Şimdi Ara

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★ (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
19
Favori
72.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asuspadfonecu

quote:

Orijinalden alıntı: bcaner35

Benim cihaza nijerya dan talip varsa ne yapsak ki

Aman hocam sakın , Nijeryaysa dolandırıcıdır. Bursada işin içindemi?

Bursa ne alaka anlamadım.
    paypal hesabınızı parayı yatıyarımsonra ptt posta ile gönder diye yazmış ingilizce bana da garip geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Benim cihaza nijerya dan talip varsa ne yapsak ki

Aman hocam sakın , Nijeryaysa dolandırıcıdır. Bursada işin içindemi?

Bursa ne alaka anlamadım.
    paypal hesabınızı parayı yatıyarımsonra ptt posta ile gönder diye yazmış ingilizce bana da garip geldi

Türkiyede gümrük prosedürlerini bildiklerinden Bursada bir adres veriyorlar. Dolandırıcı hocam tipik aman ha parayı elden cash bile alsanız Nijeryalılardan uzak durun. Zaten 1-2 cevap yazsanız paypal çalışmıyor bankadan parayla göndericem siz kargoyu yapın mal elime geçince banka size onay verecek tarzı mail atıp Banka dekontu falan göndericektir. :)

• Arkadaşlar benimki gps e baglanmiyor artik.
    Bazen sinyal buluyor baglaniyor ama genelde hic sinyal bulamiyor. Acaba ayni sorunu yasayan varmi ?

• Merhabalar

Sizleri bir konu hakkında uyarmak istiyorum. burada satış yapan "asuspadfonecu" 'dan 2 adet 64GB'lık padfone 2 satın aldım.
    Telefonların kayıtlı oldugunu ve telefonun türkiyede garantisinin oldugunu herhangi bir sorun olmadıgını yazışmalarımızda söyledi.
    Telefonlar 04.04.2013 tarihinde kapandı.kendisiyle defalarca mailleşmeme ragmen hiç bir sonuç alamadım. para iadesi yapacagım diyerek haftalarca oyaladı. Sadece güzel ve kibar bir şekilde maillere cevap vererek oyalıyor başka bir şey yok. Seri numarasından Türkiye Asus'a garanti sorgulattım ve bana şunu söylediler. Garantide cihazın alındıgı ülke farkettigi gibi alındıgı magaza bile farkediyor. Malesef cihazınızın türkiyede garantisi yok. sadece o magazada garantisi var. Sonuç olarak kendisinin nasıl bir satıcı oldugu ortada. Aşağıya elimdeki tüm bilgilerini yazıyorum.

[size=5]Lütfen dikkatli olun !!!

Donanım Haber Nick Name : asuspadfonecu
    Sanal Pazar Nick Name : eggtuning
    Gerçek adı : Ertuğrul Guven
    Tel : 0 532 286 36 10
    Mail adresi: eggtuning@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artur_2929 -- 25 Mayıs 2013; 19:35:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: artur_2929

Merhabalar

Sizleri bir konu hakkında uyarmak istiyorum. burada satış yapan "asuspadfonecu" 'dan 2 adet 64GB'lık padfone 2 satın aldım.
    Telefonların kayıtlı oldugunu ve telefonun türkiyede garantisinin oldugunu herhangi bir sorun olmadıgını yazışmalarımızda söyledi.
    Telefonlar 04.04.2013 tarihinde kapandı.kendisiyle defalarca mailleşmeme ragmen hiç bir sonuç alamadım. para iadesi yapacagım diyerek haftalarca oyaladı. Sadece güzel ve kibar bir şekilde maillere cevap vererek oyalıyor başka bir şey yok. Seri numarasından Türkiye Asus'a garanti sorgulattım ve bana şunu söylediler. Garantide cihazın alındıgı ülke farkettigi gibi alındıgı magaza bile farkediyor. Malesef cihazınızın türkiyede garantisi yok. sadece o magazada garantisi var. Sonuç olarak kendisinin nasıl bir satıcı oldugu ortada. Aşağıya elimdeki tüm bilgilerini yazıyorum.

[size=5]Lütfen dikkatli olun !!!

