Şimdi Ara

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★ (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
19
Favori
72.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de benzer bir durum yaşadım son iki günde;

Cihazımda %70 şarj mevcut iken bir işlem dolayısıyla yeniden başlatmak istedim ve o andan itibaren hiçbir şekilde açılmadı. Daha önceden kamerada toz birikmiş, şarj kablosu bozulmuş idi.

Dün Asus'a cihazı bıraktım, bugün aradılar ve;

- Anakartı ücretsiz,
    - Kamera camının değişimini ücretsiz,
    - Şarj giriş panelini 70 + 70 (yedek parça+ servis) TL'ye
    - Şarj kablosu onarımını 20 TL

olmak üzere toplam 160 TL'ye yapacaklarını belirttiler. Ancak yedek parçaların ulaşması en az 20-30 günü bulacakmış ve anakart değiştiğinden IMEI eşleştirme işlemini gerçekleştirmek gerekecekmiş.

Cihazın bir şekilde onarılacağına mı sevinsem, daha benzer ne gibi sorunlarla karşılaşacağıma mı endişelensem bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TarıkZiyad

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de benzer bir durum yaşadım son iki günde;

Cihazımda %70 şarj mevcut iken bir işlem dolayısıyla yeniden başlatmak istedim ve o andan itibaren hiçbir şekilde açılmadı. Daha önceden kamerada toz birikmiş, şarj kablosu bozulmuş idi.

Dün Asus'a cihazı bıraktım, bugün aradılar ve;

- Anakartı ücretsiz,
    - Kamera camının değişimini ücretsiz,
    - Şarj giriş panelini 70 + 70 (yedek parça+ servis) TL'ye
    - Şarj kablosu onarımını 20 TL

olmak üzere toplam 160 TL'ye yapacaklarını belirttiler. Ancak yedek parçaların ulaşması en az 20-30 günü bulacakmış ve anakart değiştiğinden IMEI eşleştirme işlemini gerçekleştirmek gerekecekmiş.

Cihazın bir şekilde onarılacağına mı sevinsem, daha benzer ne gibi sorunlarla karşılaşacağıma mı endişelensem bilemedim.

ne kadardır cihazı kullanıyorsun hocam ne kadar sonra çıkıyor bu sorunlar istatistik çıkarmak lazım

• Beyler olumlu cevap alan arkadaşlara hayırlı olsun:-) Koray sana gelince gercekten bende gicik oldum sana farkli davranmalarina:'( ama bence seninkini de kabul edecekler sonunda!
    Yani benim cihazda simdiye kadar bu tip bir ariza olmamasina karsin endiseleniyorum ciddi ciddi! Nerdeyse herkeste bir problem cikti! Her an arizalanabilir diye dusunuyorum! Cok ta memnunum cihazdan ama elden cikarsam mi diye dusunmuyor degilim hani!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Asus padfone 2 veya htc one arasında kaldık.
    Hangisini alalım çok acil yardım.

Yani padfone 2 telefonu htc´den eksik kalır yanı varmı ?

Padfone 2 telefonunun şarjı ne kadar gidiyor ?
    En önemlisi şarj bizim için aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waskomnl -- 17 Nisan 2013; 19:04:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MayDay_

Beyler olumlu cevap alan arkadaşlara hayırlı olsun:-) Koray sana gelince gercekten bende gicik oldum sana farkli davranmalarina:'( ama bence seninkini de kabul edecekler sonunda!
    Yani benim cihazda simdiye kadar bu tip bir ariza olmamasina karsin endiseleniyorum ciddi ciddi! Nerdeyse herkeste bir problem cikti! Her an arizalanabilir diye dusunuyorum! Cok ta memnunum cihazdan ama elden cikarsam mi diye dusunmuyor degilim hani!

Ben de ona anlam veremedim kardesim.
    Cenabetlik bende galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu Aralık ayından bu yana kullanıyorum. Bir arkadaşımla birlikte aldık. Onda bu sorunların hiçbiri çıkmadı.

Kamera 2-3 ay sonra toz almaya başladı. Yurtdışından da bu konuda birçok sorun yaşayan var. "Padfone 2 camera dust" googlelarsanız göreceksiniz. Telefonun arka kapağını açıp temizlemek istedim ancak lensi temizlemek için gövdenin açılması gerekiyor. Aşağıdaki videoda bunu yapan bir arkadaş var;

http://www.youtube.com/watch?v=M7v9bJdko14

Bence genel bir istatistik oluşturmak yanlış olur. Bu iş biraz da şans meselesi. Neticede sorunsuzca konuşan birçok kişi var. Ben cihaz onarıldıktan sonra bir şans vermeyi düşünüyorum çünkü gerçekten birçok anlamda çok kullanışlı ve en iyi özelliklere sahip.

