Şimdi Ara

Asus P750 Kullanıcıları Gurubu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
22.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aglarm

o bendede oluyo hızlı yazacan bence yoksa harf ekliyo birde bu gurub bi işe yaramaz onuda söyleyim

Onu mesajın icindeyken yıldız tusuna basılı tuttuktan sonra 2. secenek olan ABC secegini secmen gerekir ondan sonra problem ortadan kalkar:)

Bide internetten video izlemen icin Flash Player programının yüklü olması gerekir. Özelden mesaj atarsan programı yollayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contra07 -- 6 Ocak 2009; 2:12:58 >
  • Bu cihazı kafaya koymuştum ama bugün şöyle bir baktım ekran umduğumdan küçük geldi.
    Türkiye'de pek tutulmadı galiba, tutulana kadar da yeni modellerle başa çıkamayacak gibi.
  • Gps+Pda+3G özellikleri olsun derken alabileceğim en iyi cihazın P750 olduğunu gördüm ve aldım,
    benim için en önemli özelliklerden birisi de sınırsız arama kaydı (arama kayıtlarını herhangi bir şekilde export debilirmiyim?)
    şimdilik cihazı keşfetmeye şaçlışıyorum, GPS çok zevkli güzel bir olay IGO'yu yükledim, bakalım zaman içinde cihazdan memnun kalacakmıyım.
    sağlıcakla...
  • p750 için adobe varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: orull

p750 için adobe varmı

Evet var tabikide, PM atarsan link verebilirim
  • Arkadaşlar Merhaba ;

P750 ye haziran ayından beri sahibim. Foruma yeni katıldım. P750 nin teknik özellikleri ile hiçbir sıkıntım yok ama malzeme kalitesi boyutları ve ağırlığı açıkçası beni tatmin etmedi. Şu an sorarsanız pişmanım aldığıma. Telelefonu kesinlikle düşürmeyin.Etrafındaki metalimsi görünen şerit plastik ve hemen kırılıyor ve kırıldıktan sonra da sanki karpuz gibi çatırdamaya başlıyor. Telefonu çok hor kullanan bir insan değilimdir fakat bu telefon daki malzeme kalitesi gerçekten berbat. Telefonu bir veya iki defa istemeden düşürdüm ve telefonu şu an görseniz şaşırırsınız. Olmassa tekrar bir servise göndereyim diyorum ama herşeyim içinde.

Teknik servisi konusunda bir sıkıntım olmadı Vatan Bilgisayardan almıştım telefonu ilk aldığımda sürekli kilitlenme problem vardı. Vatan'a götürdüm onlar sevise gönderdiler yaklaşık 1 hafta sonra geri geldi. Windows Mobile 6.1 yüklenmiş olarak . Sanırım İşletim Sisteminde sorun vardı.

Birde pda de bu tuş takımının faydası tartışılır, açıkçası ben ekranın 2.8 inc ve tuş takımının olmamasını tercih ederim.

Alacak arkadaşlara iyi karar vermelerini ve telefonu iyi incelemelerini tavsiye ediyorum.

Selamlar.

• arkadaşlar tlfu bugün aldım asua launcher player yoktu kendim yükledim sorun olur mu sizce?bide radyo kullanmak mümkün mü cihazda?kamerada zoom olmadığını görünce hayal kırıklığına uğradım bunun bi çözümü var mı?son olarak msj yazarken tlfun kendi tuşlarıyla kendi kendine harf yazması olayını çözemedm yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nouma1111

arkadaşlar tlfu bugün aldım asua launcher player yoktu kendim yükledim sorun olur mu sizce?bide radyo kullanmak mümkün mü cihazda?kamerada zoom olmadığını görünce hayal kırıklığına uğradım bunun bi çözümü var mı?son olarak msj yazarken tlfun kendi tuşlarıyla kendi kendine harf yazması olayını çözemedm yardımcı olursanız sevinirim

1) Asus Launcher olması lazım ama 6.1 kullanıyorsan olmaması normal!
    2) Telefonda zoom var nasıl yok kamerayı ac ordan kamera cözünürlüklerini 320X240 yap hemen 4 zoomun geldigini görüceksin :)
    3) Mesajlarda cıkan harfleri Başlat-Ayarlar-Girdi veya Sistemin icinde LEng Seçenekleri varsa oradanda düzenleyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contra07

quote:

arkadaşlar tlfu bugün aldım asua launcher player yoktu kendim yükledim sorun olur mu sizce?bide radyo kullanmak mümkün mü cihazda?kamerada zoom olmadığını görünce hayal kırıklığına uğradım bunun bi çözümü var mı?son olarak msj yazarken tlfun kendi tuşlarıyla kendi kendine harf yazması olayını çözemedm yardımcı olursanız sevinirim