Donanım Haber Nick Name : asuspadfonecu
    Sanal Pazar Nick Name : eggtuning
    Gerçek adı : Ertuğrul Guven
    Tel : 0 532 286 36 10
    Mail adresi:

Sağolun hocam, size defalarca anlattım kayıtlarla bir alakam olmadığını ve dolandırıldığımı üstelik adamın Yeniköy Türkcell İşlem Merkezi olduğunu. Kayıt paralarınıda aldığım anda iade edeceğimi belirttim, istediğiniz gibi ifşa edebilirsiniz ben buradayım. Açın 4.sayfadan itibaren bu konuyu okumaya başlayın bu satışlarla alakalı, burdaki insanları daha hızlı telefon sahibi yapmak için elimden geleni yaptım. Kayıt olayınında benle alakası olmadığını her sattığımda söyledim. Nerden bilebilirdim ki Turkcell'in bayisi olmak için teminat mektubu verebilecek adamların böyle yapacağını. Ben ekonomik sıkıntıdan dolayı kendi cihazımı dahi satmama rağmen yinede bu konuya yazdım, yazarım.

Son olarak kimseye cihazı satarken Türkiye garantisi var diye kandırmadım, burada forumda Türkiye garantisi olduğunu söylediklerini söyledim. Buna rağmen temin ettiğim cihazlarda arıza çıkanları Türkiye servisi ücretsiz olarak tamir etti. Sahipleride bu konuda yazdılar veya görürse belki yazacaklardır. Cihazı satarken AB garantisi olduğunu söyledim, yine burada benden cihaz alan ve aldığı andan itibaren 1 ay içinde sorun çıkan padfonelarıda aldığım yerden yenisiyle değişimini sağladım. Hatta kendi satmadığım cihazlar için dahi yardımcı olmaya çalıştım ve elimden gelirse bundan sonrada olurum.

Sizdende tek ricam Münir abinin numarasını ve adını silmeniz, adam bana yardımcı olmak için gelen cihazları teslim etmekten başka bir şey yapmadı. Benim numaram hepsi kalsın zaten herkes biliyor hiçbir gocuntum yok. Yaşadığım sürecede aynı numarayı kullanmaya devam edeceğim her zaman arayabilirsiniz.

Bu arada bana küfür dahi etseniz, Yağız denen üçkağıtçıdan kayıt paralarını ne zaman alırsam o an tüm parayı anında hesabınıza göndereceğimi bilmenizi isterim.
    Selamlar

• Arkadaşlar viber da sesim hiç gitmiyor karşı tarafa. Ancak karşı tarafın sesi geliyor bana.

Sizlerdede aynı sorunu yaşayan varmı acaba ?
  • 4700TL vermiş 2 cihaz almışım. 200TL kayıt parası umrumda degil. Telefonlar kapanalı tam 2 ay oldu. ben 2 aydır size iyi niyetle yaklaştım ha bugün ha yarın halledecek dedim. Dogrudur dolandırılmış olabilirsiniz. Ben sizinle ticaret yapıyorum. Sizi bilirim. 2 aydır magdur oluyorsam bir yerde yanlışlık var demektir. Salak yerine konmanın anlamı yok.

Ayrıca yazdıklarınıza karşılık bir mesaj paylaşmak istiyorum.
     ★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★

• quote:

4700TL vermiş 2 cihaz almışım. 200TL kayıt parası umrumda degil. Telefonlar kapanalı tam 2 ay oldu. ben 2 aydır size iyi niyetle yaklaştım ha bugün ha yarın halledecek dedim. Dogrudur dolandırılmış olabilirsiniz. Ben sizinle ticaret yapıyorum. Sizi bilirim. 2 aydır magdur oluyorsam bir yerde yanlışlık var demektir. Salak yerine konmanın anlamı yok.

