Şimdi Ara

ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
5
Favori
27.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: menem

Bu arada 1406 biosu siteden silinmis yerine 1506 biosu eklenmis
    arkadaslar ben yukledim sorunsuz stabil...

evet bende 1504 biosu yükledim hocam galiba yanlış yazdınız.1504 bios yerine 1506 yazmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

bu wifi go! desteği wireless modeme bağlanmayı mı sağlıyor neye yarıyor bu?

WiFi Go özelliği anakart wireless modül ile geliyor.wireless üzerinden anakartın bağlı olduğu sistemi kontrol edebiliyorsunuz.Aypet,Tablet veya Android İşletim sistemi ile.Tablet ile uzak masa üstü kontrol yapalabiliyor, DLNA destekli mediyaları ağ üzerinden paylaşımına ve erişimine imkan sunuyor. Bilgisayarda kısa yolları Aypete atayabiliyorsunuz, Mesela aypeti sağa doğru hareket ettirince media player açılsın yada sola hareket edildiği zaman istediniğiz işlemin veya uygulamanın açılmasını sağlıyabiliyorsunuz

ÖRNEK

öğrenmek istediğim anakarttan ek bi aparata gerek olmadan wireless modeme bağlanabiliyormuyuz, öğrendim bağlalanabiliyormuşuz.

peki wifigo desteğinin oldugu asus anakartının en ucuzu hangisidir :) iyimiş baya bu wifi go.

• Arkadaşlar ben bu kartı almayı düşünüyorum fakat o.c konusunda kafamda bazı soru işaretleri kaldı ASUS P8Z68-V/GEN3 anakartla kıyaslama yapacak olursak veya z68 kartlara göre o.c potonsiyeli veya performansı nasıl z68 kartlara göre iyimi kötümü.
    kart gerçekden hoşuma gitti güzel bir kart ileriye dönük kullanılabilir diye düşünüyorum fakat dediğim gibi sadece kafama takılan o.c olayı bazı arkadaşlar deneme yapmışlar ama sanırım tam olarak bu konuda bir bilgi yok kartı o.c li kullanan arkadaşlar bu konuda yorumlarını ve sonuçlarını paylaşırlarsa sevinirim.
  • Büyük bir mutlulukla bildiriyorum ki, son çıkan 1504 biosu ile, modlu 6950 ekran kartları çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Musdi42

Arkadaşlar ben bu kartı almayı düşünüyorum fakat o.c konusunda kafamda bazı soru işaretleri kaldı ASUS P8Z68-V/GEN3 anakartla kıyaslama yapacak olursak veya z68 kartlara göre o.c potonsiyeli veya performansı nasıl z68 kartlara göre iyimi kötümü.
    kart gerçekden hoşuma gitti güzel bir kart ileriye dönük kullanılabilir diye düşünüyorum fakat dediğim gibi sadece kafama takılan o.c olayı bazı arkadaşlar deneme yapmışlar ama sanırım tam olarak bu konuda bir bilgi yok kartı o.c li kullanan arkadaşlar bu konuda yorumlarını ve sonuçlarını paylaşırlarsa sevinirim.

kartın oc performansı fena değil. sizin ASUS P8Z68-V/GEN3 den iyi olacağina eminim.Yalnız bundan önce p8p67 evo kullandım onun oc performansı bu karttan daha iyiydi

• arkadaslar bendeki anakart bu P8Z77-V bunun bios guncellemesini anlatabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhabbet1975

arkadaslar bendeki anakart bu P8Z77-V bunun bios guncellemesini anlatabilirmisiniz?

Aşağıdaki bağlantıdan son biosu indirip, paket dosyayı açın ve içersindeki bios dosyanı masaüstüne attıktan sonra, ismini " Z77VB.CAP " şeklinde değiştirin. Daha sonra biosa girip, "Tools" kısmından, EZ flash bölümüne girip, masaüstündeki bu dosyayı bulup açın, gerisini bios halledecektir...

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77V/#download,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 13 Ağustos 2012; 0:31:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erai

quote:

arkadaslar bendeki anakart bu P8Z77-V bunun bios guncellemesini anlatabilirmisiniz?

Aşağıdaki bağlantıdan son biosu indirip, paket dosyayı açın ve içersindeki bios dosyanı masaüstüne attıktan sonra, ismini " Z77VB.CAP " şeklinde değiştirin. Daha sonra biosa girip, "Tools" kısmından, EZ flash bölümüne girip, masaüstündeki bu dosyayı bulup açın, gerisini bios halledecektir...

