Şimdi Ara

ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
5
Favori
27.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kımse yardım etmıycek mı acaba ? bıos update ın yapılısını ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aniltokat

Kımse yardım etmıycek mı acaba ? bıos update ın yapılısını ?

Nasıl bir yardım istiyorsunuz acaba? Adrese vs gelip atsak mı iki dakika .

Arkadaş zaten anlatmış. Hayır o da yetmiyorsa google amca var. Google amcayı nasıl etkin kullanacağınız hakkında bilgi:
    https://www.google.com.tr/search?client=opera&q=google+da+nas%C4%B1l+arama+yap%C4%B1l%C4%B1r&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

Google kullanmayı öğrendiyseniz şimdi arayın:
    https://www.google.com.tr/search?client=opera&q=asus+bios+update+nas%C4%B1l+yap%C4%B1l%C4%B1r&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

Hatta aranmışı var:
    http://www.youtube.com/watch?v=WZ9xcgQuGIU

NOT1: Recep Altaş kardeşimize de teşekkürler.

NOT2: Flopy disketlerin içine ne atacaz sonucu ne olacak, bulduğumuz BIOS doğru mu hiç bilmeden, elektrik kesilmesin diye ALLAH'a dua edip, evde en ufak elektrikli alet çalıştırmayın diye ev halkını tehdit ederek, bırakın DUAL BIOS'u tekli BIOS'un yeni icad edildiği günlerde güncelleştirdiğimiz BIOS'lara selam olsun. Şimdi bu BIOS'ları ve bunları güncelleştirirken yaşanan zorlukları görünce halinize üzülüyorum.

NOT3: Sürç-i lisan ettiysek affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 10 Ocak 2014; 20:24:00 >

• cok tesekkurler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aniltokat

cok tesekkurler :D

NP işallah olumlu sonuçlandırırsınız. İyi geceler.
  • Merhaba arkadaşlar bende p8z77-v pro kullanıyorum.Benim ihtiyacım olan pc yi en üst performansta çalıştırabilmek. Grafik montaj programları kullanıyorum.Bios da bunun bir ayarı ve ya farklı ayarlar varmıdır bilgi verirseniz sevinirim.

i7 3770k
    24 gb gskill ram
    asus gtx660 dc2-top
    işletim sistemi 120 gb ssd diskte
  • Arkadaslar p8 z77 anakartta usb 3.0 Girisinden usb 3.0 flash bellek ile format atiyordum biosu difould yapinca birdaha 3.0 girisinden format atamadim bunun ayarlarini bilen arkadaslar lutfen yardimci olabilirmi simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm bende bu anakart'ı asus p8 z77 v pro kullanıyorum daha önce kullandığım ekran kartım pc express 2.0 destekliydi ve bende üst sınıf pc express 3.0 destekli kart aldım ve kart yine 2.0 olarak çalışıyor aldığım ekran kartı (MSI GTX 970 GAMING 4G) aida64 programında ve nvidia denetim masasından baktığımda pc express x16 2.0 olarak görünüyor gpu -z ile baktığımda ise 1.1 olarak bu neden anlamadım ayrıca bios ayarlarında gen 3 olarak ayar yok gen 1 ve gen 2 var sizinde resimlerde gösterdiğiniz gibi bios sürümü 1015 sizce neden böyle oldu nasıl düzeltilebilir bios güncelleme yapmadan halledebilirmiyim
  • Öncelikle biosu güncelleyin korkulacak birşey değil sizdeki çok eski ve ekran kartını doğru yuvaya taktığınızdan emin olun kullanım kılavuzuna bakarak.

http://www.asus.com/tr/Motherboards/P8Z77V_PRO/HelpDesk_Download/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 11 Ocak 2015; 7:16:36 >
  • Takip

• Bios' u son sürümüne güncelledim ama degisiklik olmadi sorun ondan değilmiş kullandığım işlemci pci Express degisiklik sürümü 3.0 destekli değilmiş yinede verdiğiniz cevap için teşekkür ederim ayrıca aldığım cevapların bir tanesinde bile işlemciye değinilmemis sadece anakart in ve ekran kartının 3.0 desteklemesi önemli olmuyor işlemcinin de desteklemesi gerekiyor 3.0 ı. ..

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.