AB içerisinde garantisi olduğunu söylüyorum, ayrıca Asus Türkiye teyid etti burda da defalarca paylaşıldı hocam. Dediğim gibi cihaz temin ettiğim arkadaşlardan sorun yaşayanlarda ücretsiz şekilde Asus Türkiye servisinde tamir ettirdiler. Hatırladıklarımdan birisi kingofthebakkals idi sanırım. Ayrıca sorun yaşadınız, Asus Türkiye kabul etmedide AB garantisi için yardımcı mı olmadım? Benden bu konuda yardım talep etmediniz ki.
    Kayıtlar konusunda da olan ortada ben haksızım ama dolandırıldığımı söylüyorum. Millet kayıt için cüzi rakamlar verirken, burdaki Hasan bey denen şahıs bedavaya yaparken ben kayıt başına 130lira para verdim. Geride almak için tehdit ediyorum, vereceğim diyor cevap vermiyor oyalıyor. Bende haliyle sizi oyalamış oluyorum. Çıkartıp cebimden vereyim imkanım olsa ama ekonomik sıkıntı yüzünden kendi cihazımı sattım diyorum onuda bu forumdan arkadaş aldı inanmazsanız sorabilirsiniz. O paraların benim cebime girmediğine emin olun, ama olursa imkanım ilk sizin iadenizi yapmaya çalışacağım.

Son olarak ticari olarak istediğiniz kadar kötüleyin ben buraya geldiğim günde telefon satıcısı değildim, amacım ticaret yapmak değildi. Eskiden kalan bağlantılarımıda kullanarak asla alamayacağım bir telefona başkalarına alabilecekleri zamandan daha erken zamanda telefon temin ederek sahip olabilmekti. Onuda zaten tekrardan satmak zorunda kaldım. Telefonları temin ederkende elimden geleni yaptığımı düşünüyorum, takdir sizin. Sıkıntı çıkanlarda da elimden geleni yaptım. Benim satmadıklarımda dahi yardımcı olmaya çalıştım. Bundan sonrada aynı şekilde yardımcı olmaya devam edeceğim. Tüm irtibat bilgilerim ortadadır hiçbir yere kaçmıyorum. Gelip hırsını benden çıkartmak isteyen varsa da Türkiyeye geldiğimde adres veririm isteyen istediğini yapsın.
    Kısmen sorumlusu olsam da benim imkanlarım dahilinde olmayan olaylardan dolayı bu kadar kolay suçlanacak isem isteyen gelsin dövsün, isteyen yüzüme tükürsün ama kayıt olayı elimde değildi. Forumun en başlarındaki sayfalarından itibaren okursanız anlayacaksınız. Hatta ben bu konuda garanti vermediğim için başta bir çok arkadaş kayıt garantili Hasan beyden cihaz alıp sonunda yine aynı şeyle karşılaştılar.

Ben açıklama yaparak ne sıyrılmaya çalışıyorum ne de başka bir şey, şu an sizinde bildiğiniz gibi tek yapabileceğim kayıtların iadesi için parayı alıp size ulaştırmak. Alamazsamda imkanım olduğu an cebimden öderim. Turkiyede olsam gidip adamın kafasına çökecem ama telefonla ancak oyalanıyorum sanırım. Bunun karşılığında da sizi oyalıyorum zannediyorsunuz, bundan bende rahatsızım fakat elimden gelen budur. Varsa başka öneriniz onuda yapmaya hazırım.
    Selamlar

• Ya Ertuğrul kardeş telefonu kayda gittim kaydı yapılmış sonra silinmiş dediler. Eski kaydı kaldirttim şimdide tekrar kayıt yaptırcam.. Salak gerizekalı bankacı kızdan baskasinin adına yatırdı parayi ikinciye birdaha yatırdim. Devlette parayi gerivermiyo.. Kayıt parası şimdilik oldu 230 tl.. İki aydirda kapalı..
    Simdi magdur olan biziz.bahanen olabilir.bu seni hakli yapmaz..ne zorluklarla yaptiginda beni ilgilendirmez. Soze bakilir icraata bakilir. Musterilerini taniyorsun bu insanlar magdur.oyke yada boyke sebebide sensin. Duzeltmekte sana duser.bu insanlar senjn verdigun sozlere guvendi bilmem kac mikuon dolarlik bayisi olanlar degil.