AI suite II programıyla güncellemiştim ama sorun çıkardı şimdide biosa giremiyorum.del tusuna basıyorum olmuyor hızlıca geciyor american megatrents yazısı gelmiyor çorba oldu valla ne yapacam servismi arayacam nereyi arayacam bilgi verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhabbet1975 -- 13 Ağustos 2012; 2:57:36 >

• quote:

AI suite II programıyla güncellemiştim ama sorun çıkardı şimdide biosa giremiyorum.del tusuna basıyorum olmuyor hızlıca geciyor american megatrents yazısı gelmiyor çorba oldu valla ne yapacam servismi arayacam nereyi arayacam bilgi verirseniz sevinirim

Eğer bilgisayar açılıyorsa, windows geliyorsa, sorun yoktur. Yeni bios yüklendiğinde tüm bios ayarları fabrika ayarlarına döner. Belki o yüzden problem yaşadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Bilgisayarın açma tuşuna bastıktan sonra, birkaç saniye sonra kısa bir bip sesi duyacaksınız. O sesi duyduktan sonra " Del " tuşuna seri olarak basıp çekmeyi deneyin, bir şekilde biosa girmeniz gerekiyor...
  • quote:

quote:

Eğer bilgisayar açılıyorsa, windows geliyorsa, sorun yoktur. Yeni bios yüklendiğinde tüm bios ayarları fabrika ayarlarına döner. Belki o yüzden problem yaşadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Bilgisayarın açma tuşuna bastıktan sonra, birkaç saniye sonra kısa bir bip sesi duyacaksınız. O sesi duyduktan sonra " Del " tuşuna seri olarak basıp çekmeyi deneyin, bir şekilde biosa girmeniz gerekiyor...

bu ez flash utilitiyi çalıstıramiıyorum oda bozulmus

• quote:

bu ez flash utilitiyi çalıstıramiıyorum oda bozulmus

Enteresan olmuş gerçekten. Belki daha bilgili arkadaşlar size yardımcı olabilirler. Olmadı teknik servis ile irtibata geçip onlardan fikir alabilirsiniz...
  • quote:

quote:

quote:

ben normla biostan flash bellek ile yaptım güncellemeyi biosa girene kadar anam ağlıyor ben de sanıyorumki sadece bende sorun var ama şu var pc ilk açtığında takılı olan aygıtları gösterdiğinde (bende logo kapalı) klavye takılı olmadığını gösteriyor klavyem ps2 mous usb mousun takılı olduğu görünüyor ama klavye gözükmediğinden giremiyoruz ama ben arada girebiliyorum çok zor yani inş. yeni gelecek bioslarla bu sorun giderilir...

• Arkadaşlar ben samsung 40D6000 smart tv kullanıyorum. wifi -go televizyonu görüyor fakat play'e tıkladığımda bir şey olmuyor. Bu wifi - go özelliğini samsung 40D6000 smart tv kullanan oldu mu?
  • Merhaba;

Ben de z77 seri ana karttan almak istiyorum.Fakat bu kartın bir "P8Z77" vede "P8Z77-V PRO" versiyonu var.Bu kartların arasında mhz farkından başka ne fark var acaba?VATAN'nın sitesinde V PRO versiyonun da sadece İ7 uyumlu demiş.

Ben i5 3570k işlemci kullanıcağım.

ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mwsix

Merhaba;

Ben de z77 seri ana karttan almak istiyorum.Fakat bu kartın bir "P8Z77" vede "P8Z77-V PRO" versiyonu var.Bu kartların arasında mhz farkından başka ne fark var acaba?VATAN'nın sitesinde V PRO versiyonun da sadece İ7 uyumlu demiş.

Ben i5 3570k işlemci kullanıcağım.

ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi

Aralarinda ufak tefek farklar var... Butun 1155 soket işlemcileri destekler 22nm ve 32nm islemcileri sorunsuz kullanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar Bu anakart ile tam performansta calisacak 1- 2 ekran karti tavsiyelerinizi bekliyorum.Saygilarimla
  • Ekran karti olmadan bu anakarti kullanabiliyormuyuz?
  • kullanabilirsiniz.. bütçeniz ne kadar ekran kartı için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 23 Ağustos 2012; 23:02:00 >
  • 300- 400 TL civari bir kart olabilir
  • Şahsi fikrim, bu bütçeli bir ekranm kartının hemen hemen yakın performansını zaten kartın üzerinden alırsınız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.