• Arkadaşlar cihazın herswyini pc nasıl yedek alabiliriz. Servise vericem. Sonra nasıl geri yüklerim?

• padfone 2 cihazımı sattığımdan araç tutacağı ve araç şarj cihazı atıl kalmıştır.Hiç kullanılmamış olarak kutusu ile birlikte teslim edilecektir.

http://forum.donanimhaber.com/m_74270938/f_//tm.htm#74270938
  • quote:

Orijinalden alıntı: akademici

padfone 2 cihazımı sattığımdan araç tutacağı ve araç şarj cihazı atıl kalmıştır.Hiç kullanılmamış olarak kutusu ile birlikte teslim edilecektir.

http://forum.donanimhaber.com/m_74270938/f_//tm.htm#74270938

Keşke önceden haberim olsaydı bende Tayvan'dan getirtmiştim 150 TL'ye... üstelik çok yakınmışız Kocaeli - Çayırova'dayım... peki elinizde orjinal OTG kablosu veya Flip Cover var mıydı?
  • pm gönderildi

• Telefonu açılan varmı?
    Buda bana ders olsun. İlk defa internet yoluyla birinden birsey aldım başımıza gelmedik kalmadı. Verilen sözler edilen yeminler üç kuruşluk şey için satılan karakterler. Yazık vallahi yazık ne aldiklarinizla yada caldiklarinizla kimse zengin olmaz bir calarsin 5 kaybedersin. Allah in kanunu bu. Allaha inanmiyorsan doğanın kanunu bu.

• Merhaba arkadaşlar, dün itibariyle ben de Padfone 2ciler arasına katıldım.
    Bir arkadaşıma İtalyadan getirttim telefonu.
    Dün elime ulaştığında açıp senkronizasyonumu yaparken firmware upgrade uyarısı geldi ve update ettim.

O sırada kameraya baktığımda görüntü alabiliyordum fakat firmware upgrade sonrası cihaz restart olduktan sonra
    kamera uygulamasına girdiğimde görüntü alamadığımı farkettim. (Başka kamera uygulamalarıyla denediğimde sadece Ön kameradan görüntü alabiliyorum)

Italya Saturn mağazasında global garantisi var diye satılan cihazın bugün Asus Türkiyeyi aradığımda global garanti kapsamında olmadığını öğrendim.

22/04/2013 tarihli WWE_10.4.15.1 güncellemesi sonrası (ya da öncesi) kamera sorunu yaşayan başka arkadaş var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustivar

Merhaba arkadaşlar, dün itibariyle ben de Padfone 2ciler arasına katıldım.
    Bir arkadaşıma İtalyadan getirttim telefonu.
    Dün elime ulaştığında açıp senkronizasyonumu yaparken firmware upgrade uyarısı geldi ve update ettim.

O sırada kameraya baktığımda görüntü alabiliyordum fakat firmware upgrade sonrası cihaz restart olduktan sonra
    kamera uygulamasına girdiğimde görüntü alamadığımı farkettim. (Başka kamera uygulamalarıyla denediğimde sadece Ön kameradan görüntü alabiliyorum)

Italya Saturn mağazasında global garantisi var diye satılan cihazın bugün Asus Türkiyeyi aradığımda global garanti kapsamında olmadığını öğrendim.

22/04/2013 tarihli WWE_10.4.15.1 güncellemesi sonrası (ya da öncesi) kamera sorunu yaşayan başka arkadaş var mıdır?

Bir önceki mesajımda 22/04/2013 tarihli WWE_10.4.15.1 güncellemesi sonrasıkamera sorunu yaşadığımı söylemiştim fakat
    az önce firmware'imi V10.4.12.24 olarak downgrade edebildim.

Ama Camera Firmware version : 50168 olarak kaldı onu downgrade edemedim.
    Camera Firmware versiyonu 50168 olan ve arka kameranın çalıştığını teyit edebilecek olan kimse var mı?

