Şimdi Ara

asus P6T anakart.açılışta driverleri ve ekranı geç tanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus P6T anakart.açılışta driverleri ve ekranı geç tanıyor.Bilgisayarımı açtığım zaman ekranda hiç sinyal gelmiyor,tak, açılıyor sonra bir dakika kadar ,ekran geliyor,sırayla driverleri tanımaya başlıyor. bu olay bilgisayarımı 10 dakika kapalı bile dursa yada uyku modunda dursa aynısı oluyor.uyku modundanda geç uyanıyor.defalarca format attım. ne yapmam lazım i7 920 işlemçi var üstünde.550 wat güç.6 gb ram.
    Lütfen bana yardım edecek varsa bilgi versin çok makbule gececek.izmir de oturuyorum.yakın olan bilhassa gelip yardımcıda olabilir.

• Bios güncelleyin.
  • Ramlerin birini ve hard diski çıkarıp açmayı dener misin ? Windows açılmasına gereke yok bu şekilde bi dene bakalım hızlı açılcak mı?
  • denedim olmuyor,şimdi bilgisayarım dahada geç açılıyor.hem bilgisayarın hızli işlemci olmasına rağmen.tam 6 dakika sonra görüntü geliyor,bios ekranını bile göremiyorum ,ekran açıldığında windows açılmış halde görüyorum.fakat bu zaman zarfında sürekli dindong gibi ses çıkıyor driver bulup tanıyor.ama yüzlerce bu ses oluyor.anladığım kadarıyla anakartın kendi driverlerini bile sonradan tanıyıp tekrar yüklüyor gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS BİOS EKRANI GELMİYOR?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.