Şimdi Ara

Asus P750 Kullanıcıları Gurubu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
22.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yorumlara kulak asmadan cihazı inceledikten sonra karar vermeni öneririm. Ben öyle yaptım ve çok memnunum.
  • Selamlar.

Bir kaç gündür p750 yi araştırıyorum. Ve sonunda bugün kararımı verdim. En kısa zamanda edinmek istiyorum. İzmirde cihazı nerde bulabileceğimi bilen bir arkadaş var mı acaba? Vatan'ın sitesinde arattım ve ürün bulunamadı diye bi ibareyle karşılaştım. Herhangi alternatifi olan var mı? Sıfır almayı düşünüyorum..
  • Ben Ankara'daki Vatan'dan aldım. Ben aldığımda da Vatan'ın sitesinde yoktu. En iyisi İzmir Vatan'a gidip bakman ya da telefon ile İzmir Vatan'ı araman olacaktır.
  • Arkadaşlar, bu cihazı ben de düşünüyorum ancak, bilginiz varsa aydınlatın lütfen...

İzmir'de Vatan bilgisayar'da 2-3 ay önce vardı ancak geçen hafta gittim, toplatıldı dediler !
    İnanmadım, İstanbul'da bugün İçerenköy E5 üzerindeki Vatan şubesine gittim ve orada da hiçbir PDA cihaz yok,birkaç eski model var,
    Asus P750 sordum yok mu diye ?

Asus P750 cihazlar tamamen toplatıldı dedi ve gerçekten iyice şaşırdım. Cihazda yazılım problemi olduğundan hepsi toplatıldı dedi !

Şimdi İnternete bakıyorum,bir sürü sitede satılıyor ! Eğer yazılım problemi varsa neden bu siteler satıyor,
    kullanan arkadaşlar'dan bilgi rica ediyorum herhangi bir problem var mı gerçekten, eğer toplatıldıysa herkesin bu cihazı geri vermesi iade etmesi gerekmez mi ?

İnanın bu iş'ten hiçbirşey anlamadım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 25 Ağustos 2008; 21:12:41 >

• Ben 2 aydır hiç sorun yaşamadım. Cihazı aldığınızda çoklu dil desteği özelliğini kapatır ve Türkçe karakter destekli İngilizce dil seçeneği ile kullanırsanız hiç sıkıntı yaşamzsın.Sorun Türkçe yazılımından kaynaklanıyor.
  • Bahsettiğin gibi basit bir yazılım sorunuysa yüzlerce cihaz neden toplatılsın ?
    Neyse şimdilik hiçbir cihaz almıyorum birkaç hafta daha bekliyorum, kafa karıştırıyorlar başka birşey değil...
  • Eğer çok ciddi bir sorun olsaydı 2 ay içinde fark ederdim. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Eğer P750 almak istiyorsan söylenenler kafanı karıştırmasın. GÖnül rahatlığıyla satın alabilirsin. Sorun yaşayan 1-2 kişi var forumda. Onlara da Asus para iadesi yapmış. O nedenle satın alıp da bir sorunla karşılaşsan bile Asus para iadesi yapmaktadır.
  • Eyvallah sağol bilgiler için, düşüneceğim
  • Boğaziçi Bilgisayar Ağustos bitmden ellerinde Asus P750 olacağını söyledi.
  • slm :)
    Arkadaşlar benim tel. çökmüş durumda netten indirdim romunu falan ama nasıl kurucam bilmiyorum bi yardımcı olursanız çok sewinirim. Rusyadan geldi daha kullanamadım wallaha :))
  • www.asusmobile.net adresinde gerekli bilgileri ve dosyaları bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronurer

www.asusmobile.net adresinde gerekli bilgileri ve dosyaları bulabilirsin.

saol tşkr. arkadaşımda ben zaten birçok yazılım buldum ama nasıl yüklemem gerektiğini bilmiyorum.
    bilen bi arkadaş varsa diye dedim sistem hiç açılmıyo. dışarda bi yazılımla falan müdale şansımız warsa onu yapmak istiyorum.
  • selam arkadaşlar bende yaklaşık 3 aydır p750 kullanıyorum baştan beri gözlemlerim şöyle
    bir kaç program atınca ram yetersizliğini hissettim hatta bunun üzerine araştırıp rusların 128mb a çıkarttıklarını öğrendim ve bunu yeni bir donanım ile yapıldığını görünce bende ebay dan bir adet dram aldım ancak şimdi telefonun garantisine kıyıp ram i takamıyorum
    igo 8 bende sorunsuz çalışıyor herhangi bir sıkıntı yaşamadım yolculuklarda falan balantı kopması olmadı bir kez uyduya bağlandımı kopması çok güç oluyor sadece alternatif yol önerileri pek farklı olmuyor yoksa genel olarak igo8 güzel şu anwww.asusp750.com adresinde 6.1 eng rom herşey entegreli onu indirip kurdum rus sitede aslında bu telefonun gerçekte 640*480 olduğu yazıyor ve oradaki rom indirildiğinde ve yeni bir dram takıldığında telefona telefon vga ekran oluyor (denedim) ve ram 128 oluyormuş (ram şi takmaya cesaret edemedim) vga ekran gerçekten güzel bir hava veriyor ancak ram eksikliği gözle görülebilir hale geliyor birde birkaç program vga yı desteklemiyor haa ayrıca igo8 de biraz kurcalarsanız yetersiz bellek uyarısı veriyor bunu dışında genel olarak ortalamanın üzerinde malzeme kalitesi olarak güzel bir ürün

