Şimdi Ara

Asus P750 Kullanıcıları Gurubu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
22.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: architector

Tuş kilidinden birçok yerde söz edildiğini okudum. Asus 535 de de P750 de de Poer düğmesini aşağı kaydırdığınız zaman tuşlar zaten kilitleniyor. Ayrıca bir tuş kilidine hangi durumda ihtitaç duyuyorsunuz?

Asus P750 Kullanıcıları Gurubu
     Asus P750 Kullanıcıları Gurubu

Türkçeye çevirisini yapmıştım.

Hem görsellik, hem de power tuşunun ileride mekanik bir arızaya sebep olmaması için tercih ediyorum.

• Asus p750 cihazın şuanda 2.el satışını yapıyorum. cihaz temiz. ilgilenirseniz bakabilirsiniz. Teşekkürler. Cihazda hiçbir sorun yok. Buyrun:

http://forum.donanimhaber.com/m_37876277/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37876277
  • Arkadaşlar selam.
    P750 makinam dün birden bire sms almamaya ve göndermemeye başladı.
    Sim kartta sorun yok.. Başka makinada çalışıyor.
    Cihaza hard reset attım, düzelmedi.
    Mesajı yazdığımda anında mesaj gönderilemedi uyarısı veriyor ve altta senkronizasyon hatası diyor.

Romu filan güncellemeyi düşünüyorum artık, ama nereden tutacağımı bilmiyorum.
    Bu sorunla daha önceden karşılaşmış olan ya da önerisi olan var mı?
  • Arkadaşlar benim cihazda mp3 dosyalarını açamıyorum. hata veriyor( desteklemediğini yazıyor). Ama mp3 dosyalarını media player kütaphanede güncellediğimde oradan açabiliyorum. bana yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevini4rim. Telim:5055415045 bana çağrı atın ben ararım..
  • Arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var 2.el olarak asus P750 bir cihaz almak üzereyim,

sizden bilgi almak istiyorum tavsiye edermisiniz. Alırken neye dikkat etmeliyim.Aksesauarlarında neler var gibi konularda aydınlatırsanız menmun olurum.

şimdiden tşk ederim.
  • 1 gb SDcard, Şarj cihazı, araç tutacağı. Bu kadarı yeterlidir.
    Cihazın açılıp açılmadığını kontrol için pil kapağını çıkarıp vidalara bak.
    Ekranda çizik var mı, telefon köşeleri darbe alıp çatlamış mı kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akinci

1 gb SDcard, Şarj cihazı, araç tutacağı. Bu kadarı yeterlidir.
    Cihazın açılıp açılmadığını kontrol için pil kapağını çıkarıp vidalara bak.
    Ekranda çizik var mı, telefon köşeleri darbe alıp çatlamış mı kontrol et.

tşk ler dostum nasipse yarın alacağım
  • merhabalar.
    6.1 kullanıyorum.msj yazarken tuş takımında zaten sıkıntı var.ama bende leng keybord tan yazarkende sıkıntı oluyor.birkaç msj dan sonra telefon donuyor.reset attıktan sonra yine aynı durum devam ediyor.bilgisi olan varsa faydalanabilir miyim?
  • düşünen olursa sıfırdan farksız cihazımı satıyorum tek bir çizikte bile iade garantili
    http://forum.donanimhaber.com/m_41052204/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41052204
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasson

merhabalar.
    6.1 kullanıyorum.msj yazarken tuş takımında zaten sıkıntı var.ama bende leng keybord tan yazarkende sıkıntı oluyor.birkaç msj dan sonra telefon donuyor.reset attıktan sonra yine aynı durum devam ediyor.bilgisi olan varsa faydalanabilir miyim?

servise gönder garantisi devam ediyorsa. benim arka batarya kapağım çatlamıştı ayrıca kasada soyulmalar vardı. kasayı ve batarya kapağını da değiştirmişler :) yeni rom yüklemişler sanırım mesaj yazmada sorun olmuyor artık. asusun servisi gerçekten çok güzel
  • Benim yurt dışından aldığm 3 yıllık telefon hiç sinyal çekmemeye başladı ve arka kapak kırık kenarlar çizikti. Telefon kullanılmaz halde iken mecbur kalarak asustek servise gönderdim. Ve telefonumun kapaklarını değiştirmişler şebeke sorunu yüzünden telefonun bordunu da değiştirmişler yeni İMEİ numaralı telefon yollamışlar. İnanmayacaksınız fakat hiçbir ücret almadılar. Aldığım kişi bu telefonlar ömür boyu demişti inanmamıştım. Asusun servisi bir numara bu arada kargo ücreti bile vermedim. Asusu aradığımda bana bir Kod verdiler. kargoya verirken karşı ödemeli bu kod ile gönder demişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan81 -- 21 Eylül 2010; 12:58:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan81

Benim yurt dışından aldığm 3 yıllık telefon hiç sinyal çekmemeye başladı ve arka kapak kırık kenarlar çizikti. Telefon kullanılmaz halde iken mecbur kalarak asustek servise gönderdim. Ve telefonumun kapaklarını değiştirmişler şebeke sorunu yüzünden telefonun bordunu da değiştirmişler yeni İMEİ numaralı telefon yollamışlar. İnanmayacaksınız fakat hiçbir ücret almadılar. Aldığım kişi bu telefonlar ömür boyu demişti inanmamıştım. Asusun servisi bir numara bu arada kargo ücreti bile vermedim. Asusu aradığımda bana bir Kod verdiler. kargoya verirken karşı ödemeli bu kod ile gönder demişlerdi.

hiç asusa gonderme kardeşim benden solemesi çözümün cok kolay aynı sey benim başıma geldi asus hatırlamıyorum ama kapak degişimi için 100 lira felan istedi
    bende Ebay sitesine girdim orda p75o için komple kapaklar 25 dolardi sanirim yanın da tools da veriyo yani 4 tane tornadiva yıldızı düzü hepsi sokümü kolay ben kendim yapdim kendim taktim istersen benim gibi yapabilirisin ebaydan üyelik al paypaldanda ödeme yaparsin ev adresine yaklaşık 1 haftada geliyo çinde sanırım geliyo kapak ben taktım suan yeni aldıgımdaki gibi :D

• arkadaşlar ben telefonumu 3 seneden beri kullaniytorum araya askerlik falan girdi onceden p535 im vardi bütün uptadelerim tamdi simdi foruma baktim kafam karıştı bende 6.1 yüklü hangi programla 6.5 geçccem ve en iyi stabil çalışan gps programini yüklemem gerekiyo adım adım solerseniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kicker401

arkadaşlar ben telefonumu 3 seneden beri kullaniytorum araya askerlik falan girdi onceden p535 im vardi bütün uptadelerim tamdi simdi foruma baktim kafam karıştı bende 6.1 yüklü hangi programla 6.5 geçccem ve en iyi stabil çalışan gps programini yüklemem gerekiyo adım adım solerseniz sevinirim..

6.1 stabilse 6.5'e gerek yok.
    Ndrive veya igo8 deneyebilirsin. Ama 64 mb ramla o telefondan verim alamazsın.
  • stabil çalişiyo igo yüklicemde onun için onceden bi program yükleniyodu ismini unuttum.stabil çalişmasi için bişi yükleniyodu yksa çalişmiyodu igo ole ibişi gerekiyomu.
  • radyo upgrade i gerekiyo mu? simdi geldi aklima :D

ügo 8 baktim nette ama hiç yok linkler hep olü varsa gönderen arkadaş bi link atsa tşkller..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kicker401 -- 6 Kasım 2011; 23:03:04 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.