Şimdi Ara

ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
5
Favori
27.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2x intel z77 panther point
    2x asmedia Raid konfigüre edilemez
  • teşekkürler arkadaşlar.
    Birde asusun bazı kartlarınnda O.C yapınca reset sorunu vardı benim kullandığım kartta varmış ben o.c yapmadım deneme amaçlı yaptım işlemci 85 dereceye gelince iptal ettim yani tam test edemedim soğutucum olmadığı için acaba bu karttada o.c yapınca reset sorunu çıkıyormu.

Reset sorunu hakkında daha önce bir arkadaşımız konu açmış buradan bakabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_59115340/tm.htm

Karta o.c yapan varmı reset sorunu varmı paylaşırsanız sevinirim Z77 anakartların modlu ekran kartı problemi varmış bu kartta varmı.
    wifi ile dizüstü bilgisayarlar gibi kablosuz ağlara bağlanabiyormuyuz yoksa başka bir amaç için mi kullanılıyor.
    deneyen varmı deneyimlerinizi paylaşırsanız benim gibi kartı almayı düşünen arkdaşlar için iyi bir referans olur
    herkeze iyi forumlar tekrar teşekkürler.

• bu anakartı kullanan arkadaşlar buraya bakabilirler mi
    http://forum.donanimhaber.com/m_64033278/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64033278
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musdi42

teşekkürler arkadaşlar.
    Birde asusun bazı kartlarınnda O.C yapınca reset sorunu vardı benim kullandığım kartta varmış ben o.c yapmadım deneme amaçlı yaptım işlemci 85 dereceye gelince iptal ettim yani tam test edemedim soğutucum olmadığı için acaba bu karttada o.c yapınca reset sorunu çıkıyormu.

Reset sorunu hakkında daha önce bir arkadaşımız konu açmış buradan bakabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_59115340/tm.htm

Karta o.c yapan varmı reset sorunu varmı paylaşırsanız sevinirim Z77 anakartların modlu ekran kartı problemi varmış bu kartta varmı.
    wifi ile dizüstü bilgisayarlar gibi kablosuz ağlara bağlanabiyormuyuz yoksa başka bir amaç için mi kullanılıyor.
    deneyen varmı deneyimlerinizi paylaşırsanız benim gibi kartı almayı düşünen arkdaşlar için iyi bir referans olur
    herkeze iyi forumlar tekrar teşekkürler.

Küçük bir oc denemesi yapmıştım i7 2600k 4.5GHZ Volt 1.310 stabil olmuştu Prime95 ile 2.30 saat test sıcaklık 65 derece görmüştü..Kart oc konusunda pek iyi değil bana göre eski kartım asusp8p67evo oc konusunda bu karttan iyiydi..oc içn alıcaksan z77 nin deluke olanını tavsiye ederim. modlu ekran kartım olmadığı içn deneme imkanım olmadı, wifi ile internete bağlandım ama tabletim olmadığı içn denemedim .

asusun şu kartınıda tavsiye edeirm oc içn bütçen varsa ASUS P8Z77 WS

• Bu kart oc olamuyor deniyor 2500k ile 5.1 ghz yaptim 3dmark11 testi gecti ama voltaj biraz fazla verdim yavas yavas asagi dusecem oc konusunda eski karrim olan msi p67a-gd65 den daha iyi kart...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kartıma nazaran yazdım bunu . mesela eski kartımda tam hatırlamıyorum ama sanırım volt 1.28 le 4.5 hgz yapiyordum sorunsuz bu kartta 4.5ghz içn 1.310 v ile stabil kalabildim yinede tam stabil için 1.315v olması gerek. yani çok volt vermek gerekiyor bu kartta siz volt kaç vermiştiniz 4.5 ghz için. prime 95 testi denedinizmi? mesela bende süperpi testindne geçiyordu prime 95 den geçmiyordu düşük voltajlarda oc denemelerimde. birde sizin soğutucu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 3 Ağustos 2012; 0:21:47 >
  • Henuz voltajlarim yuksek hocam yavas yavas voltaji dusuruyorum sogutucu noctua d14

