Bildirim
Asus P5Q vista kuramıyorum yardım lütfen!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yardım edecek yokmu ustalar -
hala cevap veren yok. yokmu bu konuda bilgisi olan -
cd bır sorun olmasın bıde bıos pilinı cıkart tak -
Başka bir kurulum dvdsi ile denediniz mi ? DVD'de hata olabilir ? -
asus p5q-e anakart e8200 işlemci ati hd3850 ekran kartından oluşan bi pc topladım ama xp kurarken 39 dk kaldı yazan ekrana geldiğinde hata veriyo; bileşenlerinden eşleşmiyor bileşenin listesinde bulunan doğrulama bilgisiyle eşleşmiyor... gibi bi hata veriyo bunun nedenini ve çözümünü bilen varsa lütfen yazsın baya uğraşmama rağmen çözemedim
bu arada asus sitesinden sata driver larını indiridim disket ile kurmayı denedim ide yaptım ahcı yaptım olmadı, eminin başkalarının başınada gelmiştir.
cevaplarınızı bekliyorum -
hocam ben sana bir şey önereceğim. bende daha geçen hafta yeniledim sistemi. sistemim seninkinin aynısı. bende vistayı yüklerken çok zorlanmıştım. bios ekranında advanced menüsü altında Marvell IDE var onu disabled yap ! sonra bir daha dene vistayı kurmaya. -
ne yazıkkı o da olmuyor sen syledikten sonra denedim, bios update yaptım belki düelir diye , hatta nlite ile ıch10 lu xp cdsi de yaptım gene olmadı anlamıyorum bu işi ya -
Hdd ide'mi sata'mı sata ise hangi? soket'e taktınız kurmak istediğiniz vista dvd'si ile başka bir bilgisayar'a sorunsuz kurulum yaptınızmı? veya bu dvd üzerinde oynama entegrasyon denedinizmi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X