Şimdi Ara

ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
5
Favori
27.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pek bir değişilik yok gibi write 115 den 132 ye çıkmış

ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi

aşağidaki linkteki benim ssd nin 240 gb olanı o çok iyi sonuçlar vermiş bir bak..ilerde bende onu alabilirim.. aşağidaki linkteki 240 gb olan write 283 vermiş.. sizin istediğiniz değerler bunlarmı??

http://forum.donanimhaber.com/m_62513283/tm.htm

• yok hocam bızde olması gereken degerler 150-160mb civarı
  • Arkadaşlar benim bi sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim. Sorunum şu, sistem boot sıralamasını senin gösterdiğin resimdeki gibi yapınca yani ssd>uefi>dvd şeklinde yapınca bilgisayar açılmıyo. Yüklü bir sistem görmüyo ve sürücüye bir disk yerleştirin tarzında bi şeyler diyor. sıralamayı uefi>ssd>dvd şeklinde yapınca çalışıyo ama bu da kullanmak istediğim bi programa engel oluyor. Sİzce sorunumun bir çözümü var mıdır? Bu arada sistemim şöyle;
    Asus p8z77-vpro
    İntel i7 3770k
    Asus eah5750
    corsair force 3 gt 120gb
    seagate barracuda 1tb
    coolermaster haf912 plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: beargrylls

Arkadaşlar benim bi sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim. Sorunum şu, sistem boot sıralamasını senin gösterdiğin resimdeki gibi yapınca yani ssd>uefi>dvd şeklinde yapınca bilgisayar açılmıyo. Yüklü bir sistem görmüyo ve sürücüye bir disk yerleştirin tarzında bi şeyler diyor. sıralamayı uefi>ssd>dvd şeklinde yapınca çalışıyo ama bu da kullanmak istediğim bi programa engel oluyor. Sİzce sorunumun bir çözümü var mıdır? Bu arada sistemim şöyle;
    Asus p8z77-vpro
    İntel i7 3770k
    Asus eah5750
    corsair force 3 gt 120gb
    seagate barracuda 1tb
    coolermaster haf912 plus

Böyle bir sorun bende yok. Siz ssd yi açık gri portun üstüne takıp altınada hardiski takıp deneyin? Bilgisyar açılırken ssd yi görürü böylece

• Dediğinizi yaptım ama hala sıralamayı ssd>uefi>dvd şeklinde yapınca logodan sonra bu "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" geliyor. sadece başta uefi olunca pc açılıyor sıralama başka türlü olunca hep o yazı geliyor. baska ne yapabilirm?
  • Sa arkadaslar bu anakartı alsam( p8z77 v pro) + i 7 3770 k islemciyle beraber..ekran kartsız sadece ıntel graphıc 4000 u kullanabılırmıyım? Ekran karrınıda daha sonra almayı dusunuyom.pes 2012 ve 2013 oynar dımı hıgde hd 4000?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beargrylls

Dediğinizi yaptım ama hala sıralamayı ssd>uefi>dvd şeklinde yapınca logodan sonra bu "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" geliyor. sadece başta uefi olunca pc açılıyor sıralama başka türlü olunca hep o yazı geliyor. baska ne yapabilirm?

Başka fikrim yok hocam foruma konu açıp sorabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata58

Sa arkadaslar bu anakartı alsam( p8z77 v pro) + i 7 3770 k islemciyle beraber..ekran kartsız sadece ıntel graphıc 4000 u kullanabılırmıyım? Ekran karrınıda daha sonra almayı dusunuyom.pes 2012 ve 2013 oynar dımı hıgde hd 4000?