1) Asus Launcher olması lazım ama 6.1 kullanıyorsan olmaması normal!
    2) Telefonda zoom var nasıl yok kamerayı ac ordan kamera cözünürlüklerini 320X240 yap hemen 4 zoomun geldigini görüceksin :)
    3) Mesajlarda cıkan harfleri Başlat-Ayarlar-Girdi veya Sistemin icinde LEng Seçenekleri varsa oradanda düzenleyebilirsin.

evet 6.1 kullanıyorum.zoom da çözünürlüğü 320x240 yapınca oldu saol ama çözünürlüğü düşürünce kalite de azalmıyo mu?bide msj yazarkenki sorun orayla ilgili değil sanki baktım ama...sorun tam olarak şu:msj yazarken bastığım tuştaki harflerden fazla fazla yazıyo mesela "b" yazcam hem "b"yazıyo hem de "c"

• bir de kamerada flashı bulamadım arkadaşlar karanlıkta çekiyorum flash patlamıyo seçeneklere bakıyorum orda da flashla ilgili bişey yok yardımı olursanız sevinirim
  • quote:

bir de kamerada flashı bulamadım arkadaşlar karanlıkta çekiyorum flash patlamıyo seçeneklere bakıyorum orda da flashla ilgili bişey yok yardımı olursanız sevinirim

Bizim telefonda kamerada flash özelliği yokki

• dün aldim p750 imzamdada oldugu gibi eski 535 kullanicisiyim daha gps programini yukleyip denem zamanim bile olmadi forumu okudugum kadariyla igo8 de problemli makine 535 imde igo2006 yüklüydü ve harika bi performansi vardi 2 saat yolculukyaparak gittim kocaeliden bandırmaya sun 750i denemedim deneme firsatim olcak anladigim kadariyla igo08 problemli igo2006 yüklemeliyim tavsiyeleriniz bekliyorum....
  • Selam arkadaşlar,
    Önce P535, sonra P526 ve dün p750'i aldım.

535 ve 526 serisini kullanmış ve deneyim sahibi olmuş biri olarak P750'i almadan önce diğer telefonları da çok araştırdım ve en doğru seçimin yine Asus olduğunda karar verdim.

P526'yı aldığımda P750 piyasada yoktu ve toplatıldığı haberleri yaygındı.

Fakat bende "çöldeki kutup ayısı şansı" olduğundan eve geldiğimde ne yaparsam yapayım şebekeyi bulamadı. Halimi tahmin edersiniz.

Hemen aldığım yer Ankara Mavi Blg. a gittim. Mağaza müdürü Ahmet bey ve reyon sorumlusu Melek hanım çok yakın bir ilgi gösterdiler ve hemen değiştirdiler.
    Bu gibi durumlarda cihazı değiştirme yerine servis yolunu gösteren bir çok olay başıma gelmiş biri olarak kendilerine teşekkür ediyorum.

İlk sayfalarda bazı arkadaşlar GPS Catcher programını kullanamadığından bahsetmiş. Uydu konumlarının 3 günde bir güncellenmesi gerektiğinden bu program gerekli. Güncelleme yaparsanız Navigasyon programlarının uyduya bağlanmaları daha çabuk olur. Ancak bu programı çalıştırabilmeniz için USB modunun (Başlangıç/sistem/bağlantılar/USB) "normal" modda olması gerekiyor. Default mod "Turbo" dur. Güncellemeyi yaptıktan sonra tekrar Turbo moda geçersiniz.

Şimdilik telefonda bir sorun yok. Öncelikle IGO 8 ile uğraşacağım. Bazı arkadaşlar IGO 8'in P750 ile uyumlu olmadığından bahsetmiş ama aldığım yerde 170 TL ye IGO 8 satılıyordu. Çalışıp çalışmadığını sorduğumda çalıştığını söylemişlerdi.

