Şimdi Ara

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★ (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
19
Favori
72.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Padfone Infinity, Türkiye'ye gelirse ya da İstanbul bilişim getirirse sizce alayım mı? Padfone 2 biraz sorunluymuş sanırım. Acaba PF Infinity 'de düzelmiş midir?

Bir de Taiwan'dan gelen Padfone'lar Türkiye'de garantisiz mi?
  • Arkadaşlar ne yaptınız cihazları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcaner35 -- 30 Mayıs 2013; 6:52:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcaner35

Arkadaşlar ne yaptınız cihazları. Kayıt dışı olanlar ve bozulanlar...benimki servisde bekliyoruz. Hasan ne oldu bu arada

Benimki de kabul edildi sonunda.
    Serviste şu anda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasusxx1975

quote:

Arkadaşlar ne yaptınız cihazları. Kayıt dışı olanlar ve bozulanlar...benimki servisde bekliyoruz. Hasan ne oldu bu arada

Serviste şu anda.

Hayırlı olsun,

Benim de cihazım şu anda serviste 620 TL anakart değişim ücreti talep ettiler.
    mh@asus.com'a mail attım fakat henüz bir sonuç alabilmiş değilim. 48 saat içinde geri dönüş yapılacağı söylendi henüz ilk 24 saati tamamladım.

Süreci nasıl işlettiğinizi kiminle, nereyle hangi e-posta adresi ya da telefon numarasıyla irtibata geçtiğinizi söyleyebilirseniz
    hem bana,hem benim gibi sorun yaşayan ya da yaşayacak arkadaşlara yardımcı olacaktır.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustivar

quote:

quote:

Serviste şu anda.

Hayırlı olsun,

Benim de cihazım şu anda serviste 620 TL anakart değişim ücreti talep ettiler.
    mh@asus.com'a mail attım fakat henüz bir sonuç alabilmiş değilim. 48 saat içinde geri dönüş yapılacağı söylendi henüz ilk 24 saati tamamladım.

Süreci nasıl işlettiğinizi kiminle, nereyle hangi e-posta adresi ya da telefon numarasıyla irtibata geçtiğinizi söyleyebilirseniz
    hem bana,hem benim gibi sorun yaşayan ya da yaşayacak arkadaşlara yardımcı olacaktır.

Teşekkürler.

destek@asus.com adresine aşağıdaki e-postayı gönderdim:

18 Nis 2013 tarihinde 13:41 saatinde, ASUS Müşteri Hizmetleri <destek@asus.com> şunları yazdı:

Merhaba;

Cihazınızı servisimize göndermeniz durumundan inceleyerek bilgi paylaşacağız. Arkadaşlarınızın cihazları için servis yetkililerimiz gerekli bildirimi yapmıştır. cihaz incelendikten sonra tarafınıza bildirim yapılacaktır.

Saygılarımızla,
    ASUS Müşteri Hizmetleri

APAC Region
    RC-TR Istanbul
    destek@asus.com
    support.asus.com
    Tel : +90.216.524.30.00
    Fax : +90.216.481.83.80
    Address : Alemdağ Cad. Masaldan İş Mrk. C Blok D:1 Kısıklı/Üsküdar/İstanbul
    Tel : +90.216.524.30.00
    Fax : +90.216.481.83.80
    Address : Alemdağ Cad. Masaldan İş Mrk. C Blok D:1 Kısıklı/Üsküdar/İstanbul
    ASUSTeK COMPUTER TURKIYE
    Inspiring Innovation – Persistent Perfection

Sent: Wednesday, April 17, 2013 4:49 PM
    To: ASUS Müşteri Hizmetleri
    Subject: Re: Padfone2 hakkında.

Sayın yetkili,

Bir yanlışlık olmalı diye dusunuyorum.

Bakın. Aynı yerden aldığımız diğer iki arkadasın telefonlari da lokal garantili idi. (isvicre)

Ama kendilerine, aşağıdaki asusun mesajı gereği garanti kapsamında işlem yapılacağı söylendi.

Benim de aynı kapsama girmem gerekmiyor mu?

[Announcement] PadFone 2 consumer message
    2013/03/22
    Recently there have been the small part PadFone 2 consumers use the situation can not boot, after thorough testing, we found that a small part of the compatibility problem PadFone 2 old software and memory (eMMC), although only a small part of the machine with this problem, but in order to enable consumers to experience the ease of use, Asus decided to comprehensive free replacement parts (ASUS update software) was in mid-February for consumers purchased on February 28. Please consumers on June 30 call 0800-093456, toll-free service appointment for you, once again thank you for your support and love Asus.
    Kendilerine gelen eposta bana gelir gelmez orijinalini size ileteceğim.

