Şimdi Ara

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★ (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
19
Favori
72.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kayıt işini ne yaptınız arkadaşlar Kıbrıs olayı da yattı. çünkü 3 gün kalmak şartı getirmişler giriş çıkış kağıdı almak için. eşiyle dostuyla gidecek olan varsa bir kişin yol parasını karşılaya bilirim. Biginize
  • Bu Asus echo sadece infinityde mi olucak biz de olmuyacakmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde telefona ana ekrana ek sayfa acaMiyormuyuz.. Tablette olebir secenek çıkıyor ama telefonda çıkmıyor

• şimdi telefonun önünde yukarda 3 kısım var.baştaki ön kamera.sağdaki sensör burası tamm ama ortadakini samsung s3 lerdeki gibi uyarı ışığı sanıyordum.eger öyleysede bende çalışmıyor.acaba sendede bu şekildemi.arama hariç gerek norml mesaj gerekse watsapp mesajlarında hiçbir uyarı göremıyorum ekrann ışığı bıle yanmıyor.genellikle sessizde kullandiğim için bu büyük bi problem bana şuan.ben ekranı acarsam göruyorum mesaj geldiğini.umarım anlatabilmişdirim.şimdiden çok teşekkürler
  • arkadaşlar,
    kayıt yaptıranlara bir sorum var.
    cihazınız kayıt dışıdır yazıyordu. kayıt yaptırdım.
    şimdi imei sorgulama sayfasında kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmıştır demesine rağmen cihazım hala açılmadı.
    2 iş günü geçti. bugün 3.cü gün.
    bu normal midir acaba?
    Bu arada bu telefonları bize satan Hasanı da bu mübarek günde anmadan geçemeyeceğim.
    Allahım benim paramı helal etme bu adama. Sürüm sürüm sürünsün inşallah
    KUL HAKKI YİYEN HASAN. DUYUYOR MUSUN???????????????????????????
  • Bugün yarın açılır hocam.
  • Ben hala kayıt yaptıramadım Hasan Seni Bulduğum Yerde.... CİHAZI KOYDUM KUTUYA TAKILIYO ÖYLE

• quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

Bugün yarın açılır hocam.

Açıldı bugün. Tesekkurler

• Son güncelleme sonrasında tablet modunda iken rahatsız edici bir ses ile karşılaşan oldu mu? Bazen, özellikle Web-browser'da iken sanal klavyeyi kullanmaya başladığım anda cihazdan enteresan bir ses çıkmaya başlıyor. Sanki biriyle telefonla konuşurken karşıdan yankı yapıyormuş gibi kulak tırmalayan bir ses. Bu tarz bir durum yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: se12g1

Son güncelleme sonrasında tablet modunda iken rahatsız edici bir ses ile karşılaşan oldu mu? Bazen, özellikle Web-browser'da iken sanal klavyeyi kullanmaya başladığım anda cihazdan enteresan bir ses çıkmaya başlıyor. Sanki biriyle telefonla konuşurken karşıdan yankı yapıyormuş gibi kulak tırmalayan bir ses. Bu tarz bir durum yaşayan oldu mu?

Hocam,
    Ben de yok öyle bir ses.
    Şu cihazların hayrını bir göremedik ya :(

• root eden varmı?
    bide bu Echo bize gelmicekmi

• Benim sorunum sizin ki kadar ciddi mi bilmiyorum ama size üzüldüm.

Benim sorunum şu ki; Padfone 'un tabletine görüntü gelmiyor. Telefonda sorun yok, ancak padfone un tabletine taktığımda , cihazın açıldığını biliyorum ama ekran karanlık. Hiç görüntü gelmiyor, o haliyle ezbere ekranın kilidini açıp birşeyler yapıyorum, ses geliyor fakat görüntü yok.
    Ben de cihazı yurt dışından aldım, kayıtlı kullanıyordum.

Sizce neresinde sorun vardır?
    Cihazı Asus sevise götürsem yaparlar mı ki?
  • "Herkes kendi bacağından" demeyenlerin sitesi donanimhaber
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmaniac

Benim sorunum sizin ki kadar ciddi mi bilmiyorum ama size üzüldüm.

Benim sorunum şu ki; Padfone 'un tabletine görüntü gelmiyor. Telefonda sorun yok, ancak padfone un tabletine taktığımda , cihazın açıldığını biliyorum ama ekran karanlık. Hiç görüntü gelmiyor, o haliyle ezbere ekranın kilidini açıp birşeyler yapıyorum, ses geliyor fakat görüntü yok.

