR2 667MHZ ram kullanıyorum ve 480w tagan psu sistemim 3.6 da oc li olarak çalışıyor 1.4250 v ile ram ler ise 800 mhzde 2.1 v ile

SORU: 3.9 veya 4.0 yaptığımda cpu yu ve bios u save exit deyip pc yeniden başlatması gerekirken direkt sistemi kapatıyor yani pc kapanıyor fakat power tuşuna basıldığında pc bioasdan ayarladığım oc değerleri ile açılıyor ve hizmet veriyor fakat yeniden başlat dediğimde komple kapatıyor kendini

önceden kullandığım 865 pe chipsetli msı neo 3f de bu şekilde bir sorun yoktu ve 3.95 de stabil kullanıyordum
    bu sistemin kendini kapatma sorunu nedendir????

not: ısınma v.b. diyebilirsiniz belkide ama şu an sıvı soğıtma kullanıyorum beklemede cpu: 33c mainboard: 35c

İLGİLENEN VE CVP. YAZAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsayli -- 21 Temmuz 2006; 20:28:25 >

• dostum bendede ona benzer bir sorunvar ayrıca cpu z oc yi 3.36 ghz gösterirken ai booster 3.9 gösteriyor enteresan bir şey bioasdanda 3.9 görünmektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 21 Temmuz 2006; 20:37:05 >
  • arkadaşlar o bir sorun değildir o anakartın çok güzel bir özelliğidir öyle kapandıgında voltaj ve gerekli ayarları yapıyor eger sorun çıkacak gibi olursa pc yi açmıyor anakart ve öle siyah ekranda kalıyor eski anakartlarla o/c yaparken pc açılmadıgı zaman bios pili sökülürdü işte anakartın bu özelliği sayesinde buna gerek kalmıyor ve anakart böle durumlarda kendi biosunu resetliyor

Kolay Gelsin
  • fakat arkadaşım pc ye yeniden başlat komutunu verdiğimde pc yi kapatıyor yeniden başlatım olmuyor ve v core voltajını da yükselttim ayrıca ram leride 667 mhz ye aldım v-core 1.5000 v memory voltage. 1.9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsayli -- 21 Temmuz 2006; 21:44:11 >
  • tamam arkadasım o/c yapan bilir makina o/c yi yemedğinde açılmaz somra sen tekrar powera basınca pc yi kapatıp açıyor ve bir önceki çalışan ayarlarla açılıyor pc
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 21 Temmuz 2006; 22:23:27 >
  • evet jettem oğru söğlüyor bu özellik bende sadece p5ld2 de gördüm acılmıcak bişekilde ise (satandart üsüt dğerlere ayarlarsanız) restartda bile tmamıyle kapıyor 3-5sn sonra kensini acıyor acılmıcak gibiysede resetlemiş olarak acıyor mükeemmel bi özellik bios pili resetlemeye gerek duymuyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.