Şimdi Ara

ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
5
Favori
27.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blueprince79

cpu fan error alıyorum biostan prmleri 600 den 400 e çekince düzeliyor ama 1200 devir varken 550 lerde olması da ilginç. soğutucu imzamdaki. değişik slotlara takmayı denedim donuç aynı.

Biosa girip Cpu Fan Speed (Ignore) yapin f10 ile kayt edip çıkın düzelir
  • bu anakartta marvell sata 3 girişi mevcut mu ve raid yapabiliyor muyuz bu portları ? iyi forumlar
  • Burda 2 soru sorucam sizlere 1cisi neyin sicakligi onemli?Cpu mu cekerdeklerinmi? H100i kullaniyorum 3770k ve p8z77v pro kullaniyorum cpu 30larda yük altinda 40lara çikmiyor bile ama çekerdeklerin durumu bu şekilde..
     ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi
    Diger bir sorum ise işlemciyi 4.2 veya 4.5 çikarsam 3.9dan çok fark olurmu oyunlarda tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

Burda 2 soru sorucam sizlere 1cisi neyin sicakligi onemli?Cpu mu cekerdeklerinmi? H100i kullaniyorum 3770k ve p8z77v pro kullaniyorum cpu 30larda yük altinda 40lara çikmiyor bile ama çekerdeklerin durumu bu şekilde..
     ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi
    Diger bir sorum ise işlemciyi 4.2 veya 4.5 çikarsam 3.9dan çok fark olurmu oyunlarda tşkler

Oyunlarda fark olacağını sanmıyorum bu hali bile bence yetip artıyor, sıcaklığa gelecek olursak çekirdek değerleri önemli.

• güzel inceleme emeğine sağlık

bu bordun wifi go özelliği kablolu modemi bağladığımız taktirde diğer wifi cihazların internte girmesini sağlıyomu ?@
  • quote:

güzel inceleme emeğine sağlık

bu bordun wifi go özelliği kablolu modemi bağladığımız taktirde diğer wifi cihazların internte girmesini sağlıyomu ?@

tşk ler ..Bunu denemedim ama ikisinin aynı anda internete gireceğini sanmıyorum
  • Anakartın yeni biosu siteye eklenmiş 1908 bios. Kurdum sorunsuz

Bios Link http://www.asus.com.tr/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77V_PRO/#download
  • Sistemi günlük WD disk üzerinde Win7 ile kullanıyorum. SSD üzerinde Win8 ve BF3 yüklü. Açılışta SSD'yi seçerek boot etmek için F8 tuşunu kullanıyorum. Bazen F8'e birkaç kez basmama rağmen tepki vermiyordu. Direk boot ekranını göstermeden biosta first disk olan WD'den W7 ile boot oluyordu, meğer bios kaynaklıymış. Bu sürümde düzelltik diyorlar bakacağız..

Edit: Düzeldi de sistemi sattık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 27 Mayıs 2013; 0:41:47 >
  • BIOS versiyon 2003 siteye eklenmiş sorunsuz görünüyor...
  • quote:

BIOS versiyon 2003 siteye eklenmiş sorunsuz görünüyor...

2 gündür 2003 biosu yükledim sorunsuz kullanıyorum
  • Asus P8Z77-V PRO biostan hangi ayarı nereden ayrlıyoruz ki win 7 kurmasını usb den başlatsın teşekürler
  • Asus P8Z77-V PRO biostan hangi ayarı nereden ayrlıyoruz ki win 7 kurmasını usb den başlatsın teşekürler
  • quote:

Asus P8Z77-V PRO biostan hangi ayarı nereden ayrlıyoruz ki win 7 kurmasını usb den başlatsın teşekürler

bilgisayar açılırken f8 e basın ordan usb den başlatmayı seçebilirsiniz.
  • sagol üstad
  • bugun bende anakart siparişi verdim inş memnun kalırım
  • mrblar bios nasıl güncelleniyor acaba ?
  • mrblar tekrardan bios un surumune sımdı baktım 1805 tarıhlı olan var .. asus un sıtesındekı bıos guncelleme sayfasından en usttekınımı ındırıp yuklemem gerekıyor ? yoksa sırayla mı yukseltmem gerekıyor ? bırde bıos update nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz ?
  • Buradanhttp://www.asus.com/tr/Motherboards/P8Z77V_PRO/#support_Download işletim sistemini seçtikten sonra araçlar bölümünde ASUSUpdate programını indirin bios dosyasınıda indirin zaten türkçe program adımları uygulayın.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.