Şimdi Ara

ASUS PA246Q P-IPS PANEL inceleme (Renklerin Efendisi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
4
Favori
19.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi bakalım, hayırlısı olsun. Elektronik şans işidir mottomuz vardır zaten, umarım bu sefer döner şansınız.
  • İlginç şeyler oldu paylaşayım bu durumdan ders alalım.
    Vatan Bilgisayar teknik servisi monitörü inceledi ve hiç bir sorun olmadığına karar verdi.
    Şu diyalog geçti Vatan bilgisayar teknik servis yetkilileri ve benim aramda.

- Monitörün sol tarafındaki aydınlatma normal, monitörün içerisinde florasan aydınlatmalar var. Yani monitörünüzde sorun yok.
    + Öyle olsa bile iadesini istiyorum, bir üst modeli ile ürünü güncelleyelim.
    - Üst modelde bu sorun çıktığında ne yapacaksınız o zaman iade edersiniz almam.
    + Ürünün orjinalinin böyle olduğunu düşünmüyorum, panel sorunu olduğunu aynı monitörün üst modelini kullanan arkadaşlara onaylattım.
    - Monitörde sorun yok ama iade alabiliriz, ister birebir değişim yapalım isterseniz üst modelin farkını ödeyerek üst modeli alın.
    + Karar verip sizi bilgilendireyim.

Sonrasında mağazaya girerek satış temsilcisi ile görüştüm. Birlikte PA238 Asus monitörü inceledik. Yanında tekrar tekrar monitörü açtım ve benim monitörümde olan sorunun olmadığını gördüm. Hoş satış temsilcisi ben henüz deneme yapmadan anlattıklarımdan "panel arızalı kesin" diyerek teknik servisten daha isabetli bir yorum yaptı.

Son durum; iade faturası kestirip bir modeli almak için (PA 246Q MrRendersson'ın kullandığı monitör) yeni bir %25 kampanyasını bekleyeceğim.

Son bir not : "Satış temsilcisi yeni yıl arefesi olması nedeniyle %25 kampanyalarının hafta sonları devam edeceği bilgisini verdi".

Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mynisan

İlginç şeyler oldu paylaşayım bu durumdan ders alalım.
    Vatan Bilgisayar teknik servisi monitörü inceledi ve hiç bir sorun olmadığına karar verdi.
    Şu diyalog geçti Vatan bilgisayar teknik servis yetkilileri ve benim aramda.

- Monitörün sol tarafındaki aydınlatma normal, monitörün içerisinde florasan aydınlatmalar var. Yani monitörünüzde sorun yok.
    + Öyle olsa bile iadesini istiyorum, bir üst modeli ile ürünü güncelleyelim.
    - Üst modelde bu sorun çıktığında ne yapacaksınız o zaman iade edersiniz almam.
    + Ürünün orjinalinin böyle olduğunu düşünmüyorum, panel sorunu olduğunu aynı monitörün üst modelini kullanan arkadaşlara onaylattım.
    - Monitörde sorun yok ama iade alabiliriz, ister birebir değişim yapalım isterseniz üst modelin farkını ödeyerek üst modeli alın.
    + Karar verip sizi bilgilendireyim.

Sonrasında mağazaya girerek satış temsilcisi ile görüştüm. Birlikte PA238 Asus monitörü inceledik. Yanında tekrar tekrar monitörü açtım ve benim monitörümde olan sorunun olmadığını gördüm. Hoş satış temsilcisi ben henüz deneme yapmadan anlattıklarımdan "panel arızalı kesin" diyerek teknik servisten daha isabetli bir yorum yaptı.

Son durum; iade faturası kestirip bir modeli almak için (PA 246Q MrRendersson'ın kullandığı monitör) yeni bir %25 kampanyasını bekleyeceğim.

Son bir not : "Satış temsilcisi yeni yıl arefesi olması nedeniyle %25 kampanyalarının hafta sonları devam edeceği bilgisini verdi".

Selamlar.

vatan bilgisayarda PA246Q var mı ki?? internet sitelerinde gözükmüyor.

• Şu an yok gelecek sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mynisan

Şu an yok gelecek sanırım.

gelecekse bende bekleyeyim. siz tahmin mi ediyorsunuz yoksa onlar mı söyledi geleceğini?
  • @mynisan arkadaşım hadi hayırlı olsun diyelim. Bende Neticeyi merakla bekliyorum.

@emreee85 arkadaşım eğer sende Asus PA246Q alacaksan sanada hayırlı olsun şuan vatan stoklarında gözükmüyor pcgold ta 1450tl kdv dahil fiyatı mevcut bilginize.
  • 1 aydır bende araştırıyorum bu monitörü ancak şu anda Türkiye'de stokta olan sadece 1-2internet sitesinde var hatırladığım kadarıyla biri negbil.com ne kadar güvenilir bir fikrim yok, diğer her sitede stokta yok gold pc dahil. Vatana yaklaşık 1aydır belli periyotlarda mesaj atıyorum onlarda ürün tedarik sürecinde gbi oto-cevap atıyorlar hala. diğer konuda asusun distribütörü(monitör) mersa sistem ise attığım mesajlara hiç bir cevap vermedi en azından ne zaman geleceğini hakkında yaklaşık bir cevap verebilirlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismmael

