Şimdi Ara

Asus P750 Kullanıcıları Gurubu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
236
Cevap
0
Favori
22.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Asus p750 almayı düşünüyorum.Bu üründe karşılaştığınız,fakat ürün özelliklerinde yazılmamış "ufak tefek" seyleri yazabilir misiniz? Mesela bir arkadas yazmış öndeki VGA kamera açılmıyor diye. Kullanırken sizi rahatsız eden keşke böyle olsaydı dediğiniz birşeyi var mı? Fotograf kalitesi nasıl acaba? Telefon yavaş mı hızlı mı çalışıyor? Bunlar gibi Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrica hangi yabanci sitelerde bu ürünü bulabilirim? Çok Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poreon -- 24 Eylül 2008; 17:44:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: poreon

Arkadaşlar Asus p750 almayı düşünüyorum.Bu üründe karşılaştığınız,fakat ürün özelliklerinde yazılmamış "ufak tefek" seyleri yazabilir misiniz? Mesela bir arkadas yazmış öndeki VGA kamera açılmıyor diye. Kullanırken sizi rahatsız eden keşke böyle olsaydı dediğiniz birşeyi var mı? Fotograf kalitesi nasıl acaba? Telefon yavaş mı hızlı mı çalışıyor? Bunlar gibi Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrica hangi yabanci sitelerde bu ürünü bulabilirim? Çok Teşekkürler.

Telefon hızlı çalışıyor. Fotoğraf kalitesi yeterince iyi. VGA kamera sadece görüntülü konuşma sorasında kullanılabiliyor. VGA kamera ile fotoğraf çekimi yapılamıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpeks

Ben şu anda p535 kullanıcısıyım bu cihazı değiştirmek istiyorum , karasız kaldım ASUS p750 mi yoksa Samsung i900 Omnia 16 GB mı?
    P535 de Igo ve diger contact programları, gps programları ( Almanya , Ingiltere, Belçika, ve hollanda'da çalıştı)...

Sizce ne almalıyım, estore de şu an 950 civarında...Samsung pahalı fakat daha şık duruyor ve 16 gb dahilisi var.

Herkes bir takım sorunlar yaşamış kafam karıştı....

Yardımlarınızı rica ederim...
    Alparslan YAVUZ

12 ya da 16 gb microsd hafıza kartı bulabilirsen Asus P750 al.
  • sizce Asus p750 mi daha iyi yoksa htc touch diamond mu? eger asus p750 almaliysam gtc diamond'a gore hangi agir basan ozellikleri nedeniyle almaliyim?
    Bu arada,asus p750 nin kamera kalitesi nasil? herhangi bir karsilastirma yaparsak hangi telefonun kamera kalitesine yakindir? flas ve zoom var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poreon -- 29 Eylül 2008; 13:04:07 >
  • Kamerada flash var zoom sadece video çekimde var. N73'ün kamerasına yakın kalitede diyebilirim. Tuş takımı alışıldık numerik tuş takımı. Bu artı bir özellik ve telefon açmak için ana ekranda numarayı tuşlayıp direk arama yapmak mümkün.Tasarımı da bana göre çok güzel. HTC de P750 de çok güzel cihazlar.HTC daha çok özellikli olsa da kullanım kolaylığı ve fiyat açısından P750 daha iyi bir seçim bence.
  • merhaba;

yaklasik 3,4 aydan beri p750 kullaniyorum.Fakat benim merak ettigim bir sorunum var tlf ile ilgili.
    Programs ve Settings klasorlerinde joystick ile hareket ettigimde joystick normal olmayan hareketler yapiyor.
    Ben ileri bir ittigimde o 3-4 birim ileri atliyor falan.Tlf da enson official singapure romu yuklu.

Boyle bir soeun ile karsilasaniniz varmi yoksa benim tlf ile ilgili bir sorunmudur bu?
    Sagolun
  • Ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.Yeni rom yüklemeyi deneyin.
  • P750 için yeni türkçe rom asus sitesinde yayınlandı ve windows mobile 6.1 bilgilerinize
    indirip rahatlıkla kurabilirsiniz ben kurdum kitlenme problemi ortadan kalktı ve türkçe
  • Ewt arkadaşlar bende ne zamandır bekliyodum. Artık firmalardada stoklara girmeye başladı. Türkçedeki sorunları halletmişler. buyrun link !!!
    http://dlsvr04.asus.com/pub/ASUS/Mobile_Phone/P750/P750%20Windows%20Mobile%206.1/PegasusP_V6_2_0_WWEL_02_V3_3_2_TR00.rar
  • arkadaşlar merhaba ilk defa bir PDA satın alıcam , yorumlarınızı okudum ve asus p750 ve HP iPAQ 614c arasında gidip gelmekteyim sizlerin engin tecrübelerinize ihtiyacım var . bana fikir verirseniz sevinirim ...
  • Merhaba arkadaslar

