Şimdi Ara

ASUS P5WD2 kullananlar acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malum asus p5w2 ıcın 4 pin den 8 pine cevıren cevırıcı lazım nerden bulabılırım beyler? bı zahmet bı yer verın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotine® -- 15 Haziran 2006; 15:10:17 >

• bı zahmet yardım beyler...
  •  ASUS P5WD2 kullananlar acil yardım

ASUS P5WD2 kullananlar acil yardım
  • çok iyi overclock yapmışsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enigma

çok iyi overclock yapmışsınız

ne demek şimdi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 15 Haziran 2006; 16:04:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enigma

çok iyi overclock yapmışsınız

harbıden ne demek bu hıc bısı anlamadım
  • overlock ne alaka?
  • konu ilk o/c bölümüne açılmıştı

şimdi ben sorayım ne demek bu şimdi?
  • beyler modluk taslamayın burda konu o.c ye yakın oldugu ıcın burda sorduk bılmıyosunuz etmıyosunuz....gereksız mesaj atmayın sonuca yonelık mesaj atcaksanız atın... nedemek o.c ıle alakası olaya yabancısınız bılmıyosunuz...
    powersupplu kablo cevırıcıler o.c sınıfına gırer...parcayıda kullanana varsa eger forumda kesınlınkle bı fırmanın o.c standından almıstır..bende buraya acayım dedım.. ya konuyla ılgılı cevap verın yada hıc vermeyın...

ayrıca enigma arkadasım senı ılk goruyorum forumda 1 bucuk 2 senedır buralardayım ha uyelıgımızın durumuna bakma hayır sabahdan berı heryerde bu parcayı arıyorum bıde gereksız mesajlar gormek adamı hasta edıyo...yok ılla bu konu burda olamaz dıyosanız sılın atın parcalayın...ılla o.c yapıp sora soru sormak gerekıyosa ben buraya benchmark ve o.c skorları dokerım..

soru sormakda suc oldu... asus p5wd2 anakarta benım suankı power supplyı kullanarak acamadım...4 pın gırıs yerıne 8 pın gırıs gerek dedndı cpu ya daha ıyı voltaj saglamak ıcın cızgı moderatorlerı bu parca ıle acılcagını soledıler...durum olarak ya yenı power alcaktım yada bu parcayı hos gercı bulamadım ama bu soruyada net cafeden acıl sordum... neyse ..

varsa bu topıcde bı yanlıs sılın...

he bu olay cogu ınsanın basına gelcek d9 serısıne gecen asus p5w2d alan herkezın basına bu olay gelcek (eger powerları 8 pın destek vermıyosa)

bu connectorlere kısadan pın falan dıyorum sora bırılerı cıkıp connector telallı gıbı onun ısmı suydu demesın...

http://csg.cizgi.com.tr/viewtopic.php?t=13444 konun alakası burası...ben ıkı yerdede actım...konu kablo donusuturucu ıle alakalı oldugu ıcın o.c bolumunude actım donanım genel bolumunede...olayın bır dıger alakasıda p5wd2 lerdekı ısı sorunu yavaslama gıbı olaylar..bu ıstedıgım parca ıle bu olaylar alakalı.. buda dıger bır lınk ..
    http://csg.cizgi.com.tr/viewtopic.php?t=13444

enıgma arkadasım sen modsan zatenkı yapmıssın konuyu tasımıssın ..ha bu laflarımdan sora bana ban yada ceza kesceksen kesersın bende modluk yapan arkadasımda vardır ve neyın nasıl ısledıgını bılırım.. cok ıyı bılırım...

herkeze kolay gelsın ben yukardakı soruyu hızlıca netcafeden yazmıstım...makinem off durumda.. bu parca ıle ılgılı sıkıntımıda en ıyı rotasmmm bılır... neyse kımseye bırsey acıklamak gerekmez ama ben gene acıkladım...yardım edenede etmeyenede eyvallah....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotine® -- 15 Haziran 2006; 23:36:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.