Şimdi Ara

Asus P6T / P6T DELUXE / P6T DELUXE V2 / Paylaşım Bölümü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
9.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ftp://ftp.asus.com.tw/pub/asus/mb/LGA1366/P6T_Deluxe_V2/P6T-ASUS-DELUXE-V2-0504.zip

Güncel bios bu. İndirip diskete at ve bilgisayarı boot et.

quote:

Orijinalden alıntı: mitral

Nasıl yapacaığıma dair bir link verebilir misiniz. Çok hakim değilim de bu konuya.
  • Disket derken bildiğimiz flopy mi :) yoksa cd ye de yazabilir miyim.
  • Cd'yede yazdırabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: mitral

Disket derken bildiğimiz flopy mi :) yoksa cd ye de yazabilir miyim.
  • arkadaşlar p6t maks 12 gb mı yoksa 24 mü, kendi sitesinde 12 yazıyor. tr de ki online marketlerde 24 ? anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can.89 -- 23 Kasım 2009; 5:15:03 >
  • P6t ve P6t Deluxe 12gb, P6t v2 24Gb destekliyor diye biliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: can.89

arkadaşlar p6t maks 12 gb mı yoksa 24 mü, kendi sitesinde 12 yazıyor. tr de ki online marketlerde 24 ? anlamadım gitti.
  • arkadaşlar Ai suit ile anakarta bağlı olan herhangi bir fanın hızını kontrol edebilen varmı? (fanı yavaşlatıp veya hızlandıran)
    ben bir türlü beceremedimde
  • Ai suite ile olmuyorsa speedfan yükle öyle dene.
  • arkadaşlar p6t deluxe v2 anakartı i7 920 yi ve kingston ramleri bugun satın aldım evime geldim nizami bir şekilde montajladım.

şimdi bu anakartın ram slotları siyah ve turuncu biliyosunuz ben 3 tane rami de siyahlara taktım sistem hiç açılmadı. acayip moralim bozuldu tansiyonum fırladı. biraz oturdum düşünmeye başladım neyse birde turuncularda deneyeyim dedim sistem çok şükür açıldı.

size soracağım bu normalmi ilerde ram artırmak isteyince siyah slotlar çalışmayacak mı yoksa turuncular doluykenmi devreye giriyorlar?
  • sorunun cevabını anakart kitapçığından buldum. turuncu olanlar a1 b1 c1 siyahlar ise a2 b2 c2 imiş.

intel cpu spesifikasyonlarına göre tek başına a2 b2 c2 de sistem boot etmez diyor.

neyse bilmeyenleriniz varsa da öğrenmiş oldunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 29 Aralık 2009; 23:12:39 >
  • MERHABA ARKADAŞLAR ASUS P6T ANAKARTIMDA, OCZ OBSIDIAN 1600 MHZ RAMLER TRIPLE OLARAK ÇALIŞMIYOR ,PORTAKAL RENKLİ SLOTLARA 3 RAMİ TAKTIĞIMDA 4 GB GÖRÜYOR ,SON 3 SLOTA TAKTIĞIMDA 6 GB GÖRÜYOR AMA DUAL ÇALIŞIYOR, BİOSU GÜNCELLEDİM GENE OLMADI, BAZI YABANCI FORUMLARDA İŞLEMCİYİ TEKRAR SÖKÜN TAKIN, PİNLERDEN BİRİ TAM OTURMAMIŞTIR FALAN DİYORLAR,ACABA NE YAPSAM YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
  • Arkadaşlar sistemim şöyle

asus p6td deluxe
    i7 920
    gtx 275
    6 gb ocz 1600 ram

Bu sisteme format attıktan sonra epu 6 engine programından güç seviyesi en düşük olanı seçiyorum (overclock olduğunda zaten çalışmıyorda oc yi kaldırdığım zaman) fakat fanlar durmuyor. Halbuki settings'te fanların durduğunu gösteriyor. Böyle bir sorunla karşı karşıyayım.Bilen varsa yardım eder ise sevinirim.

