Şimdi Ara

ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
5
Favori
27.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben ankarttan görüntü alacağım ekran kartım yok onboardını nasil aktif ediyoruz hiç görüntü alamıyorum bios ayarlarını nasıl yapacağız işlemci i7 2700k bunun ekran kartını kullanacağım drivermi yüklememiz lazım nasıl oluyor bu iş bulamadım bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerdursun1

arkadaşlar ben ankarttan görüntü alacağım ekran kartım yok onboardını nasil aktif ediyoruz hiç görüntü alamıyorum bios ayarlarını nasıl yapacağız işlemci i7 2700k bunun ekran kartını kullanacağım drivermi yüklememiz lazım nasıl oluyor bu iş bulamadım bir türlü.

ekran kartın yoksa görüntüyü otamatik vermesi lazım eğer görüntü alamıyorsan monitörün ayarlarına bak hani şu vga hdmi yazar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musdi42

quote:

arkadaşlar ben ankarttan görüntü alacağım ekran kartım yok onboardını nasil aktif ediyoruz hiç görüntü alamıyorum bios ayarlarını nasıl yapacağız işlemci i7 2700k bunun ekran kartını kullanacağım drivermi yüklememiz lazım nasıl oluyor bu iş bulamadım bir türlü.

ekran kartın yoksa görüntüyü otamatik vermesi lazım eğer görüntü alamıyorsan monitörün ayarlarına bak hani şu vga hdmi yazar ya

yok hocam bir türlü görüntü gelmiyor bu intelin ekran kartı driverini yüklemeye çalıştım yüklemiyor sistem gereksinimlerini karşılamıyor diyor neden böyle yapıyor anlamadım.

• Bios Jumperını 1. ve 2. pinlerden çıkarıp 2. ve 3. pinlere takıp 30 sn bekletin, sonra tekrar eski konumuna takın. Bunu yapmadan önce kasanın arkasından powere kablosunu sökün, kasanın power tuşuna basıp basıp kalan az miktarda elektriği de boşaltın....

Bios Jumperı resimde kırmızıyla işaretlidir...
     ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi

Ek açıklama: Kitapçığında hepsi yazar ama yine de belirteyim; bu boardda ve bir çok ASUS boardda dual ram kullanlar mavi renkli -ROG serisiyse kırmızı- slotları kullanacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 14 Ocak 2013; 11:14:16 >

• Bios Jumperı nedir tam olarak? ramler mavi slotlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerdursun1 -- 14 Ocak 2013; 11:16:28 >
  • yeni çıkan 1805 biosu kurdum windows 8 64 bit işletim sistemi bir süre sonra hata verdi yeni bios pek iyi gibi gelmedi bana .. Tekrar 1708 biosa döndüm memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

yeni çıkan 1805 biosu kurdum windows 8 64 bit işletim sistemi bir süre sonra hata verdi yeni bios pek iyi gibi gelmedi bana .. Tekrar 1708 biosa döndüm memnunum

Geri dönüşü nasıl yaptın.?
  • bunu bende merak ediyorum
  • Biosla gelen bios renamerla biosu yeniden isimlendirince mi geri dönüş imkanı oluyor. Ben zaten biosu indirdikten sonra rename yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 14 Ocak 2013; 12:19:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

yeni çıkan 1805 biosu kurdum windows 8 64 bit işletim sistemi bir süre sonra hata verdi yeni bios pek iyi gibi gelmedi bana .. Tekrar 1708 biosa döndüm memnunum

Geri dönüşü nasıl yaptın.?

diğer biosu flash belleğe attım biosdan yaptım.. bundan birkaç mnceki bioslarda geri dönüş olmuyordu.. ama son çıkan biosda geri dönüş oldu dün yüklemiştim bugün geri eski biosa döndüm..
  • quote:

Bende bir sıkıntı olmadı yeni bios.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu intelin ekran kartı driverini neden yüklüyemiyorum acaba windows 8 64 bit kurulu anakartın cd sindeki kurmadı yeni sürümü çıkmış indirdim onuda kurmadı anakart dan açmamız gereken bir yer varmı acaba?
  • quote:

bu intelin ekran kartı driverini neden yüklüyemiyorum acaba windows 8 64 bit kurulu anakartın cd sindeki kurmadı yeni sürümü çıkmış indirdim onuda kurmadı anakart dan açmamız gereken bir yer varmı acaba?

