acıkcası üşendim denemedim biraz önce insane2 yi oynadım bi sorun yok akşam belgeselleri izledim dediğim gibi ghostin oluyor bi ara denerim artık senin kulladıgın player ve kodek ne acaba
işte demek istediğimde buydu... panel farkı, LED olmuş önemi yok... IPS PVA ler akıyor bu konuda... TN ler çok çok çok zayıf...
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
işte demek istediğimde buydu... panel farkı, LED olmuş önemi yok... IPS PVA ler akıyor bu konuda... TN ler çok çok çok zayıf...
Tabii ki IPS panelin yanında LED aydınlatmalı LCD'de olsa TN monitörlerin hiçbir şekilde sözün geçemez. IPS panelli bir monitörüün görüntü kalitesi yukarıda görülüyor zaten. PVA'lar da TN'e göre akıcı kalıyor ama yine IPS statüsüne erişemiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Arslan
acıkcası üşendim denemedim biraz önce insane2 yi oynadım bi sorun yok akşam belgeselleri izledim dediğim gibi ghostin oluyor bi ara denerim artık senin kulladıgın player ve kodek ne acaba
Ali hocam kusura bakma geç oldu cevabım biraz ama kullandığım player GomPlayer, kodek olarakda K-lite kodek paketi.
Evet genel performans olarak monitörü 1 haftadır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok sadece ikinci kullandığım monitöre artık bakamıyorum
Fiyat/Performans diyemiyoruz ama bu fiyatı verirseniz en iyi performansı alabilirsiniz mi diyoruz yani?
performansını beğeniyorum
quote:
Orijinalden alıntı: dusty
Fiyat/Performans diyemiyoruz ama bu fiyatı verirseniz en iyi performansı alabilirsiniz mi diyoruz yani?
hehe Bu cevabınıza kısmen evet diyorum çünkü Parayı verdikten sonra tabiki de performansı üst seviyede bir şey almanız kaçınılmaz. Fiyatının piyasadaki TN panel monitörlere göre fazla olması da gayet normal karşılayabiliriz. Önemli olan IPS paneller arasındaki kalitesi ve de performansı bana göre bu monitör tam bir fiyat performans monitörü şöyle ki en basit anlatımıyla IPS paneller içersinde kullandığı panel teknolojisinin ön harfinden az çok bunu çözebiliriz. p-IPS panel yani buradaki p harfi = performance anlamında kullanılmıştır. Daha yakından bakmak gerekirse Bu panel LG tarafından üretiliyor. panelin kod numarası "24"WS LG.Display p-IPS" Bu paneli kullanan monitörlerin fiyatlarını sizlere vereyim amazon fiyatlarını tabiki
NEC PA241W-SV : $1,163 NEC SpectraView 241 : £1,505 LaCie 324i : $1,149 NEC SpectraView Reference 241 : $1,623 Asus PA246Q : $499.99
şimdi fiyat farkı böyleyken ben bu monitöre fiyat/performans canavarı demesem ayıp etmiş olurum
daha iyisi var mı her zaman daha iyisi vardır Doğru soru bu fiyata daha iyisi var mı? Bu fiyata alabileceğiniz en yakışlı en kımıl kımıl en cıvıl cıvıl performanslı monitör BUDUR bence
quote:
Orijinalden alıntı: MrRendersson
quote:
hehe Bu cevabınıza kısmen evet diyorum çünkü Parayı verdikten sonra tabiki de performansı üst seviyede bir şey almanız kaçınılmaz. Fiyatının piyasadaki TN panel monitörlere göre fazla olması da gayet normal karşılayabiliriz. Önemli olan IPS paneller arasındaki kalitesi ve de performansı bana göre bu monitör tam bir fiyat performans monitörü şöyle ki en basit anlatımıyla IPS paneller içersinde kullandığı panel teknolojisinin ön harfinden az çok bunu çözebiliriz. p-IPS panel yani buradaki p harfi = performance anlamında kullanılmıştır. Daha yakından bakmak gerekirse Bu panel LG tarafından üretiliyor. panelin kod numarası "24"WS LG.Display p-IPS" Bu paneli kullanan monitörlerin fiyatlarını sizlere vereyim amazon fiyatlarını tabiki
NEC PA241W-SV : $1,163 NEC SpectraView 241 : £1,505 LaCie 324i : $1,149 NEC SpectraView Reference 241 : $1,623 Asus PA246Q : $499.99
şimdi fiyat farkı böyleyken ben bu monitöre fiyat/performans canavarı demesem ayıp etmiş olurum
daha iyisi var mı her zaman daha iyisi vardır Doğru soru bu fiyata daha iyisi var mı? Bu fiyata alabileceğiniz en yakışlı en kımıl kımıl en cıvıl cıvıl performanslı monitör BUDUR bence
İşte bu yorumu görmek istiyordum ben Teşekkür ederim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MrRendersson
quote:
İşte bu yorumu görmek istiyordum ben Teşekkür ederim.
Rica ederim
Oyun performansını gösteren bir video istiyorum ben
internetten alabıleceğimiz bır lınk varmı vatan hepsıburada vs... ve fıyat nedır:)
Fiyat biraz tuzludur. 1000 TL üzeri diyeyim, sen anla hocam
quote:
Orijinalden alıntı: diplomat61
internetten alabıleceğimiz bır lınk varmı vatan hepsıburada vs... ve fıyat nedır:)
Ben vatan bilgisayardan almıştım taksitle aldığım için 1500tl civarında bir ücret ödedim. Ama sonuncusunu ben almıştım. Stok durumlarını kontrol edip öyle alış veriş yapmanızı tavsiye ederim.
quote:
Oyun performansını gösteren bir video istiyorum ben
Peki en yakın zamanda bir yerden bir kamera çalıp video da eklemeye çalışırım
tabi 23' vversiyonu da düşünülebilir, fiyat olarak daha makul.
quote:
Orijinalden alıntı: Merl
tabi 23' vversiyonu da düşünülebilir, fiyat olarak daha makul.
Evet fiyat olarak 400-500tl civarında daha ekonomik farklı olarak 23" Asus ta p-IPS değil e-IPS panel kullanılmış 1.07 milyar renk değil 16.7 milyon renk gösteriyor. Brightness(max): 400cd/m2 değil 250cd/m2 1.1 inch daha ufak görüntü alanı sunuyor. Bunlar dışında gayet güzel bir monitördür. Asus PA246Q küçük kardeşidir diyebiliriz.
Yalnız işte o noktada e-ips panel yerine, uh-ips panel kullanan LG IPS236V-PN modeli daha cazip oluyor bence.
quote:
Yalnız işte o noktada e-ips panel yerine, uh-ips panel kullanan LG IPS236V-PN modeli daha cazip oluyor bence.
Aynen.. üstelik Lg den daha pahalı. Ben onu da p-ips zannediyordum; MrRendersson düzeltti.
İşlerim dolayısıyla konuyu pek takip edemedim arkadaşlar kusura bakmayın ve hala bir kamera bulmuş değilim Bu aralar müsaitim bir kamera bulursam video eklemeyi düşünüyorum.