Şimdi Ara

asus p5ql-e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş asus p5ql-e model anakart almayı düşünüyorum şuan yine asus p5k-e /wifi ed kullanıyorum ve bir süre once ocz platinum vista edition 2x2 kit ram ler aldım.sanırım ram lerle anakart arasında uyusmazlık zaman zaman mavi ekran hatasına düşüyor. bir suredir tek ram ile kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım.acaba ram lerim bir tanesınde mı sıkıntı varmı dusunerek 2 ram ı de ayrı ayrı tek tek kullandım bir sıkıntı goremedım.hem p35 chipsetten p43 chipsetine gecmek için kartımı yenilemek istedim.aklımda yine bu sıkıntıyı yasarmıyım diye bir dusunce yınede bulunmakta.hem bu konu hakkındakı hemde p5ql-e anakartı hakkındaki goruslerını almak ısterım.teşekkurler.

• Bu anakartı ben kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Hızaşırtmaya uygun. bios update yapmadıysan bence yap. Ram uyumsuzluğunu giderme ihtimali yüksek. Voltaj vermediysen ver. Biraz bekleyip p55'e geçmen daha iyi olur gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darel-x -- 22 Ağustos 2009; 1:06:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    ASUS M5A78L-M LX Anakart
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.