Şimdi Ara

Asus P750 Kullanıcıları Gurubu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
22.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: girindegorun

İstediğin gibi bir program var fakat ne yazık ki paralı.Prasız olanını bulamadım.

Yakında illegal olarak düser internete biraz sabır edicez artık
  • ya arkadaşlar ben telefonu iade etmek üzereyim bana yardımcı olurmusunuz.
    telefon durduk yerde kitlenip duruyor. tuş kilidini açamıyorum. açsam da ekran açılıyor ama hiçbirşey yapamıyorum. arada daha telefonu açarken pin yazma yeri gelmeden de kalabiliyor. bu duruma yokmu bir çare!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: IceSPiRiT

ya arkadaşlar ben telefonu iade etmek üzereyim bana yardımcı olurmusunuz.
    telefon durduk yerde kitlenip duruyor. tuş kilidini açamıyorum. açsam da ekran açılıyor ama hiçbirşey yapamıyorum. arada daha telefonu açarken pin yazma yeri gelmeden de kalabiliyor. bu duruma yokmu bir çare!!!

Telefonda türkçe menümü var?
  • türkçe idi dil ayarından ingilizce olarak ayarladım kullanıyorum. ama türkçe destekli diye geçiyor o da..
  • Telefondaki türkçe menülerde sorun cıkabiliyorumus bazı zamanlar. Benim telefonumda rusça menü yüklü ve bazı eksiklikler var! En iyisi telefonu ana fabrikasından orjinal olarak ingilizce istetmek lazım o zaman daha az sorunlarla karsılasırız.
  • quote:

türkçe idi dil ayarından ingilizce olarak ayarladım kullanıyorum. ama türkçe destekli diye geçiyor o da..

Türkçe destekli ingilizcede bir sorun yaşamazsın.
  • arkadaşlar herkese mrb..bende 1 haftadır p750 kulanıyorum.gayet memnunum,özellikle işim dolayısıyla sık sık seyahat ettiğimden internet ve çeşitli excel v.s. dosyalarını sık kullanıyorum..ve sorunsuz çalışıyor :)
    benim tek sıkıntım net üzerinden videoları izleyememem yani gerekli olan macromedia flash yüklü zaten.yetmedi silip bidaha yükledim ama haala netten video izleyemiyorum.ayrıca yüklediğim videolar için de,"gerekli uygulamayı çalıştırıp videoyu oranın içinden açın" gibi bi yazı çıkıyo ne yapmalıyım?mediaplayer hangi formatları destekliyor? ayrıca başka bi oynatıcı varmı? ve mobile 6.0 için programlar nereden bulabilirim?
    bayağı çok soru sormuşum yaahu?!!? :) şimdiden teşekkürler...
    buarada;gps programımı hafıza kartı içinde satın aldım,program "ROUTE 65 Navigate".sadece o işi gören gps lerden hiçbir farkı kalmadı..çok keyfli! ve gps aktifken takılma donma sorunu yaşamadım ki oldukça hızlı araba kullanırım :)

• Bende netten video seyredemiyorum ama hertürlü videoyu sorunsuz acan bir program biliyorum ;

Programın Adı:

CorePlayer Mobile v1.2.3

Çalıştığı Sistemler:

Tüm PocketPC'lere uygundur...

Açıklama:

Çok güzel bir Media Player uygulaması...

Audio
    MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, Midi

Video
    H.264 (AVC), MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, MJPEG, NRE, MSVIDEO1

Resim
    JPEG*, BMP, GIF, PNG

Üretici Linki:

http://www.coreplayer.com/

Download Linki:

v1.2.3
    EXE =http://ra-pidshare.com/files/109999891/CP.P.P.C.v1.2.3.rar
    CAB=http://ra-pidshare.com/files/107933755/CorePlayer.PocketPC123.cab
    ilaçı için = 866XUC-9FTTAP-CYYQ76-P5U6XS-3Y6SUU

v.1.2.5
    http://ra-pidshare.com/files/119857415/CorePlayer_v1.2.5_Build_4506.cab

Linki acmak icin ra-pidshare yazan yerde aradaki çizgiyi(-) siliniz

Alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contra07 -- 23 Temmuz 2008; 12:49:58 >

• quote:

quote:

türkçe idi dil ayarından ingilizce olarak ayarladım kullanıyorum. ama türkçe destekli diye geçiyor o da..

türkçe destekli ingilizce de de kilitleniyordu. dün coklu dil desteğini iptal ettim şu ana kadar açık duruyor ve bir sorun yok.

yalnızca ben şu igo8 i anlayabilmiş değilim. çoğu zaman açtığımda navigasyonda yerimi saptayamıyor. forumları taradım bulamadım. kullanım klavuzu da kar etmedi. napcam bilemiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

türkçe destekli ingilizce de de kilitleniyordu. dün coklu dil desteğini iptal ettim şu ana kadar açık duruyor ve bir sorun yok.

yalnızca ben şu igo8 i anlayabilmiş değilim. çoğu zaman açtığımda navigasyonda yerimi saptayamıyor. forumları taradım bulamadım. kullanım klavuzu da kar etmedi. napcam bilemiyorum.

Hangi programı kullanıyorsun?

• gps taramasında özellikle kitleniyor... nav n go igo 8

route 66 da var ama onda türkiye haritasını yükledim ama kilidi açamıyorum. yardım edebilirmisiniz...
  • Destinator'u dene.
  • peki rica etsem, sorunsuz indirip kurabileceğim bir link verebilir misin?
  • teşekkürler.

ayrıca birşey var. igo8 de gps sinyalini yakaladığı an kitleniyor buna dikkat ettim de, hareket halindeyken... bunu düzeltmenin bir yolu yok mu? ya da kullandığım programdan mı acaba. sizde böyle bir sorun var mıdır?
  • quote:

teşekkürler.

ayrıca birşey var. igo8 de gps sinyalini yakaladığı an kitleniyor buna dikkat ettim de, hareket halindeyken... bunu düzeltmenin bir yolu yok mu? ya da kullandığım programdan mı acaba. sizde böyle bir sorun var mıdır?

Asus cihazlarda Asus'un kullanılmasını önerdiği program Destinator'dur.Bu programı yükleyip onu kullanmanı öneririm.
  • Arkadaşlar bu ppcwarez girebilen var mı ?
  • Birkaç gündür ben de giremiyorum.
  • quote:

Birkaç gündür ben de giremiyorum.

adres galibawww.ppcwarez.info olmuş ama hala kapalı
  • Yine .com kalacak fakat bakım varmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.