Şimdi Ara

Asus P750 Kullanıcıları Gurubu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
22.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu arada bana bir arkadaştan takas teklifi geldi acaba sizce nasıl şöyle ki;
    benim asus p750 karşılık bana hp pavilion dv6171ea laptop'ını verecek
    kabul etsem mi sizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozturkmutlu

arkadaşlar bu arada bana bir arkadaştan takas teklifi geldi acaba sizce nasıl şöyle ki;
    benim asus p750 karşılık bana hp pavilion dv6171ea laptop'ını verecek
    kabul etsem mi sizce

Eğer dizüstü bilgisayara ihtiyacın varsa değiş yoksa gerek yok çünkü p750 piyasada pek kalmadı.
  • teşekkür ederim.
    bende benzer sebeplerden dolayı vazgeçmek üzereyim
  • Bu telefonu İstanbulda nerede bulabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekirdesign

Bu telefonu İstanbulda nerede bulabiliriz?

Bu hafta bulman zor.Haftaya Posta Adresi: Cendere yolu No:26 Ayazağa - İstanbul adresinde bulabilirsin. Tel: (0212) 331 10 00
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronurer
    Bu hafta bulman zor.Haftaya Posta Adresi: Cendere yolu No:26 Ayazağa - İstanbul adresinde bulabilirsin. Tel: (0212) 331 10 00

İsmine buranın dükkanın ve kaç lira?

Dükkanın adı: Boğaziçi Bilgisayar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bktasarim -- 30 Ağustos 2008; 8:43:09 >
  • Arkadaslar Asus P750'mi satmayı düsünüyorum (telefonun herhangi bir sorunu oldugundan degil) sadece isim geregi sürekli minik ve şarjı cok giden telefon kullanmak zorundayım ve Asus P750 cihazımı zamanım olmadıgı icin kullanamıyorum. İsteyen arkadaslar PM atabilirler Fiyatı içinde tüm aparatları ve 4GB hafıza kartı dahil 750YTL'dir. (pazarlık payı vardır)
  • quote:

quote:

Evet Boğaziçi Bilgisayar. Fiyatı 649 $ + KDV
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contra07

Arkadaslar Asus P750'mi satmayı düsünüyorum (telefonun herhangi bir sorunu oldugundan degil) sadece isim geregi sürekli minik ve şarjı cok giden telefon kullanmak zorundayım ve Asus P750 cihazımı zamanım olmadıgı icin kullanamıyorum. İsteyen arkadaslar PM atabilirler Fiyatı içinde tüm aparatları ve 4GB hafıza kartı dahil 750YTL'dir. (pazarlık payı vardır)

Ne zaman aldın?
    Resim koyarmısın?
    Fiyat yüksek sıfırı 850 - 900 geliyo?
    Nerede oturuyon?
  • Nisanda aldım kullanmadıgım icin satıcam bide icinde 4GB hafıza kartıda var o yüzden bu fiyatı istiyorum. Ya fiyat yüksek gelebilir ama tok satıcıyım o yüzden tekrar söylüyorum kullanmadıgım icin satıyorum. Telefonun fotograflarını yakın bir sürede koyucam
    Antalya'da oturuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contra07 -- 30 Ağustos 2008; 16:57:18 >
  • quote:

quote:

quote:

Bana Kdv dahil fiyatını söyle bide sen oradamı çalışıyorun hani siteden bakıyorum hala yok?
  • Arkadaşlar bende yeni aldım henüz elime ulaşmadı. Yaptığım araştırmalar sonucu ki Asus Türkiye ilede görüştüm. Cihazı orjinalde ingilizce wm 6.0 yüklü olarak Türkiye'ye gelmiş ve burda türkçeleştirilip piyasaya sürülmüş bu yazılımda sorun çıkınca ürün piyasadan toplatılmış wm 6.0 için türkçeleştirme yazılımı geliştirmeye başlamışlar ve tam bu sırada microsoft wm 6.1 i çıkarınca yapılan türkçeleştirme çalışmalarını wm 6.1 e kaydırmışlar verdikleri bilgiye göre eylül sonunda bu yazılım piyasada olcakmış.

