Şimdi Ara

Asus P8Z77V-PRO VS Asus Maximus V Gene Z77

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlarım ve Üstadlarım İyi Bir Anakart almak istiyorum msı ve gigabayte düşünmüyorum Asus P8Z77-V PRO ile Asus MAXİMUS V GENE bu iki kart arasında kaldım arada az para farkı war hangisi daha güncel ve iyi bir kart arkadaşlar oyun olsun güç tüketimi olsun oc olsun oyun performansı birde sistem stabilizasyonu açılış hızı kapanış hızı olsun herşekilde hangisi daha hızlı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim birazda hangisi iyi o konudada tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Micro-ATX boyutlu bir anakart ihtiyaçlarınızı karşılayacaksa Maximus V Gene'yi tercih ederim. İkiside aynı model NXP üretimi Mosfet'leri kullanıyor (High-Side: 7030AL, Low-Side: 5030AL, PWM: CHL8328), ancak Maximus V Gene daha iyi indüktörlere sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 4 Aralık 2013; 0:07:26 >
  • Ikısıde güzel anakart fakat p8z77 pro kalıp olarak diğerine göre daha buyuk bır anakartır ve uzerınde wifi ve fazladan socketleri bulunmaktadır. Eğer sisteminizde eski bileşenleri de kullanma gibi bir niyetiniz varsa p8z77-pro almanız yararınıza olacaktır ama performans olarak ıkısıde bırbırıne yakın anakartlardır. Eğer Asus Rog serisi ekran kartı kullanıcaksanız daha iyi performans alabilmeniz için vgene yi tercih edin derim fakat p8z77 pro gibi bir anakartında kucumsenecek hıcbır tarafı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choiboungee -- 4 Aralık 2013; 0:58:27 >
  • Hocam i73770 düz asus gtx760oc ekran kartı ve 16gb corsair venegance +60gb corsair force gt ile bir sistem yapıcam h50 sıvı soğutma yeva akasa venom vodoo ve ful tover kasa ile bir sistem yapıcam açıkçası hala kararsızım v genemi p8z77v-pro mu :D
  • canello kullanıcısına yanıt
    Bence vgene yi full tower kasada kullanıcaksan sana extradan bir getirisi olmaz ama digerini kullanırsan olur. Bu dediğim görsellik açısından değil, socketleri kullanabilmen açısından. Hele ki vgene de 2 ekran kartı kullanirsan
    alttaki tek var olan slotuda iptal ediyor..
  • maxımus v geneyi ben kullanıyorum, slotlar az olsada yeterli, ama rog serisi çok performanslı kolay oc olan bir kart sorunsuz yani, eğer slı yada cros yapmayacaksan kesinlikle gene derim
  • Ya şimdi çok oc yapmöıcam ama oyun oynarım aralıksız 10-15 saat kadar oynadımıda biliorum arada 2-3 günde pc yi açık bırakıyorum kasada max hava akışı war 8 fanla + çift ekran kartı düşünmüyorum pek ama hangisi daha akıl karı olur birde bu seçenek war ASUS SABERTOOTH INTEL Z77 seçeneğim war bu 3 ü arasında gene oyundu indirmeydi müzikti hızlı kullanıcıyım öyle diyim birde grafik işleriyle urasıyorum daha diğerlerine göre trafiğe sebep olmucak desek daha doru olur hangisi iyidir? v geni2.el birtane 325tl ye buldum arkadaşlar 1 yıl garantili bu arada fiyatı iyimidir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.