Merhaba 1 Haftalık uğraş sonucu bendeki problemi çözemedim ve burayada yazmak istedim.
Asus P6X58D-E Anakart Intel i7-950 İşlemci 4 adet Sata Harddisk 12GB 2000mhz DDR3 ramlere sahip bir bilgisayarım ve M-Audio Delta 1010LT ses kartı ile Rode Procaster (Mikrofon+Studio Arm+Shock Mount) Mikrofonum var bu PC tamamen müzik produksiyonu ve seslendirme amaçlı kullanılıyor ve işletim sistemi olarak Windows Vista 64Bit kullanıyorum. Bu bilgisayarı yeni topladım, ancak ne zaman bilgisayarımda takılı olan ses kartının mikrofonunu aktif hale getirsem yoğun bir dip gürültüde beraberinde geliyor buna ek olarak sol mouse tuşuna basılı pencere taşımak istedigimde buda bir dip gürültü getiriyor. Tüm bunların sebebi ne olabilir? 1 haftadır çözemeye çalışıyorum bu problemi ancak herhangi bir yol kat edebilmiş değilim.
Sizce bilgisayarımdaki bu gürültünün sebebi ne olabilir? Harddisk ve Bilgisayarda herhangi birşey yanlış bağlı olabilir mi?
Dipses sorunu daha iyi anlatabilmem için size bir kaydı aşağıdaki linkten paylaşıyorum. http://www.myproduksiyon.com/dipses .m p 3 (bitişik yazın lütfen)