• Amerikadayım, ne 4G ne 3G çekiyor. 4.5 ay burada edge bağlantıyla takılıcam ya

Neden hep farklı frekans seçiyorsunuz aq, bütün dünya seçsin bişey onu kullanın. Aynı şey şimdi s4'te de var. 4G 8 exynos modeliyle çalışmıyor. 3G çalışıyor sanırım ama neden yani?? Adamlar da o yüzden snapdragon mdoelini getiriyor. Sadece internette var exynos modeli.
  • gps olayı kullandığınız programa bulunduğunuz ülekeye göre değişiyor bu cihazda. türkiyede google maps gibi programlar çok zor bağlanırken, amerikada 5 saniye sürmüyor bağlanması. Türkiye'de de gps essentials ı açıyorum 5 saniyede bağlanıyor ve hemen maps e geçiyorum ve bağlı kalıyor bu geçişte ve kullanmaya başlıyorum. HTC sensation kullanıyordum öncesinde böyle birşey yoktu. anında bağlanırdı.
  • Yeni güncelleme geliyor yakın zamanda. Tayvan ve çin için çıkardılar, sırayla takip ediyor.

Found this on the chinese site regarding the changelog for Firmware V10.4.16.8

1. optimize camera performance,
     - strengthen the focus sensitivity
     - enhance video quality, increase image sharpness
     - increased noise reduction, enhanced low-light image quality
    2. to improve the strong light camera and recording function
    3. join China Telecom EAP-SIM WI-Fi automatic authentication feature-SIM card automatic authentication function, auto-switching WI-Fi network
    4. strengthen WI-Fi connection stability
    5. optimize the system stability and performance
  • quote:

quote:

4700TL vermiş 2 cihaz almışım. 200TL kayıt parası umrumda degil. Telefonlar kapanalı tam 2 ay oldu. ben 2 aydır size iyi niyetle yaklaştım ha bugün ha yarın halledecek dedim. Dogrudur dolandırılmış olabilirsiniz. Ben sizinle ticaret yapıyorum. Sizi bilirim. 2 aydır magdur oluyorsam bir yerde yanlışlık var demektir. Salak yerine konmanın anlamı yok.

AB içerisinde garantisi olduğunu söylüyorum, ayrıca Asus Türkiye teyid etti burda da defalarca paylaşıldı hocam. Dediğim gibi cihaz temin ettiğim arkadaşlardan sorun yaşayanlarda ücretsiz şekilde Asus Türkiye servisinde tamir ettirdiler. Hatırladıklarımdan birisi kingofthebakkals idi sanırım. Ayrıca sorun yaşadınız, Asus Türkiye kabul etmedide AB garantisi için yardımcı mı olmadım? Benden bu konuda yardım talep etmediniz ki.
    Kayıtlar konusunda da olan ortada ben haksızım ama dolandırıldığımı söylüyorum. Millet kayıt için cüzi rakamlar verirken, burdaki Hasan bey denen şahıs bedavaya yaparken ben kayıt başına 130lira para verdim. Geride almak için tehdit ediyorum, vereceğim diyor cevap vermiyor oyalıyor. Bende haliyle sizi oyalamış oluyorum. Çıkartıp cebimden vereyim imkanım olsa ama ekonomik sıkıntı yüzünden kendi cihazımı sattım diyorum onuda bu forumdan arkadaş aldı inanmazsanız sorabilirsiniz. O paraların benim cebime girmediğine emin olun, ama olursa imkanım ilk sizin iadenizi yapmaya çalışacağım.