• telefonawww.asusp750.com adresinde uıygun rom u indir indirdiğin dosyayı açıp içinden çıkan dosyaları sd kartına kopyala telefonu şarja tak veya mini usb ile bilg'e bağla sol üst kenraında bulunan microfon düğmesine basılı tutarken güç düğmesini yukarıya doğru kaydır + telefonun ortasında bulunan navigation düğmesinide yukarıya ekrana doğru bastırır halde telefona stylus yardımı ile reset at bırakma düğmeleri ardından telefon mavi bir ekran ile açılacak ve sd download diyip ilgili yüklemeyi bulup otomatik olarak yükleme yapacaktır. bundan sonra düğmeleri bırakabilirsin. yükleme bittikten sonra telefon yeniden başlar ve sende yönergeleri izlersin
    quote:

Orjinalden alıntı: *HaYaLeT

slm :)
    Arkadaşlar benim tel. çökmüş durumda netten indirdim romunu falan ama nasıl kurucam bilmiyorum bi yardımcı olursanız çok sewinirim. Rusyadan geldi daha kullanamadım wallaha :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturkmutlu -- 27 Ağustos 2008; 15:27:05 >

• arkadaşlar bu arada telefona 8gb sdhc kart taktım banamısın demedi (yani yavaşlama yok) herşeyi depoluyorum yaklaşık telefonda şu an 6 gb veri var :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozturkmutlu

telefonawww.asusp750.com adresinde uıygun rom u indir indirdiğin dosyayı açıp içinden çıkan dosyaları sd kartına kopyala telefonu şarja tak veya mini usb ile bilg'e bağla sol üst kenraında bulunan microfon düğmesine basılı tutarken güç düğmesini yukarıya doğru kaydır + telefonun ortasında bulunan navigation düğmesinide yukarıya ekrana doğru bastırır halde telefona stylus yardımı ile reset at bırakma düğmeleri ardından telefon mavi bir ekran ile açılacak ve sd download diyip ilgili yüklemeyi bulup otomatik olarak yükleme yapacaktır. bundan sonra düğmeleri bırakabilirsin. yükleme bittikten sonra telefon yeniden başlar ve sende yönergeleri izlersin
    quote:

kardeş yaptım çok saol. ama şimdide TAP THE SCREEN TO SET UP YOUR WİNDOWS MOBİLE-BASED DEVİCE diye bi hata veriyoo !!!!

• quote:

telefonawww.asusp750.com adresinde uıygun rom u indir indirdiğin dosyayı açıp içinden çıkan dosyaları sd kartına kopyala telefonu şarja tak veya mini usb ile bilg'e bağla sol üst kenraında bulunan microfon düğmesine basılı tutarken güç düğmesini yukarıya doğru kaydır + telefonun ortasında bulunan navigation düğmesinide yukarıya ekrana doğru bastırır halde telefona stylus yardımı ile reset at bırakma düğmeleri ardından telefon mavi bir ekran ile açılacak ve sd download diyip ilgili yüklemeyi bulup otomatik olarak yükleme yapacaktır. bundan sonra düğmeleri bırakabilirsin. yükleme bittikten sonra telefon yeniden başlar ve sende yönergeleri izlersin
    quote:

KARDEŞ ÇOK ÇOK SAOL HALLETTİM TIKIR TIKIR ÇALIŞIYOOO :))))

• quote:

arkadaşlar bu arada telefona 8gb sdhc kart taktım banamısın demedi (yani yavaşlama yok) herşeyi depoluyorum yaklaşık telefonda şu an 6 gb veri var :))

Ek rom yüklemek gerekti mi hcsd kart tanıması için?
  • hayırlı olsun
    quote:

quote:

quote:

KARDEŞ ÇOK ÇOK SAOL HALLETTİM TIKIR TIKIR ÇALIŞIYOOO :))))

• hayır direk olarak tanıdı bir sıkıntı yok
    quote:

Orjinalden alıntı: ronurer

quote:

arkadaşlar bu arada telefona 8gb sdhc kart taktım banamısın demedi (yani yavaşlama yok) herşeyi depoluyorum yaklaşık telefonda şu an 6 gb veri var :))

Ek rom yüklemek gerekti mi hcsd kart tanıması için?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.