Bence yoktur setek hocanın dedigi gibi bios CMOS ckear yapıp takin görüntü gelmesi lazim vga kart bozuk değilse ve yanlış yere takmıyorsanız monitörden gelen kabloyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

bu intelin ekran kartı driverini neden yüklüyemiyorum acaba windows 8 64 bit kurulu anakartın cd sindeki kurmadı yeni sürümü çıkmış indirdim onuda kurmadı anakart dan açmamız gereken bir yer varmı acaba?

Bence yoktur setek hocanın dedigi gibi bios CMOS ckear yapıp takin görüntü gelmesi lazim vga kart bozuk değilse ve yanlış yere takmıyorsanız monitörden gelen kabloyu.

dvı den dvı ya bağladım gelmedi vga dan vga ya yine gelmedi :S
  • Driver yüklemeyi deniyorum demistiniz onu nasıl deniyirsunuz ekran karti takarak mı?

Görüntü gelip gelmenesinin driver ike alakası yok.

Biosu sıfırlama yapıp ayrica kablolarda dogru takiliysa ve kablolarda ariza yoksa sistemi açtığınızda görüntü gelmiyorsa anakartin bozuk olması ihtimali yüksek. Baska birsey gelmiyor aklima

• evet hocam ekran kartı takıyorum o ekran kartını normalde başkasına verdim ama bu sorunu çözemedim o yüzden çıkartdığım zaman ekran kartını anakartın üstündekilere takıyorum olmuyor.
  • sonuç olarak hem on boardan hemde ekran kartından görüntü alamıyorsan kablolarında veya monitöründe sorun vardır hem onbaoard hemde pc express slotunun bozuk olması düşük bir ihtimal bence başka kablo ile başka monitör ile dene olmadı monitörü başka bilgisayarda dene dahada olmadı kartı ver servise.

arkadaşlarında dediği gibi driverle alakası yok çün ben imzamdaki kartı ilk aldığımda erkan kartı taklı iken on boardan bağlamıştım görüntü gelmiyordu sonra ekran kartına takdım görüntü geldi ekran kartı çok ısnıyordu servis vermişdim tekrar on boardan bağladım monütör hata vermişdi range diye birşeylerdi sanırım sonra format attım sistemi yendiden kurdum on bodardan sürekli o şekilde kullanmıştım sadece monitörde giriş modları vard vga hdmi diye sol üst köşede çıkıyordu onu vga olarak ayarlamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musdi42 -- 15 Ocak 2013; 0:40:46 >
  • quote:

quote:

bilmiyorum bende hata verdi bende geri eski biosa döndüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musdi42

sonuç olarak hem on boardan hemde ekran kartından görüntü alamıyorsan kablolarında veya monitöründe sorun vardır hem onbaoard hemde pc express slotunun bozuk olması düşük bir ihtimal bence başka kablo ile başka monitör ile dene olmadı monitörü başka bilgisayarda dene dahada olmadı kartı ver servise.

arkadaşlarında dediği gibi driverle alakası yok çün ben imzamdaki kartı ilk aldığımda erkan kartı taklı iken on boardan bağlamıştım görüntü gelmiyordu sonra ekran kartına takdım görüntü geldi ekran kartı çok ısnıyordu servis vermişdim tekrar on boardan bağladım monütör hata vermişdi range diye birşeylerdi sanırım sonra format attım sistemi yendiden kurdum on bodardan sürekli o şekilde kullanmıştım sadece monitörde giriş modları vard vga hdmi diye sol üst köşede çıkıyordu onu vga olarak ayarlamıştım.

monitörün ayriyetten bir ayarımı var vga dan vga ya çalışmadı dvi den dvi yede çalışmadı sim siyah oluyor ekran.

• quote:

quote:

sanırım bendeki sorun ClassicShellSetup_ kaynaklanıyordu şuan eski biosdada sorun verdi ClassicShellSetup_ un son sürümünü kurmuştum sildim başka siteden bir önceki sürümünü kurudm sorun düzeldi
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.