Son olarak ticari olarak istediğiniz kadar kötüleyin ben buraya geldiğim günde telefon satıcısı değildim, amacım ticaret yapmak değildi. Eskiden kalan bağlantılarımıda kullanarak asla alamayacağım bir telefona başkalarına alabilecekleri zamandan daha erken zamanda telefon temin ederek sahip olabilmekti. Onuda zaten tekrardan satmak zorunda kaldım. Telefonları temin ederkende elimden geleni yaptığımı düşünüyorum, takdir sizin. Sıkıntı çıkanlarda da elimden geleni yaptım. Benim satmadıklarımda dahi yardımcı olmaya çalıştım. Bundan sonrada aynı şekilde yardımcı olmaya devam edeceğim. Tüm irtibat bilgilerim ortadadır hiçbir yere kaçmıyorum. Gelip hırsını benden çıkartmak isteyen varsa da Türkiyeye geldiğimde adres veririm isteyen istediğini yapsın.
    Kısmen sorumlusu olsam da benim imkanlarım dahilinde olmayan olaylardan dolayı bu kadar kolay suçlanacak isem isteyen gelsin dövsün, isteyen yüzüme tükürsün ama kayıt olayı elimde değildi. Forumun en başlarındaki sayfalarından itibaren okursanız anlayacaksınız. Hatta ben bu konuda garanti vermediğim için başta bir çok arkadaş kayıt garantili Hasan beyden cihaz alıp sonunda yine aynı şeyle karşılaştılar.

Ben açıklama yaparak ne sıyrılmaya çalışıyorum ne de başka bir şey, şu an sizinde bildiğiniz gibi tek yapabileceğim kayıtların iadesi için parayı alıp size ulaştırmak. Alamazsamda imkanım olduğu an cebimden öderim. Turkiyede olsam gidip adamın kafasına çökecem ama telefonla ancak oyalanıyorum sanırım. Bunun karşılığında da sizi oyalıyorum zannediyorsunuz, bundan bende rahatsızım fakat elimden gelen budur. Varsa başka öneriniz onuda yapmaya hazırım.
    Selamlar

GARANTİ KONUSUNDA BİR SIKINTI YOK ARKADAŞLAR. GEÇEN HAFTA KARGOYLA TEKRAR GÖNDERDİM, DAHA ÖNCE TAMİR EDİLMİŞ HOPALLÖRÜM, ŞİMDİ HOPALLÖR YENİSİYLE DİĞİŞTİ VE KAMERA CAMINDAKİ TOZLANMA NEDENİYELE LENSİ DEĞİŞTİ. TEK KURUŞ (KARGO ÜCRETİ DAHİL) PARA VERMEDİM. PAZARTESİ GÜNÜ TELEFONUM KARGOYA VERİLECEK. GARANTİ KONUSUNDA ERTUĞRULDA HER ŞEKİLDE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTI, KABUL ETMEZLERSE YURT DIŞINDA GARANTİSİ İÇİN ARACI OLAYIM DİYE FAKAT GEREK KALMADI. ASUS TÜRKİYEDE GARANTİ KAPSAMINDA CİHAZLA İLGİLENDİ.

PASAPOR KAYDI KONUSUNDA, "sensationcnr" SEN NASIL ERTUĞRULA GÜVENDİYSEN, O DA BAŞKASINA GÜVENİP İŞ YAPTIRMIŞ. İKİNİZDE DE HATA VAR BENCE. FORUMDA BİR SÜRÜ SAYFA YAZI VAR , PASAPORTLA GİDİP KAYIT ETTİRMEDİĞİNİZ SÜRECE KİMSEYE GÜVENMEYİN DİYE. BİLE BİLE LADES OLMANIN MANASI NEDRİ ARKADAŞLAR.BU KADAR TELEFONU KAYIT ETTİRECEK PASAPORT NASIL BULUNSUN.

SON OLARAKDA TELEFON ŞİRKETLERİNE. BİR FİLM TÜM DÜNYADA AYNI GÜN GÖSTERİME GİREBİLİYORSA, BU SOKTUĞUM TELEFONLARIDA AYNI GÜN HER YERDE SATILAMAZMI. BU CİHAZLARI TÜRKİYEDE ALMAK İÇİN ESKİMESİ Mİ LAZIM A.Q.

• Asus İsveç tarafından bir kullanıcıya gönderilen cevaba göre padfone 2 4.2.x güncellemelerinin yerine direkt olarak çıktıktan en kısa süre sonra 4.3 e geçirilecekmiş. Bu yüzden bu kadar süre güncelleme gelmemiş.