Saygılar

• Ben su 3 aydır 8.3.2 serisini kullanıyorum cok sorunsuz ve stabil calısıyor poi, 3d, building süper takıntısız calısıyor tavsiye ederim
  • Merhaba Arkadaşlar;

1-Asus p750'de rehberden arama yaparken ekran klavyesini kullanmak zorunlumu yoksa tuş takımından arama için bir ayar yapılabiliyormu,
    2-Arama kayıtları dışarıya export edilebiliyormu,

Tecrübelerim,
    Igo 8 türkçe dil seçeneğinde sorunlu çalışıyordu(kitleniyordu), Cihazı default ayarlarına aldıktan sonra türkçe dil paketini yükleme işlemini iptal ettim İngilizce kullanıyorum Igo 8 kitlenme sorunu düzeldi fakat zaman zaman nadirende olsa Igo çok yavaş çalışabiliyor.

btyz'nin de dediği gibi cihaz çok hassas etrafında ki parlak çerceve kolay kırılabilen bir plastik dikkat etmek gerekiyor, 1 metreden dik düştü üst tarafında ki çerçeve de 2 çatlak oluştu Gsm sinyal sevisi iç mekanlarda yok denecek kadar düştü, Servise göndereceğim.

Berbat bir kasası var, 1000 Tl nin üstünde bir fiyatla satılan taşınabilir bir cihaz için kasa çok kötü, Piranhanın 150 TL'lik çift hatlı telefonunuda kullanınıyorum defalarca düştü, test için istediğiniz şekilde atın çelik kasası sayesinde telefona hiçbirşey olmuyor.

Ayrıca wifi alıcısı ise zayıf,düşük seviyede bağlanıyor.

• arkadaşlar temiz ikinci el asus p750 arıyorum acaba fiyatlar nedir yardımcı olursanız sevinirim yada satmak isteyen varsa talibim iyi forumlar.
  • arkadaşlar aranıza yeni katıldım
    bende cihazıma gps yüklemek istiyorum fakat bu konuların biraz acemisiytim bana nerden nasıl inidirip cihazımda nasıl kuracağımı ve kullanımı hakkında yardımcı olursanız sevinirm
  • arkadaşlar bu forum çok hareketsiz acaba telefondan memnun değilmisiniz eski telefonum asus p535 forumu süper paylaşım devam ediyor .
    bu arada ben halen asus p 750 talibim satmak isteyen yokmu yaw.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Henüz 2 haftalık bir P750 kullanıcısıyım.
    Pek bir problem yaşamıyordum; ancak dün geceden itibaren sık sık kilitlenme yaşıyorum.
    Ayrıca usb kablo ile bilgisayara bağladığımda cihaza dosya yükleyemiyorum -yazma izniniz yok diyor- (ubuntu kullanıcısıyım), neyse bunu bir şekilde çözdüm.. ancak kilitlenmeler devam ediyor. soft reset atmak zorunda kalıyorum. (wm6.0, 4gb micro sd var, 248 mb'ı dolu, arkaplanda bir şey çalıştırmıyorum)

bir başka ve önemsediğim bir soru gps hakkında..
    öncelikle gps catcherdan güncelliyorum. sonra location corruer olsun, travelog olsun, acıp koyuyorum gpsi yarım saat sinyal bekliyor. ve bulamıyor.
    destinatorden baglanıyorum, gps bağlı diyor, yarım saat içinde maksimum 3 uydu bulabiliyor, ancak uydu sayısı sürekli sıfırlanıyor, yani baştan arıyor.
    bildiğim kadarıyla da navigasyon için 4 uydu gerekli. (3 kesişme 1 zaman). dolayısıyla navigasyon yapamıyorum.

keypadden sms yazmanın imkanı var mı? bunu başarabilen oldu mu aramızda? sürekli bir sonraki karaktere harf ekleyip duruyor. bu şekilde kullanılamaz bir halde. bunun bir çözümünü bilen var mı acaba?

son olarak da önemli bir sorun var, bazı aramalarda hiç çalma sesi ya da karşı tarafın sesini vermiyor...
    öyle bekliyorum çalacak diye, niye çalmıyor diye ekrana baktığımda görüyorum ki karşımdaki açmış, 15 saniyedir iletişim kurmaya çalışıyoruz. eh bu da kontörlere yansıyor tabii..

tüm bu sorunlar için ayrı ayrı neler yapmamı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloyer -- 22 Nisan 2009; 19:33:11 >

• ya arkadaslar bende cep bılgısayarı almak dusuncesındeyım.ama benım ıstegım su sekılde hem wındows mobıle ısletım sıstemı olmalı.kalıtelı bı wıfı baglantısı olmalı.ve kalıtelı bı mp3 caları olmalı ses cıkısı falan iyi olmalı.konuyu ınceledıgım kadarı ıle i780 wındowsu ıle bır cok program yuklenmesı ıle gayet basarılı.gps de mevcut.pekı mp3 caları nasıl.ben su an n73 kullanıyorum sızce telı degıstırdıgıme pısman olur muyum.lutfen yorumlarınızla benı aydınlatın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.