Şimdi Ara

Asus P6T / P6T DELUXE / P6T DELUXE V2 / Paylaşım Bölümü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
9.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolun birde P6T6 WS Revolution bu model varhttp://www.asus.com/product.aspx?P_ID=WqMFKNkS6ZjDLx4S&templete=2 acaba bu numu yoksa P6T V2 olanımı alsam.Tayvan'dan getirtme imkanım var direk,almışken iyisini alsam diyorum.
  • senin söylediğin modelde 6 tane pcı expres var.ve hiç pcı slotu yok.Yani bi tv kartı ve ses kartı takmak istesen takamassın.
    zaten gerikalan bütün özellilker aynı.chipset falan....
    bence o biraz gereksiz gibi.Tabi ne için kullanacağın önemli
    6 adet ekran kartı takacaksan sisteme mecbur o kartı alacan....

quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Sağolun birde P6T6 WS Revolution bu model varhttp://www.asus.com/product.aspx?P_ID=WqMFKNkS6ZjDLx4S&templete=2 acaba bu numu yoksa P6T V2 olanımı alsam.Tayvan'dan getirtme imkanım var direk,almışken iyisini alsam diyorum.

• Evet ona dikkat etmemişim bir ara RampageII düşündüm ama ondada ses kartı ayrıca takılıyormuş vazgeçtim.Gene en iyisi Deluxe V2 olanı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big.Daddy

ASUS P6T Deluxe v2'yi i7 920 ile günlük kullanımda 4.2 -4.4ghz aralığında stabiliteyi yakalıyormu?

eee bu kadar kişiden bi cvp bile yokmu ne yani laf olsun bizimde bi topiğimiz olsun diyemi açıldı burası
  • Deluxe modeli ile stok fanla 3.8 Ghz 'ye kadar çıktım ama daha üstünü zorlamadım. Kış gelsin iyi bir soğutucu alıp 4 Ghz de günlük kullanmayı planlıyorum. Üst limitini fazla merak etmiyorum zaten ama 1-2 deneme yapabilirim duruma göre. 4 Ghz günlük kullanım böyle bir işlemci için zaten ... sözün bittiği yer.
  • Birde P6TD Deluxe varmış,acaba hangisini aldırsam karar veremedim yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Birde P6TD Deluxe varmış,acaba hangisini aldırsam karar veremedim yahu

ARKADAŞ BU P6TD DİZEL MODELİYMİŞ AZ YAKIYORMIŞ. TAVSİYE EDERİM.

ŞAKA BİR YANA BENDE UZUN SÜRE P6T DELÜXE MODELLERİNİ BEKLEDİM BU MODEL GELDİ HİÇ BİR BİLGİ YOK ŞİMDİLİK DH DA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scerit -- 4 Eylül 2009; 21:58:17 >
  • P6TD deluxe, P6t Deluxe v2 arasındaki farklar nelerdir ve P6td'nin P6t'ye göre overclock performansı nasıdır?
  • evet yukarıdaki son soruyu yanıtlarsanız seviniriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Deluxe modeli ile stok fanla 3.8 Ghz 'ye kadar çıktım ama daha üstünü zorlamadım. Kış gelsin iyi bir soğutucu alıp 4 Ghz de günlük kullanmayı planlıyorum. Üst limitini fazla merak etmiyorum zaten ama 1-2 deneme yapabilirim duruma göre. 4 Ghz günlük kullanım böyle bir işlemci için zaten ... sözün bittiği yer.

Ben şuan günlük 4Ghz'de kullanıyorum ve core sıcaklıkları ortalama 50-55C arası değişiyor. Ancak Prime testini açtığım zaman sıcaklık 1dk. geçmeden 90C'lere ulaşıyor.

Bu normal mi bilmiyorum ama oyun oynarken falan sorun yok

• arkdaşlar araınıza bende katıldım çok şükür
    sistem bileşenlerimi yazayım:
    p6t
    i920 2.6 ghz@4.0 ghz cpu 1.35 v
    2gb kıngston oem ram 1600 mhz 9-9-9-25
    512mb ıcq4 4850 turbo
    win7 ultimate 32bit
    bu sonuçlar sizce nasıl?
    not: uygulamaya bağlı olarak işlemci 50-65 derecelerde..

Asus P6T / P6T DELUXE / P6T DELUXE V2 / Paylaşım Bölümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 10 Eylül 2009; 8:29:39 >

• arkadaşlar anakart olarak P6T dullanan varmı aranızda?
    varsa bana pm yoluyla ulaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 18 Eylül 2009; 0:53:18 >
  • @menem:

Soğutucu ne kullanıyorsunuz ?

-------------

Bu arada P6T Deluxe için yeni BIOS yayınlandı

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

@menem:

Soğutucu ne kullanıyorsunuz ?

-------------

Bu arada P6T Deluxe için yeni BIOS yayınlandı

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

stok fan kullanıyorum hocam
  • Stok fanla güzel değerler, ben 3.8 de boşta 55-60 görünce daha ileri gitmedim, iyi bir fan alınca günlük 4.0 Ghz fena olmaz ama şu anda 3.6 Ghz zaten bol bol yetiyor, bizimkisi aç gözlülük
  • bendede pt6 var arkadaşlar 1600 mhz kingston hyperx ddr3 ram aldım ama 1066 goruyor nasıl bunları 1600 olarak çalıştırırım
  • Biostan 9-9-9-24 ve Ram frequenchy 1600 yada Bclk 161'e getir ram 1600 olarak çalışır.

quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

bendede pt6 var arkadaşlar 1600 mhz kingston hyperx ddr3 ram aldım ama 1066 goruyor nasıl bunları 1600 olarak çalıştırırım
  • Arkadaşlar merhaba,
    P6 deluxe v2 anakartta biostan XMP yi seçtiğimde save and exit diyorum sonra bilgisayar açılınca overclock failed press f12 deyip eski ayarlara geri dön demeye zorluyor beni. Ram lerim patriot viper serisi yani XMP destekliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
  • Anakartın biosunu güncelle.

quote:

Orijinalden alıntı: mitral

Arkadaşlar merhaba,
    P6 deluxe v2 anakartta biostan XMP yi seçtiğimde save and exit diyorum sonra bilgisayar açılınca overclock failed press f12 deyip eski ayarlara geri dön demeye zorluyor beni. Ram lerim patriot viper serisi yani XMP destekliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
  • Nasıl yapacaığıma dair bir link verebilir misiniz. Çok hakim değilim de bu konuya.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.