Şimdi Ara

Asus P750 Kullanıcıları Gurubu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
22.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarıma birsürü GPS programı yüklemiştim, dün aksam "MN6" adlı bir GPS programı yükledim ama programı actıgım zaman baglanır gibi oluyor bu arada menü "almanca" programın ismi ( NAVIGON ) ve sonra zaman asımına ugrar gibi "Es konnte keine Karte gefunden werden" hatası veriyor ve programı kapatıyor ne yapmam lazım cözüm yolunu bilen veya bu programı kullanan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contra07 -- 1 Ağustos 2008; 11:42:52 >
  • "Kart bulunamadı" hatası veriyor. Programı telefon hafızasına yüklediysen silip hafıza kartına yüklemeyi dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: girindegorun

"Kart bulunamadı" hatası veriyor. Programı telefon hafızasına yüklediysen silip hafıza kartına yüklemeyi dene.

Hayır hafıza kartına yükledim tamamını
  • O zaman başka bir program kuulanmalısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contra07

Bende netten video seyredemiyorum ama hertürlü videoyu sorunsuz acan bir program biliyorum ;

Programın Adı:

CorePlayer Mobile v1.2.3

Çalıştığı Sistemler:

Tüm PocketPC'lere uygundur...

Açıklama:

Çok güzel bir Media Player uygulaması...

Audio
    MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, Midi

Video
    H.264 (AVC), MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, MJPEG, NRE, MSVIDEO1

Resim
    JPEG*, BMP, GIF, PNG

Üretici Linki:

http://www.coreplayer.com/

Download Linki:

v1.2.3
    EXE =http://ra-pidshare.com/files/109999891/CP.P.P.C.v1.2.3.rar
    CAB=http://ra-pidshare.com/files/107933755/CorePlayer.PocketPC123.cab
    ilaçı için = 866XUC-9FTTAP-CYYQ76-P5U6XS-3Y6SUU

v.1.2.5
    http://ra-pidshare.com/files/119857415/CorePlayer_v1.2.5_Build_4506.cab

Linki acmak icin ra-pidshare yazan yerde aradaki çizgiyi(-) siliniz

Alıntıdır...

teşekkürler :)))))))

• quote:

Orjinalden alıntı: chinho

quote:

Orjinalden alıntı: Contra07

Bende netten video seyredemiyorum ama hertürlü videoyu sorunsuz acan bir program biliyorum ;

Programın Adı:

CorePlayer Mobile v1.2.3

Çalıştığı Sistemler:

Tüm PocketPC'lere uygundur...

Açıklama:

Çok güzel bir Media Player uygulaması...

Audio
    MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, Midi

Video
    H.264 (AVC), MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, MJPEG, NRE, MSVIDEO1

Resim
    JPEG*, BMP, GIF, PNG

Üretici Linki:

http://www.coreplayer.com/

Download Linki:

v1.2.3
    EXE =http://ra-pidshare.com/files/109999891/CP.P.P.C.v1.2.3.rar
    CAB=http://ra-pidshare.com/files/107933755/CorePlayer.PocketPC123.cab
    ilaçı için = 866XUC-9FTTAP-CYYQ76-P5U6XS-3Y6SUU

v.1.2.5
    http://ra-pidshare.com/files/119857415/CorePlayer_v1.2.5_Build_4506.cab

Linki acmak icin ra-pidshare yazan yerde aradaki çizgiyi(-) siliniz

Alıntıdır...

teşekkürler :)))))))

Paylaşım Paylaşım Paylaşım...

• arkadaşlar bende bu telefonu ebayda 6 ay önce almıştım gayet güzel bir telefon. ben igo 6 yı kullanıyorum. ama 2008 türkiye harıtası yüklüdür. gayet güzel. antalyadada kullandım ama sorun yaşanıyor çünkü deniz seviyesinde uydu dalgaları zayıflıyo.ondan dolayı cihaz sapıta biliyo yön bulma konusunda.ama gps anteni takarsnız problem yok. o kadar önemli değil. bu arada asus un sitesinde resmi olarak p750 için windows mobile 6.1 in firmware ini verdiler. yükseltmeyi unutmayın. 6.0 dan daha hızlı ve hem gps firmware i hemde telefon sinyal firmware i eklemişler 3 ü bir arada. eğer yapmayı bilmeyen varsa anlata bilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahosa -- 5 Ağustos 2008; 0:40:07 >
  • Marka olarak güçlü ve donanımlı bir marka; ancak neden RAM 64? Bugün için sorun olmayabilir ama 6 ay sonra yeni program yamaları bu cihazı da iflas ettirecek. İçinizden biri bile bunu ASUS'a sormadı mı?

ASUS düşmanı diyebilecekler için baştan belirteyim; donanımda kemik kullanıcıyım. Ama portatif ürünlerde sıfır Teknolojisini esirgeyeceğini düşünemezdim...
  • evet 64 mb olması hakikaten kötü çünkü banzen telefonu kullanırken arka planda çalışan bir program oluyor ve ben başka bir uygulama açmaya kalktığımda hafıza yetersiz hatası geliyor.ama bu ruslar bu aleti 128 e çıkarmışlar. e tabi bunun aleti felan var. ama ginede 64 mb sakin kullanıcılar için ideal..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahosa

evet 64 mb olması hakikaten kötü çünkü banzen telefonu kullanırken arka planda çalışan bir program oluyor ve ben başka bir uygulama açmaya kalktığımda hafıza yetersiz hatası geliyor.ama bu ruslar bu aleti 128 e çıkarmışlar. e tabi bunun aleti felan var. ama ginede 64 mb sakin kullanıcılar için ideal..