İşte o post:https://www.facebook.com/asussverige/posts/580152528685469

Isveççeden ingilizceye çevirince anlaşılır birşey çıkıyor.
  • asus padfone infinity nezaman gelir acaba
  • evet bende bunu soracaktım padfone infinity getirebilecek bir arkadaşımız varmı? eğer varsa hemen alabilirim!!!
  • Son gelen güncellemeyle wifi çekim kuvveti baya iyileşti. çubuklara bakarsak en az %25. Onun haricinde çok birşey farkedemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustivar

quote:

Orijinalden alıntı: mustivar

Merhaba arkadaşlar, dün itibariyle ben de Padfone 2ciler arasına katıldım.
    Bir arkadaşıma İtalyadan getirttim telefonu.
    Dün elime ulaştığında açıp senkronizasyonumu yaparken firmware upgrade uyarısı geldi ve update ettim.

O sırada kameraya baktığımda görüntü alabiliyordum fakat firmware upgrade sonrası cihaz restart olduktan sonra
    kamera uygulamasına girdiğimde görüntü alamadığımı farkettim. (Başka kamera uygulamalarıyla denediğimde sadece Ön kameradan görüntü alabiliyorum)

Italya Saturn mağazasında global garantisi var diye satılan cihazın bugün Asus Türkiyeyi aradığımda global garanti kapsamında olmadığını öğrendim.

22/04/2013 tarihli WWE_10.4.15.1 güncellemesi sonrası (ya da öncesi) kamera sorunu yaşayan başka arkadaş var mıdır?

Bir önceki mesajımda 22/04/2013 tarihli WWE_10.4.15.1 güncellemesi sonrasıkamera sorunu yaşadığımı söylemiştim fakat
    az önce firmware'imi V10.4.12.24 olarak downgrade edebildim.

Ama Camera Firmware version : 50168 olarak kaldı onu downgrade edemedim.
    Camera Firmware versiyonu 50168 olan ve arka kameranın çalıştığını teyit edebilecek olan kimse var mı?

Hocam yeni verilen güncellemede kamera versiyonu 51004 e yükseliyor. belki düzeltmişlerdir. Ben herhangi bir versiyonunda sorun yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan033

Arkadaslar öncelikle cvp lariniz icin hepinize cok tesekkürler. Nasipse padfone 2 yi sali günü alacam ama herkesde asagi yukari bir problem(bozulma) mevcut ve bu kafami karistirdi. Acaba butun sanssizlar mi burda yoksa genelleme olarak sorunlu bir cihaz mi ?

simdiden cok tesekkürler.

Şimdiye kadar sadece kamerada toz problemi yaşadım. Onu da walmarttan bi tornavida takımı alır almaz kendim çözeceğim. Yazılım olarak sürekli güncelleme alıyor cihaz. Sürekli iyileştirme yapılıyor. Kendim hariç bir arkadaşa da ingiltereden almıştım, hiçbir problem yaşamadı o da. Bazı ülkelerde de sorun yaşayanlar var. Bu biraz şans işi. Alıp sorun yaşamayıp burayı kontrol etmeyen insan çok olabilir. Arkadaşım da bunlardan biri. Tecrübeli olmadığı için keyfine bakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan033

Arkadaslar öncelikle cvp lariniz icin hepinize cok tesekkürler. Nasipse padfone 2 yi sali günü alacam ama herkesde asagi yukari bir problem(bozulma) mevcut ve bu kafami karistirdi. Acaba butun sanssizlar mi burda yoksa genelleme olarak sorunlu bir cihaz mi ?

simdiden cok tesekkürler.

Şimdiye kadar sadece kamerada toz problemi yaşadım. Onu da walmarttan bi tornavida takımı alır almaz kendim çözeceğim. Yazılım olarak sürekli güncelleme alıyor cihaz. Sürekli iyileştirme yapılıyor. Kendim hariç bir arkadaşa da ingiltereden almıştım, hiçbir problem yaşamadı o da. Bazı ülkelerde de sorun yaşayanlar var. Bu biraz şans işi. Alıp sorun yaşamayıp burayı kontrol etmeyen insan çok olabilir. Arkadaşım da bunlardan biri. Tecrübeli olmadığı için keyfine bakıyor.

dostum şarjı kaç gün gidiyor acaba normal kullanımda 2 günü çıkarırmı acaba?

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.