Bu arada arkadaşlar cihazı ingilizce olarak kullananlar wm 6.0 mı yoksa 6.1 mi kullanıyolar? Bunun yanında türkçe kullanıpta sorun yaşamıyan varmı?
  • 6.0 İngilizce kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım.Eylül sonunu beklemek istemezseniz telefon dili Türkçe karakter destekli İngilizce ve çoklu dil seçeneği pasif durumda kullanabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bana Kdv dahil fiyatını söyle bide sen oradamı çalışıyorun hani siteden bakıyorum hala yok?

Down

• Orjinalden alıntı: bekirdesign

Down

Kdv dahil 860 ytl civarıdır. http://www.bogazici.com.tr/Details.aspx?sm=AS-275

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resline -- 3 Eylül 2008; 20:05:02 >

• arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. ben P750yi türkiyeye ilk geldiği günden beri kullanıyorum. ilk karşılaştığım sorun telefonun ekranın devamlı kilitlenmesi oldu. bu konuyu asus türkiye görüştüm onlarda bana türkçe yazılımdan kaynaklandığını söylediler ve getirirsem ingilizce ile değiştirip yakında çıkacak düzeltilmiş türkçe ile daha sonra tekrar devam edebileceğimi sölediler. yaklaşık 2 haftadır ingilizce olan sistemi kullanıyorum ve daha takılma yaşamadım (ama windows 6.0 oldu sanırım 6.1 yerine bir de daha aşırı bir program yüklemesi yapacak vakit bulamadım.) diğer karşılaştığım bir sorun ise igo8 denemelerimde yaşadım. özellikle telefona birkaç program yükledikten sonra igo8 baya hantallaştı ve en sonunda 100-200 metreden fazla hatta bazen daha açar açmaz kitlenmelere sebep oldu. yine bu konuyu asus türkiye ile görüştüm ve ilginç birşey öğrendim P750 igo8'i desteklemiyor sorunda oradan kaynaklanıyor zaten. daha sonra igonun kendi sitesinden bunu kontrol ettim ve desteklenen ürünlerde P750 yok (ama P535 mevcut ilginçtirki) ama igo2006plus ta P 750 desteği mevcut şimdi de onu denemekteyim ve henüz bir kilitlenme problemi yaşamadım. ileride daha fazla kurcalayınca detayları tekrar yazmayı düşünüyorum. birde ufak bir sorum olacak yukarıda bir yerde bir arkadaş 8GB kart kullandığını yazmış acaba bu telefon türkiyeden alınmış orijinal ürün müdür ve üzerinde iç oynama yapılmamıştır değil mi. çünkü ben telefonun 4GB üstünü tanımadığını biliyordum o yüzden hala hafıza kartı almış durumda değilim içinden çıkanla idare ediyorum ama 8GB destekliyorsa hemen gidip alacağım :D .umarım bu yazdıklarım bazı kullanıcalar için birkaç soru işaretini ortadan kaldırmıştır. saygılarımla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfsmy -- 4 Eylül 2008; 13:22:55 >

• quote:

Kdv dahil 860 ytl civarıdır. http://www.bogazici.com.tr/Details.aspx?sm=AS-275

arkadaşım benim hesabıma göre fiyat yanlış

649$ + kdv

dolar kuru
    649$ x 1,21 = 785 ytl

785 x 0,18 = 141 kdv tutarı

785 + 141 = 926 kdvli fiyatı

bizmi yanlış hesaplıyoruz yoksa sizmi?

senin söylediğin ytlmi dogru dolar fiyatımı dogru?

bilgilendirir sen seviniriz.

• Benim unuttuğum bir şey var. Ben Vatan Bilgisayar'dan 649$+KDV'ye almıştım. Fakat ben aldığımda 5 taksit ile aldığım için %5 indirim vardı. Aynı fiyat diye size de 860 ytl civarı dedim çünkü ben o fiyata almıştım. Fakat %5 indirimli fiyattı o. Yani sizin yaptığınız hesap ve çıkardığınız fiyat doğrudur.
  • arkadaşlar telefon elime geçti biraz kurcaladım fakat bluetooth dan dosya göndermeyi bi çare bulamadım bunu nasıl yapcaz resim veya müziği açıp gönder diyom mms de gönderme açılıyo gönderme seçeneği filan bulamadım bi yardımcı olabilirmisiniz.
  • Beam ya da Işınla seçeneği ile gönderebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.