Bunu duymamıştım daha önceden. Ekranın bozuk olup olmadığını başka bir padfone ile deneyin diyeceğim ama tabii bulmak çok zor 1 tane daha. Servise götürmekten başka çareniz yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

quote:

Orijinalden alıntı: netmaniac

Benim sorunum sizin ki kadar ciddi mi bilmiyorum ama size üzüldüm.

Bunu duymamıştım daha önceden. Ekranın bozuk olup olmadığını başka bir padfone ile deneyin diyeceğim ama tabii bulmak çok zor 1 tane daha. Servise götürmekten başka çareniz yok sanırım.

tablet sadece şarj modunda olabilir.. basılıtut açmayı dene

• sensationcnr S kullanıcısına yanıt
    Asus Teknik servisi aradım,
    Cihaz HonKong dan alınmaydı, global garantisi yok.
    Götürecektim, ama sonra iyice bastırmayı denedim oturduğu yere, görüntü geldi-gitti.
    Biraz daha zorladım(siz denemeyin) görüntü geldi.
    Bir kaç kere daha tak çıkar yaptım. Şimdi stabil çalışıyor.
    Ama her takışımda içimde bir korku yok değil.
  • ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofthebakkals -- 25 Haziran 2013; 10:19:50 >
  • Arkadaslar samsung note 2 mi satip asus padfone infinity 64gb siparisini hafta sonu vermeyi dusunuyorum, sizlerden ogrenmek istedigim bir kac konu car .
    1. Telefona hafiza karti takilamadigi biliyorum, acaba tablete usb veyada hafiza karti takabiliyormuyuz?
    2.)tabletten tv ye direkt olarak hdmi ile baglanti yapabiliyormuyuz
    3. Ben note 2 den tv ye kablosuz olarak goruntu aktarabiliyorum, acaba asus ile bu yapilabiliyormu?

telefonu nasil ve ne kadara aldigimi merak ediyorsaniz.... Danimarkada yasiyorum, bura 64gb lik versiyonun fiyati yaklasik 900 eur. satislarda bu hafta basliyor.

cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: king58

Arkadaslar samsung note 2 mi satip asus padfone infinity 64gb siparisini hafta sonu vermeyi dusunuyorum, sizlerden ogrenmek istedigim bir kac konu car .
    1. Telefona hafiza karti takilamadigi biliyorum, acaba tablete usb veyada hafiza karti takabiliyormuyuz?
    2.)tabletten tv ye direkt olarak hdmi ile baglanti yapabiliyormuyuz
    3. Ben note 2 den tv ye kablosuz olarak goruntu aktarabiliyorum, acaba asus ile bu yapilabiliyormu?

telefonu nasil ve ne kadara aldigimi merak ediyorsaniz.... Danimarkada yasiyorum, bura 64gb lik versiyonun fiyati yaklasik 900 eur. satislarda bu hafta basliyor.

cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

Selamlar, Kazakistan'dan 970 dolar civarına 64gb versiyonunu aldım infinity'nin. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum sorulara gelirsek;

1- Kart hiç bir şekilde takılamıyor ancak usb otg desteği var.
    2- Evet, benim kutudan asus hdmi adaptörü de çıktı bir ucu klasik hdmi çıkışı veriyor ayrıca mini usb girişi de var yani hem tvye çıkış veriyor bir yandan da şarj olabiliyor.
    3- Var diye biliyorum ama denemedim.

• Merhabalar, bende anakartı yanan mağdurlardanım hatırlarsanız. Neyseki Asus Türkiye ücret talep etmeden sorunu halletti. Tabi ben telefonu 2. El aldığım ve satan arkadaşın yan cizmesinden dolayı IMEI'yi 165TL'ye tekrar kayıt ettirdim. Yalnız anakart değişikliğinden sonra birtakım ufak arızaları oldu telefonun. Aynı sorunu yaşayan oldu mu yada bir fikri olan varsa diye bu sorunları paylaşmak istedim. İki olarak kamerası yakından netleme yapmıyor, Camscanner programında belgeleri eskisi gibi taratamiyorum çünkü yazıları netlemiyor. İkincisi telefon tablet station'a takiliyken mikrofon çalışmıyor... eskiden tabletteyken aramaları kabul ediyor konuşuyordum şimdi karşı taraf sesimi duymuyor.Aynı durum Skype'da da geçerli. Anakart değişikliği öncesi firmware versiyonum RU yani Rusya yazilimiydi. Şimdi servis WWE yani küresel yazılımı yüklemiş. Acaba bu hataların bununla bir ilgisi olabilir mi? Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.