Arkadasıma gelen e posta aynen bu sekilde:

Merhaba Rasim Bey, Cihazınızla ilgili yurt dışı yazışmalarımız sonucu ücretsiz onarımı konusunda karar ile sonuçlandırdık, cihazınızı tekrar servisimize gönderebilirsiniz, şuan için elimizde yedek parça olmadığından bir süre bekleyecektir ve anakart değişimi sonucunda imei numarasıda değişeceğinden imei kayıt işlemini sizin yaptırmanız gerekmektedir. İyi günler dileriz. Mustafa CEVİZAPAC Region RC-TR Istanbul

Sizin tarafinızdan gelen epostalarda devamlı cihazınız lokal garantilidir deniliyor. Bunu zaten biliyorum. Benim bahsetmek istediğim husus telefonlar asus global ile yapılan yazışmalar sonunda garanti kapsamına alınıyor.

Tarafıma bilgi verilmesi hususunu

Saygılarımla

Arz ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasusxx1975 -- 2 Mayıs 2013; 15:34:12 >

• Otg kablosunu taktım fare çalışmadi. Nedendir acaba. Ayarı felan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: sensationcnr

Otg kablosunu taktım fare çalışmadi. Nedendir acaba. Ayarı felan varmı

valla ben s3 ün otg kablosunu denedim, ayrıca ucuz çin malı birtane otg kablo ile de denedim. ikisi ile de takar takmaz klavye ve fare çalıştı. belki senin fareyi desteklemiyor olabilir. başka fare ile de denedinmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

Merhaba,

Padfone Infinity, Türkiye'ye gelirse ya da İstanbul bilişim getirirse sizce alayım mı? Padfone 2 biraz sorunluymuş sanırım. Acaba PF Infinity 'de düzelmiş midir?

valla ben Taiwan dan getirttirdim ulusal garantisi var. bir sıkıntıda yok. taş gibi kullanıyorum. ama bu forumda baya bi sıkıntı yaşayan arkadaşlar var. artık ilk çıkan serilerindemi sorun vardı bilmiyorum.
  • Merhaba arkadaşlar. telefonun için de garmin diye bir program var. telefonun hafızasında kendine 2gb lık ayrı bir bölüm açmış hayvan gibi yer kaplıyor. bundan nasıl kurtulabilirim acaba ? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cceviz

quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

Merhaba,

valla ben Taiwan dan getirttirdim ulusal garantisi var. bir sıkıntıda yok. taş gibi kullanıyorum. ama bu forumda baya bi sıkıntı yaşayan arkadaşlar var. artık ilk çıkan serilerindemi sorun vardı bilmiyorum.

Bir inceleme yapabilir misin? Karşılaştırma?
  • SKU değiştirmen lazım sanırım. ASUS'sun sitesinden bakarsan Tayvan için yayınladıkları versiyonlarda Garmin ve Tayvan haritası var. WW ile başlayan firmware'i yüklersen kurtulursun. Fakat bu işlemi yapan bir çok kişide rehber problemleri çıktı diye hatırlıyorum..
  • Arkadaşlar,
    servisten telefonunu alan var mı?
  • zamaninda asus p525 arizalanmisti servise vermistim 3 ay beklemistim :D sonra yeni telefon vermislerdi ama acmadan hic satmistim. biraz gec geliyor servisten
  • Onarım durumu sorgulama'da BEKLEMEDE görünüyor benim cihaz.
    Bugün aradım ve parçanın geldiğini ve cihazın işleminin devam ettiğini pazartesi günü sonlanabileceğini söylediler.
  • quote:

Onarım durumu sorgulama'da BEKLEMEDE görünüyor benim cihaz.
    Bugün aradım ve parçanın geldiğini ve cihazın işleminin devam ettiğini pazartesi günü sonlanabileceğini söylediler.

ben de aradım ama bugun kapalıymış.
    p.tesi bir arayıp sorayım durumu. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasusxx1975 -- 12 Mayıs 2013; 1:25:29 >
  • ARKADAŞLAR,
    bana mesaj geldi. telefonunuz hazır. gelip alabilirsiniz diye.
    yalnız bana mesajla gelen tra numarası bana ait değil. muhtemelen başkasının telefonu hazır. yanlışlıkla bana gönderdiler.
    son iki rakamı 47 olan bana pm atsın.
  • sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcaner35 -- 30 Mayıs 2013; 6:53:13 >
  • quote:

Bunlar bizim telefonları karıştırırlar

Caner,
    Sen de bir arayıp kontrol ettirir misin?

• quote:

quote:

Caner,

Ben telefonumu bugün ASUS servisine gidip teslim aldım darısı sizin başınıza :)
  • quote:

quote:

quote:

Caner,

Ben telefonumu bugün ASUS servisine gidip teslim aldım darısı sizin başınıza :)

Vaaaaay.
    Hayırlı olsun kardesim.
    İçindeki bilgiler gitmiş mi?

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.