• spleenish hocam teşekkürler 65 derece olan acaba işlemci sıcaklığımı yoksa anakart sıcaklığımı eğer anakart sıcaklığı ise bu sıcaklık anakart için fazla değilmi.
    overclock konusunda pek fazla deneyimli değilim aslında ama benim imzamdaki kart o.c siz 37 derecelerde flan idi yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musdi42 -- 3 Ağustos 2012; 2:46:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musdi42

spleenish hocam teşekkürler 65 derece olan acaba işlemci sıcaklığımı yoksa anakart sıcaklığımı eğer anakart sıcaklığı ise bu sıcaklık anakart için fazla değilmi.
    overclock konusunda pek fazla deneyimli değilim aslında ama benim imzamdaki kart o.c siz 37 derecelerde flan idi yanlış hatırlamıyorsam.

hocam cpu sıcaklığı 65 derece görmüştü anakart değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

Eline sağlık özellikle bios görüntüleri güzel olmuş.p8z68 V PRO kullanıcısı olarak gerek biosu gerek oc potansiyeli gerekse kalitesi bakımından çok memnunum.Ancak asus p67ler için aynısını söyleyemeyecem

tşk ler , asus p8p67 ler için neden söylüyemezsin? bende p8p67evo vardı oda gayet stabildi. hatta onun oc kapasitesi daha güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 3 Ağustos 2012; 22:06:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

quote:

Eline sağlık özellikle bios görüntüleri güzel olmuş.p8z68 V PRO kullanıcısı olarak gerek biosu gerek oc potansiyeli gerekse kalitesi bakımından çok memnunum.Ancak asus p67ler için aynısını söyleyemeyecem

tşk ler , asus p8p67 ler için neden söylüyemezsin? bende p8p67evo vardı oda gayet stabildi. hatta onun oc kapasitesi daha güzeldi

7 8 defa p8p67 değiştirdim alayı bozuk sorunluydu zaten asus p67ler v pro olanları özellikle.

değiştirdiğiniz p67 ler (b3) revizyonmuydu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

7 8 defa p8p67 değiştirdim alayı bozuk sorunluydu zaten asus p67ler v pro olanları özellikle.

değiştirdiğiniz p67 ler (b3) revizyonmuydu?

Msi p67a-gd65 en stabil anakartlardan biriydi bir de arkasinda adam gibi sorunlari cozebilecek cizgi gibi servis olsa asusa bakmam...

• eline sağlık hocam, güzel inceleme olmuş.
  • @ gerschenkirschen teşekürler hocam
  • bu wifi go! desteği wireless modeme bağlanmayı mı sağlıyor neye yarıyor bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

bu wifi go! desteği wireless modeme bağlanmayı mı sağlıyor neye yarıyor bu?

Bildigin wifi aparat iste dediginiz gibi ayrica dlna destegi ile baglanti yapilarak kablosuz data gonderbiliyorsun cep tlfonunuz destekliyorsa foto gonderip alabiliyormusuz ben henuz beceremedim s3ile :))

• quote:

Orijinalden alıntı: menem

quote:

Bildigin wifi aparat iste dediginiz gibi ayrica dlna destegi ile baglanti yapilarak kablosuz data gonderbiliyorsun cep tlfonunuz destekliyorsa foto gonderip alabiliyormusuz ben henuz beceremedim s3ile :))

kablosuz modeme bağlanabiliyor muyzz?
  • Bu arada 1406 biosu siteden silinmis yerine 1506 biosu eklenmis
    arkadaslar ben yukledim sorunsuz stabil...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: menem

quote:

kablosuz modeme bağlanabiliyor muyzz?

Evet baglanabiliyorsun tabiki

• quote:

WiFi Go özelliği anakart wireless modül ile geliyor.wireless üzerinden anakartın bağlı olduğu sistemi kontrol edebiliyorsunuz.Aypet,Tablet veya Android İşletim sistemi ile.Tablet ile uzak masa üstü kontrol yapalabiliyor, DLNA destekli mediyaları ağ üzerinden paylaşımına ve erişimine imkan sunuyor. Bilgisayarda kısa yolları Aypete atayabiliyorsunuz, Mesela aypeti sağa doğru hareket ettirince media player açılsın yada sola hareket edildiği zaman istediniğiz işlemin veya uygulamanın açılmasını sağlıyabiliyorsunuz

ÖRNEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 10 Ağustos 2012; 22:01:10 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.