Bir de p6td deluxe bios un hangi sürümü daha sorunsuz . Son sürümünü indirmekte ve kurmakta kararsızım sizce hangi sürümü indirmeliyim şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reneli -- 14 Ocak 2010; 19:48:57 >
  • P6T serisi boardlarda Triple DDR sorunu yaşayan arkadaşlar, şu başlığa bir göz atın

http://forum.donanimhaber.com/m_37062988/tm.htm
  • 1 ay önce p6t deluxe v2 anakartım bozuldu ve garantiye gönderdim. Fanları silent modunda kullanıyordum. Çok sessiz çalışıyordu. Anakart garantiden geldi ve biostan fanları silent moduna ayarladığımda fanların devirleri hiç değişmediğini fark ettim. Çok sesli çalışıyor. Biostan yaptığım hiç bir ayar geçerli olmuyor. Asus update ile bios güncelleme yapsam sorun çözülürmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big.Daddy

quote:

Orijinalden alıntı: Big.Daddy

ASUS P6T Deluxe v2'yi i7 920 ile günlük kullanımda 4.2 -4.4ghz aralığında stabiliteyi yakalıyormu?

eee bu kadar kişiden bi cvp bile yokmu ne yani laf olsun bizimde bi topiğimiz olsun diyemi açıldı burası

Big.Daddy;

Sana P6TD-Delux yakışır.Extreme overclock için biçilmiş kaftan.
  • bomba gibi anakart neden bu kadar az populer bu forumda. pahallı olduğu içinmi diycem rampage 2 bile daha fazla rağbet görüyor

e napalım herhalde çok az sorunu var ki buraya pek yazan olmuyor diye kendimizi kandıralım
  • belli bi voltajda 3.8ghz çalışan işlemci 2 hafta sonra overclock failed verip açılmamaya başladı bir miktar voltaj daha arttırınca çalışmaya başladı.

böylesine enteresan olayda ilk kez başıma geldi.

bu anakartta böyle bir durumla karşılaşan oldumu, yoksa işlemcinin her geçen gün voltaj iştahımı artıyor
  • Asus P6T Deluxe V2 kısmetse yarın anakart elime ulaşıcak problem olmazsa, 6gb 1600 mhz hızlarında ram almayı düşünüyorum, ramlerde uyum sorunu oluyormuş, sıkıntı yaşamayacağım bi ram tavsiyesinde bulunurmusunuz.( işlemci i7 930)
  • Ocz'nin birçok rami bu anakart ile sorun çıkarıyor. Patriot'un ramlarini tavsiye ederim.
    quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

Asus P6T Deluxe V2 kısmetse yarın anakart elime ulaşıcak problem olmazsa, 6gb 1600 mhz hızlarında ram almayı düşünüyorum, ramlerde uyum sorunu oluyormuş, sıkıntı yaşamayacağım bi ram tavsiyesinde bulunurmusunuz.( işlemci i7 930)
  • quote:

Asus P6T Deluxe V2 kısmetse yarın anakart elime ulaşıcak problem olmazsa, 6gb 1600 mhz hızlarında ram almayı düşünüyorum, ramlerde uyum sorunu oluyormuş, sıkıntı yaşamayacağım bi ram tavsiyesinde bulunurmusunuz.( işlemci i7 930)

Öncelikle hayırlı olsun.

Ben Deluxe V2 ile önce bunu kullandım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-tr3x6g1600c8d-6-gb-(3*2gb)-i7-dominator-ddr3-1600mhz-cl8-ram/productdetails.aspx?I_ID=36035

Şimdide bunu kullanıyorum.
    http://www.akortek.com/product_info.php?cPath=23&products_id=719

Bu iki üründe anakartın ram uyumluluk listesinde var. Alırsan sorun yaşamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buğra26

quote:

Öncelikle hayırlı olsun.

Ben Deluxe V2 ile önce bunu kullandım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-tr3x6g1600c8d-6-gb-(3*2gb)-i7-dominator-ddr3-1600mhz-cl8-ram/productdetails.aspx?I_ID=36035

Şimdide bunu kullanıyorum.
    http://www.akortek.com/product_info.php?cPath=23&products_id=719

Bu iki üründe anakartın ram uyumluluk listesinde var. Alırsan sorun yaşamazsın.

tavsiyeleriniz için tşklr ama fiyatları biraz pahalı geldi.
    Team Xtreem Dark 6 GB (2048X3) DDR3 1600 Mhz RAM CL8 fiyatta uygun sorun yaşamam inşallah

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.