Şimdi Ara

ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
5
Favori
27.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spleenish

quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

yeni çıkan 1805 biosu kurdum windows 8 64 bit işletim sistemi bir süre sonra hata verdi yeni bios pek iyi gibi gelmedi bana .. Tekrar 1708 biosa döndüm memnunum

Bende bir sıkıntı olmadı yeni bios.

sanırım bendeki sorun ClassicShellSetup_ kaynaklanıyordu şuan eski biosdada sorun verdi ClassicShellSetup_ un son sürümünü kurmuştum sildim başka siteden bir önceki sürümünü kurudm sorun düzeldi

Start tuşu için sanırım o program değil mi? Ben yuklemedim o tarz bir program

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Start tuşu için sanırım o program değil mi? Ben yuklemedim o tarz bir program

evet start menüsü için pc yi tek kullansam sorun olmazda başkalarıda girebiliyor pc ye bu yüzden yüklemem gerekli
  • Anladım ben ise yarar programlari masaüstüne kısayol yaptim (paint, hesap mak, vs vs) hic girdigimi hatırlamıyorum. ;)

• Kardes guzel paylasım icin tesekkur ederim.

bende bunun deluxe versiyonu var. Cok bariz fark olmamakla birlikte hdmi+display port var sadece.

hdmi ile display portu birlikte kullanmak istiyorum.

display portu hdmi'a ceviren bir aparat aldım. bununla televizyona bagladım. fakat ne yaptıysam display porttan goruntu alamadım.

bios'u epey karıstırdım. bir ayar bulamadım. tum updateler yapılı hepsi son version.

makinenin setup su sekilde.

Asus p8z77-v deluxe
    i7 3770k
    16gb corsair 1600mhz ram

fikri olan varmı
  • tşk ler ama bunun hakkında bir bilgim yok. görüntü almama hakkında. yalnız çeviriciden diye görüntü vermeme olabilir.. bende geçenler dvı yı vga ya çeviren denedim görüntü vermedi vardır bir ayarı ama bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 20 Ocak 2013; 13:25:12 >
  • asus p8z77-v pro anakartın biosta turbo ratio seçeneği yok oldu. o.c yapamıyorum.

i7 3770k işlemci var sorun ne olabilir acaba?bu zamana kadar hep 4200mhzde kullandım..1.1v ile anlamadım birden bire gitti.

bios update yaptım,pili cıkarıp taktım,cmos clear yaptım yok bir türlü görünmüyor biosta...
  • hallettim arkadaşlar.

I found a solution for my problems with "turbo ratio" and igpu options not showing up on my z77 sabertooth. I've tried upgrading and downgrading bios/uefi versions to no avail. Anyway, today I upgraded to bios version 1403 from asus website, also without fixing anything. Then I downloaded the AMI bios flash tool. I then used afuwingui.exe to flash my bios with SABERTOOTH-Z77-ASUS-1403, choosing "program all blocks" and then clicking flash. After the entire bios had been erased, written and verified I rebooted. First thing I noticed was that ME version had been upgraded from 8.0.1.1399 to 8.1.0.1248. All turbo ratio options and igpu options are now working.

This might not work for everyone though, and might screw up your motherboard I guess. So don't blame me if this doesn't work for you.

Before:
    1039810399

After:
    1040010401

Flash tool:
    http://forums.mydigitallife.info/threads/529-Bios-Tools/page22

buradan ami bios toolu indirip all block seçenegini seçip flashı seçtim kapatıp açtım menü geldi tekrar.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: mzahid

Kardes guzel paylasım icin tesekkur ederim.

bende bunun deluxe versiyonu var. Cok bariz fark olmamakla birlikte hdmi+display port var sadece.

hdmi ile display portu birlikte kullanmak istiyorum.

display portu hdmi'a ceviren bir aparat aldım. bununla televizyona bagladım. fakat ne yaptıysam display porttan goruntu alamadım.

bios'u epey karıstırdım. bir ayar bulamadım. tum updateler yapılı hepsi son version.

makinenin setup su sekilde.

Asus p8z77-v deluxe
    i7 3770k
    16gb corsair 1600mhz ram

fikri olan varmı

hocam aynı sorunu bende yaşadım görüntüyü bir türlü alamadım ayrı bir ayarıda yokmuş araştırdım baktım olmadı vatana götürdüm yeni aldıydım kontrol ettiler çıkışlarda bozukluk varmış yenisini taktılar şimdi sıkıntı yok seninkide ondandır büyük ihtimalle.