• Son gelen guncellemede Kamera ve Station versiyonlari degismiyor sadece telefona update geldi. Kamerada bir problem yok.
    Bu arada herhangi bir degisiklik farkeden oldu mu? Bana sanki batarya performansinda hissedilir derecede bir iyilesme olmus gibi geldi.
  • Yanıtlayanlara teşekkürler.
    Sanırım ben de Padfone donanım kurbanları arasına girdim, cihazı ilk açtığımda kamera açıldı fotoğraf çekerken takıldı,
    sonra da geri gelmedi.

Servise teslim etmekten başka çare yok gibi görünüyor şu anda.

Sıfır kutusundan ürünü çıkartıp sorunla karşılaşmak can sıkıcı, global garantisi var diye alıp garanti kapsamında olmadığını öğrenmek daha da can sıkıcı.

Bu arada ek bilgi olarak şunu verebilirim, dökümanlarda her ne kadar downgrade yapılamıyor denilse de "Recovery mode"da başlatarak telefona attığınız
    ASUS tarafından sunulan (SKU uymak kaydıyla) her hangi bir versiyon firmware'i yükleyebiliyorsunuz.
  • mrb arkadaşlar. internet üzerinden padfone 2 için OTG kablo alan ve kullanan varsa linkini verebilirmi acaba. internetten alacağım için riske girmek istemiyorum. kesin çalışan varsa alacağım.

birde padfone2 asus transformer ın klavyesi ile uyumlumu acaba, bilen varmı ?

hayırlı günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cceviz -- 26 Nisan 2013; 15:42:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cceviz

mrb arkadaşlar. internet üzerinden padfone 2 için OTG kablo alan ve kullanan varsa linkini verebilirmi acaba. internetten alacağım için riske girmek istemiyorum. kesin çalışan varsa alacağım.

birde padfone2 asus transformer ın klavyesi ile uyumlumu acaba, bilen varmı ?

hayırlı günler...

Padfone2 bu klavyelerle uyumlu değil. Dock kısmı uymaz.

• Arkadaslar,
    Cezam bitti. Bir miktar yardirmistim burada asusa Hasan'a falan.
    Bu sebeple ceza aldım.
    Neyse asıl konu şu.
    Ben yeni alacakların yerinde olsam bu telefondan uzak dururum.
    Htc one veya s4 almanızı tavsiye ederim.
    Hersey yolunda giderken problem yok.
    Ancaaaaaak, eğer arıza yaparsa yanarsınız.
    Bakın benimle beraber 5 kisi olduk anakartı yanan. Ben 3 aydır kullanamıyorum telefonumu.
    Resmen rezil olduk.
    Bir daha tövbe ettim garantisi olmayan birşey almam.
    Ve tövbe evime asus ürünlerini sokmam.
    En sevdiğim markadan mahrum kalmak kendime bir nevi ceza ancak kararım kesin.
    Asus turkiye bizi cok yalnız bıraktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasusxx1975

Arkadaslar,
    Cezam bitti. Bir miktar yardirmistim burada asusa Hasan'a falan.
    Bu sebeple ceza aldım.
    Neyse asıl konu şu.
    Ben yeni alacakların yerinde olsam bu telefondan uzak dururum.
    Htc one veya s4 almanızı tavsiye ederim.
    Hersey yolunda giderken problem yok.
    Ancaaaaaak, eğer arıza yaparsa yanarsınız.
    Bakın benimle beraber 5 kisi olduk anakartı yanan. Ben 3 aydır kullanamıyorum telefonumu.
    Resmen rezil olduk.
    Bir daha tövbe ettim garantisi olmayan birşey almam.
    Ve tövbe evime asus ürünlerini sokmam.
    En sevdiğim markadan mahrum kalmak kendime bir nevi ceza ancak kararım kesin.
    Asus turkiye bizi cok yalnız bıraktı.

Daha geçen hafta yurtdışından aldığım cihazımı bugün sabah kamerası çalışmadığı için ASUS servisine götürdüm ve
    öğleden sonra anakartında sorun olduğu ile ilgili geri dönüş yaptılar ve değişim için 620 TL ücret talep ettiler.

İş satışa gelince Global olan ama destek konusunda globallikten yoksun olan ASUS ve SATURN'den kesinlikle
    yurtdışı alışverişi yapmamanızı tavsiye ediyorum.

Sorunu biran önce bir şekilde halledip ürünü elimden çıkartmaktan başka birşey düşünemiyorum şu anda.

• arkadaşlar cşhazım yaklaşık bir aydır kapalı..pasaport kaydı için yardımmcı olabilecek bi kardeşimiz varmıdırr..:(
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.