Bende i73770k almadığından hd 400 kullanabilirmisin bilmiyorum. Ama karıtn üzerindeki ob yeterlidir film ve internet için
  • Kardes p8z77 + i73770k +ram+ kasa+ guc kaynagı+dvd surucu blue ray da olabılır bırde hard dısk onerırmısın sorunsuz calısıcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata58

Kardes p8z77 + i73770k +ram+ kasa+ guc kaynagı+dvd surucu blue ray da olabılır bırde hard dısk onerırmısın sorunsuz calısıcak.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cmz8gx3m2a1866c9r-8gb-(2x4gb)-vengeance-1866mhz-ddr3-cl9-ram/productdetails.aspx?I_ID=56069

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wd1002faex-35-1tb-caviar-black-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=44252

kasayı kendin beğenebilirsin haf 912 plusa bir bak

• Bu board'dan 16 Haziranda aldım ama doğrudürüst kullanamadım, kullanmaya başladığımda sürekli kilitlenmeler donmalar oldu Board üzerinden BIOS reset attım bi daha açılmadı.

ÇİZGİ'ye servise yolladım ASMEDIA chip'ini değiştirdiler, bende alalı 2 hafta olan board'un tamir edilmiş olmasını istemedim,yeni board talep ettim 1 hafta sonra aldığım yerden ister parasını istersem yenisini alabileceğimi söylediler ben sıfırını istedim.
    Ertesi gün elime sıfır yenisi geçti, win7 kurdum 2 gün içinde yine kum saati arada bir dönüp 1 dk kadar bekliyor sonra devam ediyordu
    BIOS update felen yaptım çok güzel çalışıyordu bir kaç gün gitmedi yine aynı yapmaya başladı. Ekran kartı da yok işlemci üzerindekini kullanıyorum.

ÇİZGİ'ye bu yeni sıfır gelen board'u da yolladım hiçbir arıza olmadığını söylediler ben 3770k işlemci ve 4x4gb 2133mhz Team Xtreem Vulcan ile kullanıyorum board'u full doldurup test edermisiniz dediğimde çok anlayışla karşıladılar kendilerine çok teşekkür ederim, bu şekilde test ettiklerinde 1 chip'in arızalı olduğu açığa çıktı rica ettim iade almaları için şu an iade kabul ettiler beklemede bende aldığım yerden parasını alıcam şu an Asrock Extreme6 almayı düşünüyorum.

Bu board servise gittiği arada MSI z77 gd55 board'u taktım sorunsuz 3dmax ve photoshop çalışmalarımı yaptım yani diğer parçalarımda hiç bir sorun yoktu.

Bu board sanırım full kullanınca sorunlar çıkıyor.

ÇİZGİ'den Allah Razı olsun. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 30 gün içinde bu işlemleri hallettiler.
    Başka marka olsaydı yanmıştım.

Bilginiz olsun.

• hocam sizdeki sorunların hiçbirisi bende olmadı. 3 saat prime95 ilede test ettim sorun olmadı.. sizdeki ramler sanırım 1.6 yada 1.65 diye olmasın? yada ramleriniz uyumsuzdur karrta? çünkü daha önce bende siniper vardı ilk taktığımda sorun yaşıyordum. sonra CORSAIR 8VENGEANCE 1866MHZ ram aldım hiçbir sorun olmadı
  • alet sağlam
  • Benim de bugün elime geçti bu anakart. Bozulan Msi p67a-gd65 in yerine satın aldım. Ancak şöyle bir problem var, çok enteresandır, internette de bilgi bulamadım bu konuda.

Problemim şu, ben de iki tane 6970 e modlanmış Xfx 6950 2gb lık ekran kartı var. Ancak bu anakart, benim ekran kartlarımı modlu haliyle çalıştırmıyor. Vga bulunamadı hatası veriyor, vga ledi yanıyor, ve açılışta bir uzun 3 kısa bipleme geliyor ve ekrana görüntü gelmiyor. Ancak ekran kartını normal 6950 şeklinde çalıştırırsam ( üzerindeki bios düğmesini normale getirirsem ), anakart ekran kartlarını tanıyor ve açılıyor, ekrana da görüntü geliyo.

İşin kısası, bu anakart modlu 6950 çalıştırmıyor nedense. Bir bilgisi, fikri olan var mıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erai

Benim de bugün elime geçti bu anakart. Bozulan Msi p67a-gd65 in yerine satın aldım. Ancak şöyle bir problem var, çok enteresandır, internette de bilgi bulamadım bu konuda.