Rusya, SSCB döneminin onlara sağladığı ağır ve vahşi eğitim sayesinde hacker ve ona benzer değişik işkollarındaki insanlar sayesinde bir yerlere gelmeye çabalayan bir ülke ya da neyse. Bunu geliştiren adamlara sormak lazım. Bence ilkel ve geri zihniyet ürünü. Sonra kalk 1000 YTL gibi bir fiyata ülkemizde geri teknoloji sat.

Yeni nesil GPS programları en az 50MB boşluğu seven RAM alanı seviyorlar. Rahat çalışabilmeleri için tasarlanan alan bu. Bu kadar ısrar neden? Servis ve ekipman olarak Asus TR'de çok geri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 5 Ağustos 2008; 1:24:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: El Fuego

quote:

evet 64 mb olması hakikaten kötü çünkü banzen telefonu kullanırken arka planda çalışan bir program oluyor ve ben başka bir uygulama açmaya kalktığımda hafıza yetersiz hatası geliyor.ama bu ruslar bu aleti 128 e çıkarmışlar. e tabi bunun aleti felan var. ama ginede 64 mb sakin kullanıcılar için ideal..

Rusya, SSCB döneminin onlara sağladığı ağır ve vahşi eğitim sayesinde hacker ve ona benzer değişik işkollarındaki insanlar sayesinde bir yerlere gelmeye çabalayan bir ülke ya da neyse. Bunu geliştiren adamlara sormak lazım. Bence ilkel ve geri zihniyet ürünü. Sonra kalk 1000 YTL gibi bir fiyata ülkemizde geri teknoloji sat.

Yeni nesil GPS programları en az 50MB boşluğu seven RAM alanı seviyorlar. Rahat çalışabilmeleri için tasarlanan alan bu. Bu kadar ısrar neden? Servis ve ekipman olarak Asus TR'de çok geri...

Fiyatı kdv dahil 860 YTL. Eğer öyle olsaydı 64 mb rami olan P535 ile birlikte yüklü olarak GPS programı vermezlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resline -- 5 Ağustos 2008; 12:24:37 >

• Arkdaşlar isteyen olursa ben cihazı 575 YTLye satıyorum...

http://forum.donanimhaber.com/m_25462492/mpage_1/key_//tm.htm#25487928
  • kahretsin yaw

HTC diamond almaya karar verdim
    en hızlısı o diye
    bende touch var,
    bıktım bellek hatasından
    dedşm almadan sonkez bir testlere bakıyım
    bir baktım rezim,
    3d grafiklerde
    dosya okumada diamond serisinin performans yerlerde
    kimi testkerde p750 nin yarısı kadar puan alamamış

şimdi p750 neymiş onu araştırıyım dedim
    bellek 64mb
    off
    offf

sonuç:
    alınacak telefon yok

diamonda 3d yongası koymamışlar telefon grafik giren her uygulamada tökezliyormuş
  • quote:

arkadaşlar bende bu telefonu ebayda 6 ay önce almıştım gayet güzel bir telefon. ben igo 6 yı kullanıyorum. ama 2008 türkiye harıtası yüklüdür. gayet güzel. antalyadada kullandım ama sorun yaşanıyor çünkü deniz seviyesinde uydu dalgaları zayıflıyo.ondan dolayı cihaz sapıta biliyo yön bulma konusunda.ama gps anteni takarsnız problem yok. o kadar önemli değil. bu arada asus un sitesinde resmi olarak p750 için windows mobile 6.1 in firmware ini verdiler. yükseltmeyi unutmayın. 6.0 dan daha hızlı ve hem gps firmware i hemde telefon sinyal firmware i eklemişler 3 ü bir arada. eğer yapmayı bilmeyen varsa anlata bilirim..

Dostum asus un sitesinde ben link göremedim.detaylı anlatırsan sevinirim.
  • Evet arkadaşlar bu radio rom update etmezseniz cihaz geç buluyor gps uydularını şimdi benmki 2 saniye de buluyor açık alanda

www.asusp750.com adresinde download bölümünde var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanbaba -- 16 Ağustos 2008; 11:19:49 >
  • çift sim kart destekliyor mu cihaz
  • Desteklemiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darnglove

çift sim kart destekliyor mu cihaz

Destekliyor! Ben cihazı rusyadan aldım ve aldıgımda satan arkadas telefona bir aparat sayesinde cift kart özelliginin uygulandıgını söylemisti, yalnız ikinci hattı destekleyen aparat nasıl bisey ve nereye takma imkanları var onu merak ediyorum?
  • Slm Arkadaşlar Yardıma ihtiyacım war :)
    daha yeni Rusyadan P750 geldi.
    sistemi Rusça Ben Türkçe kullanmak istiyorum.
    Yükleme yapmama yardımcı olursanız çok sewinirim.
    Tabi bide Türkçe sistemini nerden bulacağım :????
  • bende alacaktım yorumları görünce vites küçülttüm almam bu yorumlardan sonra
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.