Asus p750 nin yenilerindenim sımdıkı soracagım soru belkı kolaydır artık cömezligime verirsiniz ya internette o kadar aradım bulamadım.Şimdi bende bir tane p750 var mobile 6.0 sürümü tr asus launch diye menusunu buluyorum resimi gene nette buldum tam resimden görebilmeniz için bir bakarsanız yanlıs anlatmayayım.ben yakınlarda bir tane daha aldım yalnız onda mobile 6.1 tr sürümü var ve bu menusunu onda bulamadım.Baya arastırdım aldıgım yere sordum ne yazıkkı onlarda bulamadı yetkılı fırmayı arayacaktım bugun kapalılardı.Eger biliyorsanız bir ynt verirseniz cok sevinirim.

ya gercekten özürr.... caresiz kaldım

Asus P750 Kullanıcıları Gurubu

• quote:

Orjinalden alıntı: ozansoydas

Merhaba arkadaslar

Asus p750 nin yenilerindenim sımdıkı soracagım soru belkı kolaydır artık cömezligime verirsiniz ya internette o kadar aradım bulamadım.Şimdi bende bir tane p750 var mobile 6.0 sürümü tr asus launch diye menusunu buluyorum resimi gene nette buldum tam resimden görebilmeniz için bir bakarsanız yanlıs anlatmayayım.ben yakınlarda bir tane daha aldım yalnız onda mobile 6.1 tr sürümü var ve bu menusunu onda bulamadım.Baya arastırdım aldıgım yere sordum ne yazıkkı onlarda bulamadı yetkılı fırmayı arayacaktım bugun kapalılardı.Eger biliyorsanız bir ynt verirseniz cok sevinirim.

ya gercekten özürr.... caresiz kaldım

Asus P750 Kullanıcıları Gurubu

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. 6.0 a yani eski sürüme döndürmek gerek o menünün olması için. Bu sefer de Türkçe yazılım sorunlu. Yani 2 ucu pis değenek. Acaba WM 6.0 a düşürsem mi cihazı?

• Mrb arkadaşlar ben P750yi almak istiyorum ama aklımda sorular var yardım ederseniz memnun olurum bulundugum şhirde bu ürün yok (kayseri) internetten almak istiyorum baktım güvenilir olarak hepsiburadayahttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepasp750 menü tükçemi kaç günde geliyo bana yardım edermisiniz veya bildiginiz biyer varmı en çok merak ettigim menü türkçe degilmi bu ürünlerin kutu içeriginde nasıl gelir ing mi yoksa biz sonradanmı türkçe menü yüklüyoruz

• kimse cevap yazmadı ama akşam gidip aldım harika birşey gerçekten
  • merhaba aglarm : cihazı nerden aldınız ?
  • vatan bilg. aldım çok harika gerçekten
  • ya arkadaşlar internette nasıl video izlicez bi yol gösterin player yükle diyor ne yüklücez buna biz örnegin izlesene com oynatmıyor flahs playeri yükle diyor sitesine gidiyor oda hata veriyo yani yüklemiyo başka bildiginiz ne var veya siz flahslmı izliyorsunuz yüklemedim ondanmı bi yardım edin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contra07

Bende netten video seyredemiyorum ama hertürlü videoyu sorunsuz acan bir program biliyorum ;

Programın Adı:

CorePlayer Mobile v1.2.3

Çalıştığı Sistemler:

Tüm PocketPC'lere uygundur...

Açıklama:

Çok güzel bir Media Player uygulaması...

Audio
    MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, Midi

Video
    H.264 (AVC), MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, MJPEG, NRE, MSVIDEO1

Resim
    JPEG*, BMP, GIF, PNG

Üretici Linki:

http://www.coreplayer.com/

Download Linki:

v1.2.3
    EXE =http://ra-pidshare.com/files/109999891/CP.P.P.C.v1.2.3.rar
    CAB=http://ra-pidshare.com/files/107933755/CorePlayer.PocketPC123.cab
    ilaçı için = 866XUC-9FTTAP-CYYQ76-P5U6XS-3Y6SUU

v.1.2.5
    http://ra-pidshare.com/files/119857415/CorePlayer_v1.2.5_Build_4506.cab

Linki acmak icin ra-pidshare yazan yerde aradaki çizgiyi(-) siliniz

Alıntıdır...

serial gitmiş bi kez çalışıyor bidaha yok ayrıca arkadaşlar ben internetten video indiriyorum hafıza kartına ama gözükmüyo formatı farklı oldugundanmı acaba yani farklıda olsa gözükmezmi sizce bilgisaraya baglıyorum görüküyo kartta ama telden gözükmüyo

• arkadaşlar hepinize iyi günler yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve çok memnunun benim bir sorum olacak tuş takımını kullanarak hızlı bir şekilde mesaj yazarken cihaz kafasına göre harfler koyuyor ve yazdıkalrınız hiç bir anlamı olmuyor ve bu şekilde kullanırken T9'da çalışmıyor konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı oablirse sevinirim
  • o bendede oluyo hızlı yazacan bence yoksa harf ekliyo birde bu gurub bi işe yaramaz onuda söyleyim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.