Problemim şu, ben de iki tane 6970 e modlanmış Xfx 6950 2gb lık ekran kartı var. Ancak bu anakart, benim ekran kartlarımı modlu haliyle çalıştırmıyor. Vga bulunamadı hatası veriyor, vga ledi yanıyor, ve açılışta bir uzun 3 kısa bipleme geliyor ve ekrana görüntü gelmiyor. Ancak ekran kartını normal 6950 şeklinde çalıştırırsam ( üzerindeki bios düğmesini normale getirirsem ), anakart ekran kartlarını tanıyor ve açılıyor, ekrana da görüntü geliyo.

İşin kısası, bu anakart modlu 6950 çalıştırmıyor nedense. Bir bilgisi, fikri olan var mıdır acaba ?

eski kartınızda 6950 modlu çalışıyormuydu? Bu kartın hem cf hemde slı desteği var. Modlu bir şekilde çalıştırmamasını bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: spleenish
    eski kartınızda 6950 modlu çalışıyormuydu? Bu kartın hem cf hemde slı desteği var. Modlu bir şekilde çalıştırmamasını bilmiyorum

Evet eski kartımda çalışıyordu ikisi de, bu yeni anakartta çalışmıyorlar. Bios update beklemek gerekiyormuş düzelmesi için. Problemin etrafından dolaşmak için çeşitli çözüm yolları olsa da, hepsi ekran kartının biosunu kurcalamaktan geçiyor. Ben de başıma daha fazla iş açmamak için uygulamıyorum onları. Şimdilik böyle idare edecem sanırım

• Öncelikle herkeze selam.

Bende intel i7 3770k lı sistem kuracam ama anakart a bir türlü karar veremedim sizce hangisini alayım?

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5176
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5175
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5188

EDİT: Bu arada ekran kartı olarak gtx 670 sli kullanacam bunuda göz önünde bulundurunuz lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *FREE*TAKILIR* -- 30 Temmuz 2012; 0:39:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *FREE*TAKILIR*

Öncelikle herkeze selam.

Bende intel i7 3770k lı sistem kuracam ama anakart a bir türlü karar veremedim sizce hangisini alayım?

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5176
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5175
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5188

EDİT: Bu arada ekran kartı olarak gtx 670 sli kullanacam bunuda göz önünde bulundurunuz lütfen

http://www.mormani.com/urun/d0b06ed028fccbf3cf18595422b45137/ASUS-ASUS-P8Z77-WS-Intel-Z77-DDR3-Soket-1155-Pin-Anakart

• spleenish hocam güzel inceleme olmuş eline sağlık.

Benim kullandığım ASUS P8Z68-V/GEN3 serisi idi. normal sabit disk ile açma düğmesine basıyordum pc 1 dakikada flan açılıyordu post ekranı çok yavaş idi yani 15-20 sn flan sürüyordu sürücülerin gösterildiği bios ekranı ki bana göre yavaş.
    ayrıca dual boot sorunu vardı gerçi biosdan ayarlanabiliyordu ama biosu sıfırlayınca tekrar geri geliyordu.

Kartım yandı garantiye gönderecem iade talep edecem eğer iade veya değişim gelirse bu karttan almayı düşünüyorum

Bu kartta da dual bot sorunu varmı ve sistem açılışı yavaşmı birde benim kullandığım kartta blutut vardı bunda wifi var + olarak Blutut varmı.
    Kafama takılan diğer bir hususda sata 3 denetleyicleri marvell mi şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musdi42 -- 2 Ağustos 2012; 1:28:27 >
  • tşk ler geçmiş olsun kartınız için.kartta dual boot sorunu görmedim boot sorunu dediğiniz çif işletim sistemi kurduktan sonramı? açılışı yavaş değil hızlı yukarıda incelememde bootraceer ile açılış saniye sürem vardı, kartta bluetooth yok , sata3 denetleyicileri marwell değil intel
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.