1 aydır bende araştırıyorum bu monitörü ancak şu anda Türkiye'de stokta olan sadece 1-2internet sitesinde var hatırladığım kadarıyla biri negbil.com ne kadar güvenilir bir fikrim yok, diğer her sitede stokta yok gold pc dahil. Vatana yaklaşık 1aydır belli periyotlarda mesaj atıyorum onlarda ürün tedarik sürecinde gbi oto-cevap atıyorlar hala. diğer konuda asusun distribütörü(monitör) mersa sistem ise attığım mesajlara hiç bir cevap vermedi en azından ne zaman geleceğini hakkında yaklaşık bir cevap verebilirlerdi

Sanırım ben şanslı olanlardanım çünkü Ben son Asus PA246Q almıştım pcgold tan Yakın zamanda tekrar tedarik ederler diye düşünüyorum sizde almayı düşünüyorsunuz sanırım hayırlı olsun.

• İnşallah ürünü tedarik edebilirlerse alıcam 26Kasımda netten baktım bostancıda var gözüküyordu bostancı vatana almaya gittim 1tane var dediler sonra ölü piksel oldugunu söyleyince yeni parti 1hafta içinde gelir dediler ancak hala gelcek
    Bu arada anladığım kadarıyla sorun mersa sistemde ürünü şuan için getirmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismmael -- 14 Aralık 2011; 23:47:18 >
  • @emreee85
    İadesini yapın hafta sonunu bekleyin dedi satış görevlisi. Bu cümleden çıkardım geleceğini :)
  • @mynisan bugun Bostancı vatandan aldım internet sitelerinde gözükmüyor ancak vatanı aradım bostancı şubesinde 4adet olduğunu sölediler istersen iadesini yapıp istediğin şubeye transfer edip alabilirsin
  • Bizi incelemesiz bırakmayın ama yahu, satın almak için aylardır karşılaştırma yapıp, bütçe ayarlamaya çalışanlar var burda
  • quote:

@mynisan bugun Bostancı vatandan aldım internet sitelerinde gözükmüyor ancak vatanı aradım bostancı şubesinde 4adet olduğunu sölediler istersen iadesini yapıp istediğin şubeye transfer edip alabilirsin

fiyatı ne kadardı?
    belki hafta sonu %25 indirim yapabilirler.
  • 1533tl ye aldım ancak vatanın %25indirimleri yaklasık %7-%8e denk gelio:) indirimden önceki fiyat 685$+kdv oluyor indirim gelince ürünün fiyatı 745$+kdv oluyor ama yinede 100-150liralık bir indirim oluyor.

benim bi önceki monitör p2350 ile karşılaştırmalı bir inceleme yapmam zor gibi durum itibari ile ancak frapsle oyun içi videolar koyabilirim yakın zamanda sanırım incelemesi az bulunan oyun performansı için yeterli olur
  • quote:

1533tl ye aldım ancak vatanın %25indirimleri yaklasık %7-%8e denk gelio:) indirimden önceki fiyat 685$+kdv oluyor indirim gelince ürünün fiyatı 745$+kdv oluyor ama yinede 100-150liralık bir indirim oluyor.

benim bi önceki monitör p2350 ile karşılaştırmalı bir inceleme yapmam zor gibi durum itibari ile ancak frapsle oyun içi videolar koyabilirim yakın zamanda sanırım incelemesi az bulunan oyun performansı için yeterli olur

Hayırlı olsun ismmael Benim dışımda başkalarının da Asus PA246Q hakkında yorum yapmaları önemli o yüzden izlenimlerini bizimle paylaşırsan seviniriz. Tekrar hayırlı olsun Başta gözlerin kamaşacak alışmak 1-2 gün sürüyor ondan sonra diğer monitöre bakmazsın

• bende aldım arkadaşlar. vatanda özel bir indirim vardı yine sözde %25. 1250 liraya geldi.
    önceki monitörüme oranla çok büyük ve parlak.

ilk önce ölü piksel testi yaptık bir tane çıktı. depodan bir tane daha getirdiler ve sorunsuzdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 15 Aralık 2011; 21:54:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

bende aldım arkadaşlar. vatanda özel bir indirim vardı yine sözde %25. 1250 liraya geldi.

ilk önce ölü piksel testi yaptık bir tane çıktı. depodan bir tane daha getirdiler ve sorunsuzdu.

Emre hayırlı olsun çok güzel fiyata almışın Sendende inceleme ve de yorum bekliyorum.

• Alan arkadaşlar hiç yorum yapmamış yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar
  • quote:

@mynisan bugun Bostancı vatandan aldım internet sitelerinde gözükmüyor ancak vatanı aradım bostancı şubesinde 4adet olduğunu sölediler istersen iadesini yapıp istediğin şubeye transfer edip alabilirsin

İadesini yaptım fakat ürün şu an 1650 tl 'den satılıyor. %30 hediye çeki kampanyası yapmışlar. Şimdi almalı mı almamalı mı diye düşünüyorum. Üstelik Worldcard limitim de doldu. Ben iyice patates oldum anlayacağın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

bende aldım arkadaşlar. vatanda özel bir indirim vardı yine sözde %25. 1250 liraya geldi.

Allah allah ben 15'ndie gittiğimde topkapı vatanda böyle bir kampanya yoktu???
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.