• Bu modelin thundetbolt versiyonunu kullanan var mı acaba? 3770 k revizyona gidecek denilmiş ilk sayfada. Revizyon geldi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: resetit

Bu modelin thundetbolt versiyonunu kullanan var mı acaba? 3770 k revizyona gidecek denilmiş ilk sayfada. Revizyon geldi mi?

Gelmistir büyük ihtimal cunku suan sorunsuz 4500mhzye çıkıyor cogu cpu.

• quote:

tşk ler ama bunun hakkında bir bilgim yok. görüntü almama hakkında. yalnız çeviriciden diye görüntü vermeme olabilir.. bende geçenler dvı yı vga ya çeviren denedim görüntü vermedi vardır bir ayarı ama bulamadım

Öncelikle @spleenish sen inceyeli uzun zaman olmuş lakin bugün bile işime yarayacak, ödül kazandın mı kazanmadın mı onu da bilmiyorum. Lakin güzel bir paylaşım olmuş. En azından iyi dileklerimi kazandın. Çekemeyenler çekici çağırsın. Ben beğendim teşekkürler.

Arkadaşlar müsadenizle bir de sorum var. Anakartın kutusundan çıkan bu parçaları merak ettim. Bunlar nedir ve ne işe yarıyorlar bilen birisi açıklayabilir mi ?

• Dah aönce asus kart kullanmadığım için mala bağlamışım. Elimde şuan için bu karttanda olmadığı için ne olduğunu sadece bu resimlerdeki kadar görebiliyordum. Neyse ki koklaya koklaya beyaz olanın ne olduğunu bu videoyu izleyerek çözdüm Beyaz renkli arkadaş Q-connector(s) (2 in 1)'miş. Yani kasanın power switch,reset switch hdd led ve power ledini bu parçaya bağlayıp bu parçayı anakarta tek seferde takıp söküyorsunuz. Ne diyeyim gerçekten çok iyi düşünülmüş. Ben diğer boardlarda denk gelmemiştim hiç Mavi olanda öyle birşey lakin onun işlevi nedir henüz çözemedim:

• Onuda çözdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: resetit

Bu modelin thundetbolt versiyonunu kullanan var mı acaba? 3770 k revizyona gidecek denilmiş ilk sayfada. Revizyon geldi mi?

Gelmedi, bence gelmeyecekde.
  • quote:

Öncelikle @spleenish sen inceyeli uzun zaman olmuş lakin bugün bile işime yarayacak, ödül kazandın mı kazanmadın mı onu da bilmiyorum. Lakin güzel bir paylaşım olmuş. En azından iyi dileklerimi kazandın. Çekemeyenler çekici çağırsın. Ben beğendim teşekkürler.

Arkadaşlar müsadenizle bir de sorum var. Anakartın kutusundan çıkan bu parçaları merak ettim. Bunlar nedir ve ne işe yarıyorlar bilen birisi açıklayabilir mi ?

tşk ler hocam evet ödül kazandım. asus gtx 550ti ekran kartı. bu arada asusada tşk ler ederim...

sorduğunuz sorunun cevabını bulmuşsunuz zaten
  • quote:

quote:

tşk ler hocam evet ödül kazandım. asus gtx 550ti ekran kartı. bu arada asusada tşk ler ederim...

sorduğunuz sorunun cevabını bulmuşsunuz zaten

Sevindim kardeşim hayırlısı olsun. Sadece incelemeye verdiğin emek bile yetermis ama sen konuda yaptığın yardımlaşma ile iki kere haketmissin. Helal olsun.

• artik haswell ya da Ivy bridge-extreme aliriz bizde 2 hazirandan sonra
  • Arkadaslar yardimlarnzi bkliyorum bm bu karti kullaniyorum ve islemcim de 3770k.. Oc nasil yaparim stabil bir deger ve yapilisi hakkinda bilgi alabilirmiyim

• cpu fan error alıyorum biostan prmleri 600 den 400 e çekince düzeliyor ama 1200 devir varken 550 lerde olması da ilginç. soğutucu imzamdaki. değişik slotlara takmayı denedim donuç aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueprince79

cpu fan error alıyorum biostan prmleri 600 den 400 e çekince düzeliyor ama 1200 devir varken 550 lerde olması da ilginç. soğutucu imzamdaki. değişik slotlara takmayı denedim donuç aynı.

Qfan gibi bir seçenek olmalı onu devre dışı bırakırsanız son devirde çalışır fanlar ama ses sorunu olur, benim akasa viper larda 500 ün altına iniyor arada.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.