Şimdi Ara

Asus P750 Kullanıcıları Gurubu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
22.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saol kardeş onu daha öncede denedim orda bulunan cihazların hepsine unkown device yazıyo o sebepten farklı bi yolu varmı diye sordum yada orda neden tüm cihazlara unkown device yazıyo onu anlayamadım
  • bende ürünü türkiyeden aldım herhangi bir eklme yapmadım ebaydan sdhc 8gb kart aldım 30 ytl ye falan geldi bana, telefona taktım ve hemen tanıdı ayrıca ayar eklme falan yapmadım
    bluetooth ile ilgili soru soran arkadaşa cevabım ise
    biraz bekledikten sonra unknow diye tanımladığı cihazların isimlerini düzeltiyor sadece benim canımı sıkan toplu dosya gönderimi olmaması
  • Asus P750'si olup antalyada yasayan varmı?
  • Merhaba,

P750mi aldıktan sonra sık sık kilitlenmeya başladı. WM6.0 Türkçe yüklüydü. Asus ile görüştüm Türkçe sürümden kaynaklandığını söylediler. Kendilerin egönderdim İngilizce versiyonu yüklendi. Şimdi de internete giremiyorum. Ne Asus ne de Tukcell yardım ediyor.

Turkcell üzerinden internete giriş için ayarları yapmama yardım edebilir misiniz?

Ayrıca önce var olan Asus Launcher şimdi kayboldu. Program olarak yüklemem mi gerekecek yoksa nereden aktif hale getirebileceğim?

İlgi ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar Asus tarafından sağlanan official windows mobile 6.1 İngilizce rom yükleten var mı ? Asus'un sitesindeki 6.1 sürümleri Singapur, Fransa gibi ülkelere özel sürümler, ve Türkiye GSM operatörlerinde sorunlu çalışma ihtimali var. Ben cihazı zaten İngilizce kullanıyorum ve official bir 6.1 sürümü benim için yeterli.
  • Arkadaşlar meraba,

Ben ebayden aldım. Amerikadayken. Teknolojiden yoksun biri değilim fakat ilk kez bi pda benzeri smartphone ım oluyor. bu sebeple anlayamadığım şeyler var.

Mesela windows mobile 6.0 ingilizce yi türkçe ye çevirmenin bir yolu varmı?
    versiyonu romu falan nasıl yüklicem? Hangisini yüklemem lasım asus sitesinde bir sürü kullanıcı için diyo ama türkiye için demiyo :) ???
    GPS programını nasıl yüklicem?
    Bir arkadaşımda Asus Launcher diye bir şey var bende yok. Bunu nasıl yüklerim?
    Telefonun tuş takımını mesaj yazarken kullanamıyorum. Harfler değil rakamlar çıkıyor. Bunu nasıl düzeltirim?

Telefonun ayarlar kısmı falan çok karışık geldi bana... Aslında daha bir sürü soru var. Ama şimdilik bunlar.

bu konularda bana yardım edebilecek biri varmı? msnden bana bi 10 dksını ayırabilecek biri. Çabuk anlarım...:) İlginize teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alabur -- 11 Eylül 2008; 11:30:13 >

• Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bu telefonu. Bende çok memnunum vatandan almıştım ankardan. Bana aslında satışı durduruldu dediler amam bana sattılar :d aldıktan sonra probliydi gerçekten sürekli çakıyodu. Asus servise götürdüm yeni rom ve ingilizce yüklediler alet süper şimdi. Ancak kılıfı kullanışlı değil bu konuda üzgünüm çalınca çıkarmaya çalışıyorum bir sürü düğmeye basıyor oluyorum felan zor iş. Bula bilirsem buna iyi bir kılıf arıyorum.
    Gitti gidiyorda var bir sürü kılıf ama bizim telefona uyguna yok mesaj attım haber bekliyorum. igo 2006 sorunsuz çalışıyordu igo 8 biraz daha problemli tatile giderken sorunlar çıktı ama türkcelli iptal edince sorunlar ortadan kalktı sanırsam ram meselesi. Çok ram yiyor. Onun dışında bütün programlar süper çalışıyor. Ben çok uğraştım sorunlarınız varsa yardımcı ola bilirim.
  • http://forum.pocketpc.gen.tr/index.php sayfasında bütün sorularınaza cevap bula bilirsiniz ben şahsen öyle yaptım :D
  • p750 bogaziçi bilgisayar hariç başka nereden bulabiliriz?
  • Şu sıralar Türkiye'de bulman çok zor.Türkçe yazılım sorunlu olduğu için piyasadaki bütün cihazlar toplatıldı. Ancak yurtdışında bulabilirsin.
  • merhaba ben de alalı 2 gün oldu benide ekleyverin gruba vede ilk kullanım için tavsiyelerinize ihtiyacım var tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: wboylord

merhaba ben de alalı 2 gün oldu benide ekleyverin gruba vede ilk kullanım için tavsiyelerinize ihtiyacım var tşkler

Nereden aldın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekirdesign

quote:

Orjinalden alıntı: wboylord

merhaba ben de alalı 2 gün oldu benide ekleyverin gruba vede ilk kullanım için tavsiyelerinize ihtiyacım var tşkler

Nereden aldın?

ben çalıştığım hastanede bi doktordan aldım 4 5 aylık falan o da büyük ihtimal yurt dışından almıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: alabur

Arkadaşlar daha yeni aldığım telefonumu 3-4 gündür kullanabiliyorum. Yeni kayıt yaptırdım. Amerikadan almıştım. Satmayı düşünüyorum. Gittigidiyorda satışta fakat elden almak isteyen olursa 650 ytl ye vericem.Telefon heryerde zaten satılmıyor. Satıldığında da 850-900 ytl civarındaydı...Telefonda problem yok,sadece kullanması çok karmaşık geldi bana... İstanbuldayım ilgilenen arkadaşlar iletişime geçebilirler...

0555 564 49 09 bkunt@hotmail.com

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=12551778

bunun garantisi falan varmı?

• http://groups.google.com/group/asus-p750 arkdaşlar google da bir mail grubu oluşturdum beraber genişletelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wboylord -- 21 Eylül 2008; 18:47:34 >
  • p750 cd içeriğini verebilecek olan varmı acaba
  • Arkadaşlar türkiyede kullanmak için telefonuma yükleyebileceğim bir navigasyon yazılımı arıyorum. igo falan var forumlarda ama bir türlü nerde indireceğimi ve nasıl yüklemem gerektiğini bulamadım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alabur

Arkadaşlar türkiyede kullanmak için telefonuma yükleyebileceğim bir navigasyon yazılımı arıyorum. igo falan var forumlarda ama bir türlü nerde indireceğimi ve nasıl yüklemem gerektiğini bulamadım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

bende route 66 var ama seriali yok bulabilirsen yarın upload ederim
  • Ben şu anda p535 kullanıcısıyım bu cihazı değiştirmek istiyorum , karasız kaldım ASUS p750 mi yoksa Samsung i900 Omnia 16 GB mı?
    P535 de Igo ve diger contact programları, gps programları ( Almanya , Ingiltere, Belçika, ve hollanda'da çalıştı)...

Sizce ne almalıyım, estore de şu an 950 civarında...Samsung pahalı fakat daha şık duruyor ve 16 gb dahilisi var.

Herkes bir takım sorunlar yaşamış kafam karıştı....

Yardımlarınızı rica ederim...
    Alparslan YAVUZ
  • Samsung Kullanıcısı varsa birşey öğrenmek istiyorum , Resim çekerken, resme tarih bastırma özelliği ve kartvizit tarama özelliği var mı
    Saygılar.
    alparslan YAVUZ
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.